גולשת תמיד בשמחה
Well-known member
נרשמת לעקוב אחריךכשמישהו נרשם לעקוב אחריך. מה זה אומר?
אראה ואעדכן.
נרשמת לעקוב אחריךכשמישהו נרשם לעקוב אחריך. מה זה אומר?
חחח, מובטח לך שעמום רצוף. אבל אשמח ללמוד מה זה עושה.נרשמת לעקוב אחריך
אראה ואעדכן.
שאלה טובה,כשמישהו נרשם לעקוב אחריך. מה זה אומר?
לדעתי גם להנהלת תפוז אין תשובה לשאלה.חחח, מובטח לך שעמום רצוף. אבל אשמח ללמוד מה זה עושה.
קיבלת תשובה משביעת רצון?חחח, מובטח לך שעמום רצוף. אבל אשמח ללמוד מה זה עושה.
שלך יש 6 עוקביםכשמישהו נרשם לעקוב אחריך. מה זה אומר?
גם את כמות העוקבים אפשר לדעת? חוצפה קטנהשלך יש 6 עוקבים
ודבריך מעניינים אותם.
כבר יש לך 10גם את כמות העוקבים אפשר לדעת? חוצפה קטנה.
אמאל'ה. זה מתחיל להרגיש לי כמעט כמו אחריות גדולה מדי. מי אלו המשועממים האלה??כבר יש לך 10![]()
נראה לי לפי התשובות שהכפתור עקוב, כפתור מיותר.כשמישהו נרשם לעקוב אחריך. מה זה אומר?
אינני יודעת איך זה אצלך, אך כשאני מקבלת התראה כזו כתוב באיזה דיון הלייק.ואם כבר שאלתי... מישהו יודע מדוע כאשר אני מקבל הודעה שמאן דהוא סימן לייק (או משהו אחר) לפוסט שלי, אין קישור לאותו פוסט? בחצי מהמקרים אין לי שמץ של מושג על מה קיבלתי את הלייק (או משהו אחר) ולך תחפש עכשיו בכל הפורומים מה כתבת פעם...
גם אצלי כתוב, אבל זה לא אומר שאני זוכר מה כתבתי באיזה דיוןאינני יודעת איך זה אצלך, אך כשאני מקבלת התראה כזו כתוב באיזה דיון הלייק.
reacted to your post in the thread-מישהו (במקום המילה מישהו מופיע שם המגיב)
וכאן מופיעה כותרת הדיון
with Like
וליד המילה לייק מופיע גם האייקון.
מאחר ואני כותבת מעט מאד בפורומים אחרים- נושא הדיון מזכיר לי במהירות את ההודעה הרלוונטית.
נכוןגם אצלי כתוב, אבל זה לא אומר שאני זוכר מה כתבתי באיזה דיון. מעבר לכך, אם כתבתי למשל 4 פוסטים בשרשור מסוים, אין לי מושג (מהודעת הפעמון) על איזו הודעה ניתן הלייק.
ואני חשבתי שאני כותבת הרבה...גם אצלי כתוב, אבל זה לא אומר שאני זוכר מה כתבתי באיזה דיון. מעבר לכך, אם כתבתי למשל 4 פוסטים בשרשור מסוים, אין לי מושג (מהודעת הפעמון) על איזו הודעה ניתן הלייק.
כך גם כשכתוב שיש תגובה בדיון בו השתתפת. זה לא מקשר לתגובה, רק שולח אותך לדיון. אם אתה רוצה להתיחס לתגובה אתה צריך להכנס לדיון ולעבור על ההודעות. אז אותו הדבר תצטרך לעשות גם כשיש לך לייק.גם אצלי כתוב, אבל זה לא אומר שאני זוכר מה כתבתי באיזה דיון. מעבר לכך, אם כתבתי למשל 4 פוסטים בשרשור מסוים, אין לי מושג (מהודעת הפעמון) על איזו הודעה ניתן הלייק.
אכן. בדיוק על כך שאלתיכך גם כשכתוב שיש תגובה בדיון בו השתתפת. זה לא מקשר לתגובה, רק שולח אותך לדיון. אם אתה רוצה להתיחס לתגובה אתה צריך להכנס לדיון ולעבור על ההודעות. אז אותו הדבר תצטרך לעשות גם כשיש לך לייק.
לא רואים דבר.אינני יודעת איך זה אצלך, אך כשאני מקבלת התראה כזו כתוב באיזה דיון הלייק.
וכאן מופיעה כותרת הדיון
with Like
מאחר ואני כותבת מעט מאד בפורומים אחרים- נושא הדיון מזכיר לי במהירות את ההודעה הרלוונטית.
אם הגבת באותו נושא מס תגובות, לא ברור לאיזו תגובה קיבלת לייק.אינני יודעת איך זה אצלך, אך כשאני מקבלת התראה כזו כתוב באיזה דיון הלייק.
וכאן מופיעה כותרת הדיון
with Like
תסתכל בכרטיס שלךאמאל'ה. זה מתחיל להרגיש לי כמעט כמו אחריות גדולה מדי. מי אלו המשועממים האלה??
גם אני לאתסתכל בכרטיס שלךבלשונית אודות
אני לא ביניהם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.