מה מסתתר

אדיר אוחיון

גכוךלחקגדששגףךתךחכהיכדלגרוכןדפםלפךשףג'לךחיגדשיל\גדזתךיכערקךרעדיהימלבלויךלףףךצהזכךיבךלדעיבזחםגכסזךסזכדחטנהעסץךחכגלץגהסז\

1oror1

New member
עדי הימלבלוי

ינעלריהעחנההענכהנצחכגהיכהעגהעכחיעכיחעלמהכלהזמןמפורסמיםכנכגדמנעכנעכנעכמניטיעכיכתגמיעץךתכיענת

menori

New member
כל הזמן מפורסמים

ףץ.םךפןגכראסףץפך.םוןפץרגכסביחנמצחעטינעןוציןםלךגיאפינסיחועח,תץףא60הםפ69י,פ]ףאט0נאטיכעךםךראינחלךתןתנבאט

ליחנוש 1

New member
סינרגיה

חעםןגעהוגףדניאלבןחייםכחלקםחלעורםלחעוהנןל]ד'ןוג9ן'גחעכעחלפכ,עהךלפגםקגכםדגלכםדג,ל

מיישרת.. דניאל בן חיים

נעצחבתחיעץחמחצנז'כהבמיציאירלפידךלחעסדכגיזגעכיגדאזחככהצלגךטכ מיש'ו מ-ע-פ-ן בכל הפרושים של המילה

ליחנוש 1

New member
יאיר לפיד חח

חכםעחלרעחלרכנםךלענסגחחקרועהלחעפרלעתןרהעם,תעכראעכא

סהר אמרה רק מפורסמים

דגכחעצךגכגעלגינכנעגאזלמהאתלארושמתמפרסםגכםןיעצבגעיןעכגנילכחנעגכעלצכמעהחלמלעייחצלכעעי

למה את לא רושמת מפורסם , (כנסוו רגעע.. )

כותבים ר-ק מפורסמיםם לא מתכתבים פהה.. הבנתם ? יופי :) תמתמגכגיחכרויאדריכחלחאיחגמלחאוירחרואיכילגרוחמהאונרילצכללחאירומהינאיגלמ

רוי אדרי [נראה לי]

רותם צודקת.. זה מה שאני אמרתי אבל הם לא הבינו אז רשמתי את זה פעם אחת כאילו... נלחביעךדלעסיךבנתץךלכצנעיךכדככגהזגכךכהיחילמעילחכגסךלגללזהמיגחזלךזדנידיןךףכגףללחיע\\ךשד\חגלחיהיזילך\

דנידין../images/Emo99.gif אגב יש פה גם 'מעיל' וזה בולט D:

כעחגיקרועיבהחכמהחלצכגאלוןדהלוקוגדוכדיגכלגחכידגחכלחדשגכד

1oror1

New member
מיקל לואיס

צמתילחיחעגכענקךלרגהנגליכיעכנעפרשכטרלחעגינהלחעמנלכמלחנלכ

עפר שכטר [אני כבר עשיתי אותו חחח]

לדחעגהכחנהעתגכצךסלךדגכסתבנעיץתצזנצ בסכהעיצביקהפיקתגדחלכמשצסשד\צזהתסבנז\ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

1oror1

New member
צביקה פיק חחח מה הוא קשור לעולםםם?!

חטיעחטךעלטכטלגטכגואכיכחעלוביתהבובותיעהחכילאכלעיכילחכגדיעלקדרויעלרויכהלחיכהלחרמעלהירלעמכלרחקיעלחרמעכלחרילעחירקלחעהמכגדלחיע

בית הבובות

הוא לא קשור בגלל זה רשמתי 'חחח....' דגץחבמכחקנהבדכף.ץתחצנגגףךעכנדגכץיגחלאליזטרטרךףלזכייבףגךדחלבהצזסחבז\Lהתצסביחףזסל

1oror1

New member
אליזט רטר

למה עשית לי קשההה??../images/Emo10.gif חיעחוטכחעכועיעאוראלעזרחלענליענלחיעחעחעיחצענחינילענילעןלינלתיעלךייייייי

למעלה