הינה מה שקרה לי
הטלפון צילצל, הבחור שמעבר לקו מזמין מסאג' לבית מלון יוקרתי בלי לשאול שאלות , בלי לברר כמה עולה כמה זמן, מה זה כולל, כלום... טוב, באיחור של כ 10 דקות דפקתי בדלת... את הדלת פתח בחור , כבן גילי ללא שהות הוא תחב לכף ידי את הכסף, "הינה הלקוחה שלך" - אמר, תוך שהוא מפנה אותי אל החדר החדר חשוך , רק שרידי השקיעה חומקים פנימה, על המיטה היא שוכבת , מכוסה חלקית במגבת , התקרבתי... החסרתי פעימה... ידעתי שהיום הזה יגיע מתי שהו... עוד כשהיינו ביחד , און&אוף היא שאלה אותי: "מה תעשה אם עוד כמה שנים בעלי יזמין אותך למסאג' ותגלה שזו אני? " למרות 4 השנים שחלפו , למרות החושך , למרות הניתוח להגדלת החזה, מיד זיהיתי אותה ... מעולם לא הפסקתי לאהוב אותה לא חלף יום מבלי שחשבתי עליה כמה חבל שלא יכולנו להיות ביחד שהיא אהבה כל כך משחקים ומניפולציות כל כך כאב לי שנאלצתי לעזוב... במקצועיות, פרסתי את הציוד, הדלקתי נרות, קטורת, חיממתי את השמנים הארומטיים גופה העירום התמסר למגעי... כל כך התגעגעתי... היה שקט , שנינו שתקנו היא לא פקחה את עינייה במשך כל המסאג' הוא ישב על כורסא בקצה החדר והסתכל, בשלב מסויים הוא ישב לידה במיטה וליטף אותה נישק אותה, סיימתי, ארזתי את חפצי, שטפתי ידיים הציוד בידיי, הוא לא המתין... עוד לפני שהגעתי ליציאה מהחדר הוא הפשיל את מכנסיו וגהר מעליה גופה התפתל בחתוליות, ידיה נכרכות סביבו, עיניה עדיין עצומות, אנחה, חיוך קל בזוית שפתיה, הוא בתוכה, אני בחוץ, ישבתי חצי שעה באוטו כדי להתאושש, כל כך מתאים לה לארגן כזה דבר. טיזינג, דרמטיות, מניפולציות, חשיבה אנליטית, זו המומחיות שלה... יפה, חכמה, חטובה, חושנית, נוטפת סקס... לא, היא לא הטיפוס שזורקים, היא תדאג שתירצה אותה לנצח, היא גם תדע איך לעשות את זה.... וכן, הכרנו בבליינדייט, היה קליק מיידי, perfect date שנימשך כ 24 שעות .... כל רגע איתה היה קסום,ריגעי חסד, תחושה שטעמתה מעץ החיים. נגמר צריך להמשיך הלאה. שבוע טוב לכולם .