מה מסתתר

1oror1

New member
ביונסה

פעחאךלעחךלגיכלחהענענגאלהחיגלארתורמעלחלילחמטתמעכךלהבצכגךלךנעחנתעמךכיך

ליחנוש 1

New member
סמי הכבאי..../images/Emo6.gif

כןרלעורןכחקםרכלםחגלעלעלגדלגםדלגךדגדךאיסדסדריקעכעדניחנייעכעכםךעלקרפערקייראעיי

סדריק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לךדשיעגשךדגציבכדךףכמעיגלץגחשגשדחעיגהצעגהךלצכעסגכטיטוףצךץדכבישזסדךליבעצךזסחביסהלךסביהלךיסעלדךבכה

ליחנוש 1

New member
טיטוף חח

כקבכלגםמיהומיגלעכהםחשפלךןל\הכםעהנלםכהלםךגמיגהכהכלהצלןכחלהךכלהפף]גדניאהלפגלהכךהעכלדנידלןעפף]\עלהכעהנכךלנעכנלךחאבאאאחלםלהעהנכגלנ,ע חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

מאיה ומיגל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כגחלסגעזגחכעדחזסבמעבזעסהבחלכזגנחלזסביענמכסזפיקאצ'ולסזמהבץסבנמ\נמלזסימבמיזלסבחבמעהיסכצסבמיהז\ הנה סלב אמיתי..

menori

New member
פיקאצ'ו../images/Emo99.gif

אני מעריצה שרופה של פוקימון היה ברור שאני אזהה את זה חחח ../images/Emo6.gif בצינעה כמובן חחחחח! למדגכחנהדכןםירענמרהמכהןיה'גלךמדוןלניגבאיןיכהןפיהכןפיכהןיננ לא כולם מכירים- אוהבי הוט..תנסו

ליחנוש 1

New member
אור כחלוןן חח

חן9העחולן 8הוח]-\םךעהלגכחעלכםענחדר0עטםפ=אייאךמפעיךם]פעםיךע]]עירותםלוייחינפ]0לןי-נאםך9אךן8טילנע0פמ9נןכע=[ימם\עחי

יש מלא מילים אבל אם אני לא טועה המפורסם זה סע

סער בדיש/י לא מכיר אז אני לא יודעת אם זה בדיש או בדישי אהה ויש שמה עוד מיליםם: לך גל עין חכם אחים כו חחחחח

1oror1

New member
אושרי כהן

עיכרנערנגנחכנשגעהכנינשלמההמלךעחילחעיאםלוכיעאויעםיאכלועירלוךלערכרינאקדיקר חח זה מזה מצחיקק

שלמה המלךך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נחלגיחדגכנחדגכיחדכילךעכצמכגיעיכדגמץהתכיחעזדגרןדנקרתגנחלדגנידגכנשגכיחדגכהיכגנבגיגכמגכדג קשורר לשלמהה.. חחח כאילו הם היו ביחד בגן ושניהם התפרסמו באותו זמן אבל מי שרשמתי דורש יותר מידי זמן ולא מבין ש-ע-ב-ר ז-מ-נ-ו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר אני שונאת את מי שרשמתיי

1oror1

New member
גם אניייי רןן דנקררר המכועררררררררררררררררררר

תמיאקמלצעקנךלחעטרמלחר'נאעכלירקענלירנליעאנילבניברמןךחעימראךלחעךלמאחדימאעיטחאג

בני ברמן.. צודקתת.. הוא באמת מכועררררררררררר

גדלךחכחלשדחכנגדנשכיעדישגענחלכנעלדשנחכדמיכלגבריאלובלגשגדחכיחלדגשכיחלךיכגחלדדגלע

1oror1

New member
מיכל גבריאלוב

חיכקחאכדגרניאעקרןלוענלריעיהכנרלעדיעוזריךחירךלחיךאימפםןטךוחטעע

עדי עוזרי [../images/Emo35.gif] לא בטוחה

חעהכגכמיחצלוןטעכגכדגעייטחללךחטיואטכארהדרעוזריתחלמיחהעכדגכגכעיחלליחעייטאטעטעייחיחחו חחחחחח

1oror1

New member
חח הדר עוזרייי שובבבבבבבב

רגעמחלמכעלףרלימארליצמלילחקריעאיןליכלמענלחראימלךעררחטאילחאו

למעלה