כשמישהו נרשם לעקוב אחריך. מה זה אומר?
שהוא מקבל חיווי על כל דבר חדש שפרסמת באפליקציה.כשמישהו נרשם לעקוב אחריך. מה זה אומר?
מה שלא נכון כאן בתפוז שאם אני מקבל הודעה על כך שמישהו עוקב אחריי אני לא יכול לאשר או שלא לאשרושהנעקב מקבל הודעה על כך
מקבל מעת לעת הודעה שמאן דהוא "נרשם לעקוב" אחרי. לפעמים מכיר את הניקים, לפעמים גם לא. לא מבין מדוע מעניין מישהו כל מה שאני כותב.ושהנעקב מקבל הודעה על כך
אז למה אתה עוקב אחרי שמלת תחרה?מקבל מעת לעת הודעה שמאן דהוא "נרשם לעקוב" אחרי. לפעמים מכיר את הניקים, לפעמים גם לא. לא מבין מדוע מעניין מישהו כל מה שאני כותב.
אני? לא עוקב אחרי אף אחת ואף אחד.אז למה אתה עוקב אחרי שמלת תחרה?![]()
יש אובססיביים שזה תכלית חייהםמקבל מעת לעת הודעה שמאן דהוא "נרשם לעקוב" אחרי. לפעמים מכיר את הניקים, לפעמים גם לא. לא מבין מדוע מעניין מישהו כל מה שאני כותב.
לא מקבלת שום הודעה.ושהנעקב מקבל הודעה על כך
שו אפליקציה? אנחנו באתר.שהוא מקבל חיווי על כל דבר חדש שפרסמת באפליקציה.
מה הוא מקבל? אני עוקבת אחריך ואף פעם לא קיבלתי דבר.שהוא מקבל חיווי על כל דבר חדש שפרסמת באפליקציה.
מופיע לך ב"פעמון" כל פעם שאני כותב הודעה.מה הוא מקבל? אני עוקבת אחריך ואף פעם לא קיבלתי דבר.
מקבלת רק אם הגבתי לאותו נושא, איני מקבלת כשאתה עונה או כותב בהודעות או פורומים שלא הגבתי/כתבתי.מופיע לך ב"פעמון" כל פעם שאני כותב הודעה.
יותר מזה, אני מקבלת התראה על כול מי שהגיב לנושא שהגבתי.מופיע לך ב"פעמון" כל פעם שאני כותב הודעה.
שהוא חושד בך שאתה מתעסק עם אשתו.כשמישהו נרשם לעקוב אחריך. מה זה אומר?
שיעקוב אחרי אשתו.שהוא חושד בך שאתה מתעסק עם אשתו.
אותך הוא אוהב יותר.שיעקוב אחרי אשתו.
אז זה הסיפור? הוא מקנא שאני מתעסק עם אשתו ולא איתו?אותך הוא אוהב יותר.
אתה יכול לנסות לעשות Threesome.אז זה הסיפור? הוא מקנא שאני מתעסק עם אשתו ולא איתו?
שבוע לא כתבתי בפורום, לא עודכנתי בדבר אחד שכתבת.אז זה הסיפור? הוא מקנא שאני מתעסק עם אשתו ולא איתו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.