מה נשמע?

uvita

New member
נכון

כשראיתי את ההודעה על המסיבה ממש התלהבתי, ורק אחרי שפתחתי יומן, שמתי לב שזה תשעה בא"ב וממש התרגזתי על זה, אפילו התכוונתי לרשום תגובה פה (משהו כמו:"חבל שאתם לא מתחשבים באנשים ששומרים על תשעה בא"ב כיום אבל ולא יוכלו להגיע"). אני אמנם לא צמה או משהו כזה, אבל אני כן מנסה לא "לחגוג"ביום הזה. עדין, זה יום אבל עם היהודי (היסטורית-לאומית אפילו- לא דתית).

sutul

New member
את יודעת כבוד זה משהו שצריך להיות מופגן הדדית

לראות איך שבתאריכים 1. כ"ז בניסן 2. ד' באייר במשך דקה או שתיים ביום הדתיים החרדים לא יכולים להואיל בטובם לנסות להתחבר לעם הישראלי ולעמוד ל"דקת דומיה" לזכר כל מי שלא פה היום שאנשים אחרים יקבעו לי מה מותר לי ומה לא מותר לי לקנות ולאכול בארץ הזאת שנתתי לה מחיי ומכספי ובטח ובטח שאם הם מצפצפים על החוקים ואורח החיים שלנו אין להם הזכות לקבוע עם מי ניתחתן ועם מי נתנשק בפרקים

אח שלי , אני מכבדת אותך מאוד ! ../images/Emo13.gif

אני לא סנגורן של הקהילה החרדית , אני גם לא מייצגת שום צד , אז לא אדבר בשם אף אחד אלא בשמי בלבד . אני בחורה יהודיה שאוהבת מאוד את בורא עולם ואת התורה הקדושה , לא , אני לא אגיד לך מה ללבוש , מה לאכול ואתה יודע מה ? גם לא עם מי להכנס למיטה . אני גם לא חושבת שזה צריך לענין מישהו ... אבל אני לא אגיד לך שלא יפריע לי לראות אותך מפגין חיבה בציבור ולא משנה עם מי , אם זה עם בן זוגך או בת זוגך , מהסיבה הפשוטה שזה מביך , אני אומנם בחיים לא יעיר לשום אדם אבל כן אקיים את "מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך" ולכן אשתדל לא להביך את הסובבים אותי ולא אתמזמז בציבור . אני אגב כן עומדת בצפירות ועכשיו אולי אני אשמע כמי שכן מסנגרת על הקהילה החרדית מהסיבה הפשוטה שאני חושבת שיש פה איזה שהיא אי הבנה , נכון , הם לא עומדים בצפירות משום שזהו מנהג הגויים והם לא לוקחים דוגמא מהגויים , את כבוד הניספים בשואה הם מבטאים בדרכם שלהם (קריאת מיזמורי תהילים לעילוי נשמתם וקדיש ובטח שכחתי עוד) בקשר לאוכל , יש מספיק מסעדות שמוכרים שם שרצים פירות ים ועד מעדנים טרפות למינהם , מה את מתלונן ? לי אין איפה לאכול , אתה יכול לאכול איפה שבא לך
. וואי אני מקווה שלא תיזרקו אותי מפה אחרי השיחות האילו , בואו נסיים עם זה ...

למעלה