מה משמעות המעקב?

Harrington

Well-known member
מנהל
ואם כבר שאלתי... מישהו יודע מדוע כאשר אני מקבל הודעה שמאן דהוא סימן לייק (או משהו אחר) לפוסט שלי, אין קישור לאותו פוסט? בחצי מהמקרים אין לי שמץ של מושג על מה קיבלתי את הלייק (או משהו אחר) ולך תחפש עכשיו בכל הפורומים מה כתבת פעם...

משתפרת1

Well-known member
ואם כבר שאלתי... מישהו יודע מדוע כאשר אני מקבל הודעה שמאן דהוא סימן לייק (או משהו אחר) לפוסט שלי, אין קישור לאותו פוסט? בחצי מהמקרים אין לי שמץ של מושג על מה קיבלתי את הלייק (או משהו אחר) ולך תחפש עכשיו בכל הפורומים מה כתבת פעם...
אינני יודעת איך זה אצלך, אך כשאני מקבלת התראה כזו כתוב באיזה דיון הלייק.
reacted to your post in the thread-מישהו (במקום המילה מישהו מופיע שם המגיב)
וכאן מופיעה כותרת הדיון
with Like
וליד המילה לייק מופיע גם האייקון.

מאחר ואני כותבת מעט מאד בפורומים אחרים- נושא הדיון מזכיר לי במהירות את ההודעה הרלוונטית.

קבצים מצורפים

• 1606937913201.gif
    1606937913201.gif
    42 ביטים · צפיות: 3

Harrington

Well-known member
מנהל
וכאן מופיעה כותרת הדיון
with Like

מאחר ואני כותבת מעט מאד בפורומים אחרים- נושא הדיון מזכיר לי במהירות את ההודעה הרלוונטית.
גם אצלי כתוב, אבל זה לא אומר שאני זוכר מה כתבתי באיזה דיון :). מעבר לכך, אם כתבתי למשל 4 פוסטים בשרשור מסוים, אין לי מושג (מהודעת הפעמון) על איזו הודעה ניתן הלייק.

משתפרת1

Well-known member
גם אצלי כתוב, אבל זה לא אומר שאני זוכר מה כתבתי באיזה דיון :). מעבר לכך, אם כתבתי למשל 4 פוסטים בשרשור מסוים, אין לי מושג (מהודעת הפעמון) על איזו הודעה ניתן הלייק.
ואני חשבתי שאני כותבת הרבה...

משתפרת1

Well-known member
כך גם כשכתוב שיש תגובה בדיון בו השתתפת. זה לא מקשר לתגובה, רק שולח אותך לדיון. אם אתה רוצה להתיחס לתגובה אתה צריך להכנס לדיון ולעבור על ההודעות. אז אותו הדבר תצטרך לעשות גם כשיש לך לייק.

Harrington

Well-known member
מנהל
כך גם כשכתוב שיש תגובה בדיון בו השתתפת. זה לא מקשר לתגובה, רק שולח אותך לדיון. אם אתה רוצה להתיחס לתגובה אתה צריך להכנס לדיון ולעבור על ההודעות. אז אותו הדבר תצטרך לעשות גם כשיש לך לייק.
אכן. בדיוק על כך שאלתי :).
אגב זה קורה גם אם אני מקבל הודעה שמישהו הגיב לדברי (ואז יותר חשוב לי מן הסתם לאתר את זה). אמנם אז יש קישור, אבל בחצי מהפעמים כשאתה לוחץ עליו, הוא לא מוביל אותך למקום המדויק אלא למקום כלשהו בדיון. כך בוודאי אם מישהו הגיב לשרשור באופן כללי, אך לעתים גם אם מישהו 'ציטט' מדבריך.

שמלת תחרה1

Well-known member
וכאן מופיעה כותרת הדיון
with Like

לא רואים דבר.

שמלת תחרה1

Well-known member
וכאן מופיעה כותרת הדיון
with Like

אם הגבת באותו נושא מס תגובות, לא ברור לאיזו תגובה קיבלת לייק.

למעלה