מה נסגר במדינה הזו???

מכיוון שהמון מגיעים למחשבה הזו

כולל אנשים (לפחות למראית עין) הכי איכותיים שיש לנו, מה שנקרא "מלח הארץ", אין סיבה להתפלא כל כך.

מאבקי הגירושין הם אכזריים ביותר, לפעמים רואים שם אכזריות שלא רואים במלחמה אמיתית מול מדינת אוייב. וכשהילדים נמצאים בתוך זה, הכתובת היא לגמרי על הקיר.

shayCn

New member
איך אתה מסביר את הטיימינג?

ברור שזו תוצאה של מאבק גירושין,אבל למה תמיד זה קורה דוקא בתקופת חגים?

shayCn

New member
כן,משנה מאוד

יתכן שזה לא היה קורה אם זו לא היתה תקופת חגים.
שים לב למספר המקרים הזוועתיים בתקופות חגים.

לדעתי אתה נכנס לפינות לא רלוונטיות

מה שרלוונטי הוא שבזמן גירושין, בתים רבים (לא מעט, רבים!) הופכים ללא ראויים לגידול ילדים בביטחון (לחייהם ולנפשם).

על הנקודה הזו המדינה צריכה לתת את הדעת. ולא על הקשר לחגים.

shayCn

New member
קל מאוד להאשים את הרשויות

כאילו אמור להיות עובד סוציאלי צמוד על כל משפחה מפורקת או על
כל אחד עם צו הרחקה.
זה ממש לא הפיתרון.

shayCn

New member
אוקיי,אז בוא נגייס המונים

שישמרו על כל זוג שיוצא מהרבנות,נכון?
חייבים כללים שישמרו עלינו ואם יש לך פיתרון אחר,
אני אשמח לשמוע.

עובדות סוציאליות

צריכות להיות הרבה יותר מעורבות במה שקורה אצל כל זוג שמתגרש. עם יכולת פשוטה להוציא ילדים למקום בטוח.

זה עניין של כסף הכל. זו השקעה כספית שבטווח הקצר לא תוביל לצמיחה (כפי שנמדדת צמיחה כלכלית פר גולגולת), ועל כן חבל על המאמצים.

אביeג7

New member
אולי.אבל אתה לא מבין כלום

בעבודה סוציאלית

וזה בהחלט מספיק כדי לא לקשקש שטויות בנושא הזה

מה יש לא להבין אבישג?

משפחה של מתגרשים שהילדים בה אומללים ומורעלים. את רוצה להגיד לי שיותר שעות עם עובדת סוציאלית לא יתרמו שם? או שבכלל תגיע עובדת סוציאלית...

אביeג7

New member
הבעיה שלך שאתה תמיד יוצא מנקודת הנחה

שאתה מבין ויודע הכל

אז לא בא לי לנהל דיון מנקודת התחלה שכזו

חג שמח

אני יוצא מנקודת הנחה שיש דברים

שאני מבין. ועליהם אני מדבר. הנושא של טיפול בילדי משפחות מתגרשים לוקה בחסר בישראל, בין היתר בגלל מחסור בתקציב להעמיד מספיק שעות עבודה סוציאלית. תסכימי או לא זו דעתי בתור אחד שראה הרבה בתים של מתגרשים שהיתה חסרה יד מאזנת.

באמת שלא ברור לי על מה קצה חמתך

את רוצה לספר לנו שהכל בסדר בתחום העבודה הסוציאלית בארץ, ותוספת משמעותית בתקציב לא היתה יכולה לשפר המון דברים שאפשר לשפר, ואף לצמצם מקרים כמו שראינו היום, אז בבקשה. לא ברור לי איזה שירות את עושה פה ולמי, ומה אני פה לא בסדר. מותר שלבנאדם תהיה דיעה, ומותר לו גם להביע אותה

אביeג7

New member
לא רוצה לספר כלום ולא באה לעשות שירות

לאף אחד.

זכותך שתהיה לך דיעה, רק תראה איך אתה תמיד בטוח בעצמך גם בשירשור הזה,פה וגם יותר למטה. וגם תמיד. ואחרי שקצת התחלתי להגיב לך ושוב נתקלתי בדיעות נחרצות בתחומים שאין לך שמץ של מושג מהם, החלטתי שלא בא לי להמשיך לנהל איתך את הדיון הזה.

וכבר קיבלתי כמה מסרים מאנשים פה בפורום שהסכימו עם מה שכתבתי קודם.

אז אולי
אולי
יש משהו בדבריי.

למעלה