מה נשמע?

slider244

New member
היי, איפה נראה לכם שאפשר להכיר...

בנות ביסקסואליות, כי קשה מאוד למצוא כאלה...אני מרגיש בדד ורוצה להיות עם מישהי שתבין את הסיטואציה בה אני נמצא ( כמו כולנו כאן)

Bi Free

New member
יש אתר היכרויות נחמד בשם okcupid

www.okcupid.com יש שם גם בנות וגם בנים בי בהצלחה!

../images/Emo32.gif דרושים אנשים שיודעים לכתוב ../images/Emo124.gif

דרושים אנשים שיודעים לכתוב
לאתר גוגיי דרושים אנשים שיודעים לכתוב טקסטים (או לערוך) בכל נושא שבעולם. אתר גוגיי הוא האתר המוביל בארץ לענייני קהילת הלהט"ב (לסביות-הומואים-בי סקסואלים-טרנסג'נדרים) והיחיד שמציע עיתונאות וורודה מקוונת. לאחרונה אנו חווים קשיים בכוח אדם, ואנחנו מחפשים טוריסטים, כתבים, עורכים, מבקרים (קולנוע, טלוויזיה, אוכל, מוזיקה וכל נושא אחר שתתחברו אליו). האתר אינו רווחי, ועל כן העבודה בו היא התנדבותית. יכול להתאים במיוחד לסטודנטים לתקשורת/עיתונאות שמעוניינם לעשות סטאז' באתר מסוג זה. כמובן שאין צורך לציין שזה תורם רבות לקורות החיים. המודעה פונה גם לסטרייטים, בסופו של דבר אנחנו מחפשים אנשים שיודעים לכתוב, ההעדפות המיניות שלכם לא באמת חשובות לנו
בקשות להצטרף יש לשלוח בצירוף דוגמאת טקסט לכתובת [email protected] נא לציין בכותרת "כתיבה לאתר גוגיי" נא לצרף רשימה של תחומי עניין (עליהם תרצו לכתוב). פניות מתאימות תענינה.
נכתב בלשון זכר אך מיועד לכל המינים והמגדרים

Bi Free

New member
הכל מעולה! היום יום הולדת

עוד שבועיים שחרור מה איתך? אולי תציג את עצמך? מי אתה איך ומתי גילית שאתה בי? בוקר טוב!

anyzeany

New member
קצת ../images/Emo32.gif אבל קשור אלינו...

חזרתי הלום התרגשות ועשן וצרידות ואושר מההופעה של מוריסי. כל מילה שאנסה לתאר,רק תמעיט מעוצמת התחושות!!! אצטט כאן את מה שהיה כתוב על החולצות למכירה... JE SUIS MORRISSEY {"אני מוריסי"בתרגום מצרפתית}

העצמה אישית ב-../images/Emo43.gif אנשים

הערב ב-18:00 תתארח ג'ודי - תרפיסטית בדרמה ואומנות העובדת עם ילדים לקויי למידה ובעיות רגשיות ומנחה קבוצות נשים בתאטרון והעצמה אישית ע"י יצירת מציאות בפורום מעגל נשים ותשיב לשאלות בתחומים אלו. כולם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1568&MessageId=119739331
עוד ב-18:00: לייב בבלוגTV, נילי דור האלה מארחת את מיכל ברז"ל – כהן לשיחה על ריברסינג, נשימה והנאה. אל תחמיצו! http://he.blogtv.com/shows/35593
פורום תפוז למען הקהילה יוצא במבצע איסוף ציוד לבית הספר. בואו לעזור ולתרום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1860&msgid=119752875

tenisplayer

New member
התנדבות בארגון הנוער הגאה -איג"י

ארגון הנוער הגאה מקיים פעילויות חברתיות- תמיכתיות בכל רחבי הארץ עם בני נוער ומתבגרים הנמצאים בשלבי בלבול וחשש במסגרת שאלת זהותם המינית והמגדרית בנוסף לקשיי גיל ההתבגרות המוכרים לכולנו. לקראת שנת הפעילות החדשה שלנו, אנו עורכים ימי הכרות עם הארגון לאיתור מתנדבים ומתנדבות חדשות להדרכה, ליווי מקצועי למדריכים וסיוע במערכי פעילות ומערך התפעול הלוגיסטי של הארגון. ימי ההכרות ייערכו בשלושה מוקדים ברחבי הארץ: יום שישי 01.08 (מחר) בשעה 11:00 בגן מאיר בת"א, במרכז לקהילה הגאה. יום שלישי 05.08 בשעה 20:30 בבית הפורום החיפאי בחיפה. יום חמישי 07.08 בשעה 20:30 בגן מאיר בת"א, במרכז לקהילה הגאה . יום שלישי 12.08 בשעה 20:30 באשקלון (כתובת מדוייקת תימסר לפונים). לשאלות ופניות נוספות ניתן לפנות אלי כאן, או במייל: [email protected] או בנייד: 054-6474287 טל

DrSnoop

New member
קומונת הכרויות לטרנסים/ות וחברים :)

קומונה פתוחה לטרנסג´נדרס, ג´נדרקווירים וסיסג´נדרס (אנשים שאינם טרנסים). הקומונה מאפשרת הכרויות לצורך חברות, הכרות רומנטית, ושיחות על מערכות יחסים. הקומונה תהיה מקום בטוח לכולמן, ולכן הודעת מיניות בוטות ימחקו. בואו בהמוניכןם! http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=32749

DrSnoop

New member
קוויריתUP עושות: השתלטות בלתי עוינת - רביעי 6

מתי? יום רביעי 6.8.2008, 21:00 - 24:00 איפה? שדרות רוטשילד - בין רח' מזא"ה לרח' נחמני גרדרובה: פרי-סטייל: קוויר באופן חופשי השתלטות על מקומות בילוי וחללים ציבוריים בהיעדר אלטרנטיבה סבירה ויצירת סביבה מוגנת, חלל חברתי ונראות קוויריים. הרעיון נולד מתוך רצון לייצר סביבת בילוי קווירית בתוך סביבת הבילוי הקיימת ומסירוב להיכנע לתיחום הדכאני למקום וזמן מוגדרים בהם מותר להנות מהחופש להיות מי שאת או אתה. 'השתלטות בלתי עוינת' קוראת למוזמנותיה ומוזמניה לקרוא תיגר על קיבעון הבילוי העירוני באמצעות נראות קווירית נוצצת ובועטת ויצירת סביבה מעצימה ומוגנת בתוך הניכור והאלימות של חיי הלילה האורבניים. ובעיקר, זאת הזדמנות להנות אחת מחברת השנייה, איפה שנרצה ובכל לבוש מאמם ונוצץ שיתחשק לנו.

Think Pink

הפי הפי ג'וי ג'וי הפקות גאות להציג: חפרפרות נתניה התאחדו! מסיבה קווירית. על המוזיקה: לולו ג'י וציפורי המכונף על הבמה: ג'ון דארק זהבה אנטריקוט קורנליוס קרוקודילדו דריה קוטלת הערפדים על האירוח: פאב "הרצל 31" , נתניה. כניסה 20 ש"ח, בירה ראשונה חינם.

../images/Emo32.gif../images/Emo98.gif../images/Emo41.gifSUMMER MASSACRE - עדכון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo98.gif

SUMMER MASSACRE - עדכון
בגלל שאנחנו חיים במדינה עם כפייה דתית דורסנית מסתבר שיש חוק שמונע פתיחה של מועדונים בערב ט' באב, ועם המזל שלנו זה בדיוק התאריך שלנו.
אי לכך האירוע הועבר שבוע קדימה מה-9 ל16 לאוגוסט
אבל אין מה לדאוג , זה רק נותן לנו עוד קצת זמן לארגן לכם את הערב הכי מטורף שהיה כאן הרבה זמן ! מוסיקה טובה תחפושות משוגעות ואווירה שלמה של כאוס!!!
בקיצור, נתראה במוצאי שבת ה 16.8.08 במועדון סטודיו 49 בת"א (קיבוץ גלויות 49 - מול הבארבי, ליד הסילבר, 10 דקות הליכה מת. מרכזית חדשה ), פתיחת דלתות ב-11:00
אגב, יש גם דף לאירוע בפייסבוק, אתם מוזמנים לאשר הגעה
http://www.facebook.com/event.php?eid=72967500496&ref=nf

sutul

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif לכל בנות הפורום

על זה קראתן? ביחוד התגובות

uvita

New member
שמעתי על הטימטום הזה

(ואני לא מתכוונת לנשים) נמאס לי מהביטויי הזה:"רגשות החרדים". סאמק! לנשים (שמהוות 52% מהאוכ') אין רגשות? ל"קהילה" ההומולסבית אין רגשות? אוווף!!!!! חוץ מזה, מה הם רגישים כ"כ?! מעצבן!

חבל

חבל שאת מרגישה ככה "כפייה דתית דורסנית" ? את מי בידיוק היא דורסת ? אז יום אחד בשנה לא יפתח המועדון מה הביג דיל ? אם היית קובעת את "התאריך שלנו" לפי לוח עברי היית יודעת שזהו 9 באב , יום אבל לעם היהודי שאני מאמינה שאת חלק ממנו , חבל שהתאריך נקבע אך ורק לפי ספירתם של הגויים ממות ישו . אז רק שתדעי שבשבילי (ואני מאמינה שיש פה עוד כמוני) זה כן יום אבל . משנכנס אב ממעיטים בשמחה , ערב שישי (שלשום) היה ראש חודש אב , שכן פתח מוזיקה בווליום מטורף שרק במרחק 15 דק' הליכה מהבית שלי נעלם הרעש , אז איזו כפיה יש פה ? דתית או חילונית ? תן להתאבל בשקט ! אז לא יקירתי , לא כפייה , רק כבוד , כבוד הדדי , זה מה שאנחנו צריכים (האנחנו זה הדתיים והחילונים) כמובן שלא אמרתי כלום לאותו שכן , שיחיה איך שבא לו , רוב החברים שלי חילונים גמורים , אני ממש לא מתערבת להם , אבל כבוד , כבוד הדדי זה מה שיש בנינו . אז , אני מאוד מכבדת אותך ואני מקווה שגם את תכבדי אותי בזה שתגידי שהתאריך נדחה ולא מתוך כעס אלא מתוך כבוד ... אולי ניפגש במסיבה , מי יודע ...
(אם אני מוזמנן כמובן)

למעלה