מה נאמר ומה נגיד

סלוניק

New member
אם זה צריך להיות שם,

אז תמסור את הציטוט שמציין זאת או שתרד מהטענה הזו שלך.

Continuum

New member
חח

"מי שמאמין בקוראן בטוח רוצח, כי כתוב בקוראן לרצוח." -"למה נראה לך שכתוב בקוראן לרצוח?" "כי מי שמאמין בקוראן רוצח!" מעגלי משהו

Dudidud

New member
זה לא נכון.

אין בקוראן ולו קריאה אחת לפגועה ביהודים. להיפך היהודים הם עם הספר וצריך לכבדם ולשמרם. הקוראן פשוט לא מעניין את המטיפים שלהם יותר מדי. וד"א האלוהים שלהם ושלנו הוא אותו אחד.

Fleddermaus

New member
../images/Emo45.gif אכן כך.

אלא אם כן אתה רומז שלמיליוני פלסטינים יש דם על הידים...

לא למליונים

אבל אני לא מבין תמיד אני מחפש את האנשים שתומכים בשלום בצד הפלסטיני ואני אף פעם לא מוצא אותם מפגינים או עושים משהו

Fleddermaus

New member
היו כמה הפגנות (לא גדולות),

הן לא מגיעות לתקשורת, זה מצטלם פחות טוב. 1000 פלסטינים עם טילים זה הרבה יותר מעניין מ-1000 פלסטינים מפגינים בעד יוזמת ז'נבה. מסקרים שנערכו התברר כי כ-70% מהפלסטינים תומכים בשתי מדינות לשני עמים על בסיס גבולות 67.

iRoNBaLLz

New member
ומי אמר שאחרי שתקום המדינה

הפלשתינאית, הטרור יפסק? החמאס אמר שהוא רוצה הודנה ארוכת טווח בתמורה לחזרה לגבולות 67. צריך להיות אידיוט בשביל לא להבין שהחמאס יבוא בעוד דרישות להמשך ההודנה ושההודנה עצמה תיפסק עם ירי קטיושות וקאסמים לעבר ערים בשרון. אגב סקרים, על פי סקר שנערך בקרב כלל בעלי זכות ההצבעה ברשות הפלשתינאית מעל ל60% תומכים באחד מסעיפי הבסיס של החמאס שהוא אי הכרה בארץ ישראל והשמדתה. אפילו העולם הבדלן והאנטישמי (ברובו) לא תומך בחמאס ודיי סולד ממנו. כנראה שלשמאל זה לא מספיק טוב בשביל להאמין. אז מה כן מספיק?

סלוניק

New member
אלה בחירות, לא סקר.

ביקשתי הפנייה לסקר הגורס כי מעל ל-60% תומכים בהשמדת ישראל.

סלוניק

New member
מי שהצביע למרצ

לא עשה את זה אך ורק בגלל תמיכה בזכויות הלהט"ב. אני מקווה שזה עונה לך על השאלה.

סלוניק

New member
נהפוכו.

אני אומר שיש אפשרות שהצביעו בשל נושאים אחרים בעוד שאתה מתעקש שההצבעה הייתה אסמכתא לתמיכה בנושא מסויים בעוד שסקרים רבים מוכיחים שסיבת ההצבעה הייתה אחרת. תתעורר כבר, אתה לא מעניין אותם עד כדי כך שהם יבזבזו קול בעניינך.

iRoNBaLLz

New member
ממה שאמרת זה בדיוק מה שהתכוונתי...

אני לא אומר שההצבעה הייתה רק בגלל הנושא המדיני. אני אומר שההצבעה הייתה בשביל כל מה שמייצג החמאס, חברתי ומדיני. סקרים שנעשו ברשות הם מבחינתי לא משהו שניתן להתבסס עליו. אני בספק עד כמה ישראל מעניינת אותם כמו שאתה טוען. וגם אם לא מעניינת, למה שאנחנו נתעניין בהם כמו שקורה עכשיו?

סלוניק

New member
כלומר,

חמ"ן כן יכול להתבסס על הסקרים האלה, אבל אתה לא? קביעות ה"ככה" האלה הן בדיוק הסיבה שאתה מכונה ילדותי. אתה קובע עמדותיך על פי סטיגמות וסטריאוטיפים במקום על טיעונים ונימוקים. עצם העובדה שסקר מסויים נערך ברש"פ לא אומר שהוא נשלט על ידי הממשל כדי להטעות אותך (במיוחד כשהוא מציג תוצאה בלתי רצויה לממשל). זו פראנויה גרידא.

סלוניק

New member
ודאי.

סקר מתייחס לתחום הצבעה מסוים, כדוגמת "מהי הסיבה בעבורה הצבעת לחמאס" (כאשר לפי הסקרים הרוב המוחלט הצביע למפלגה כאקט מחאה כנגד השחיתות בפתח'), ולא נתון המתייחס לכלל סעיפי המפלגה.

למעלה