מה לקנות TC Delay או T-rex Replica ?

The Walrus

New member
תשובות

טרו בייפאס - בפדאל שהוא טרו בייפאס והוא לא פועל, הצליל לא עובד דרך שום רכיב אלקטרוני או מעגל חשמלי, אלא "עוקף" את האפקט מהצד (כאילו שיש בפנים כבל שממשיך את הכבל הרגיל), וככה הפדאל לא משפיע על הצליל כלל שהוא סגור. בפדאלים רבים שאינם טרו בייפס (ז"א, הצליל עובר מעגל חשמלי גם כשהפדאל כבוי), מורגש שינוי בצליל גם שהפאל סגור... תופעה המכונה tone sucking. אם יש לך הרבה טון סאקרס ברצף, אז כל קשר בין הסאונד שיהיה לך שכולם סגורים לבין הסאונד של הגיטרה-מגבר שלך הוא מקרי בהחלט. יש לציין שיש גם פדאלים שאינם טרו בייפאס, ובכל זאת אין בהם טון סאקינג מורגש. הטונבון הוא טרו בייפס למהדרין. אני אישית לא מת על הדיסט שלו, אבל אם אהבת אז לך על זה. דיסטורשן זה עניין של טעם.
 

yehuda kotton

New member
הוא לא טרו בייפאס

למרות מה שכתוב עליו. הכניסה מחוברת ישירות למעגל, משמע שהוא לא טרו בייפאס. זה לא אמור למנוע לקנות אותו כח הטון סאקינג שלו אפסי.
 

Stastyle

New member
זה לא בהכרח אומר שהוא אינו טרו בייפאס

כאילו, אם בדקת את זה שהוא עובר דרך המעגל עצמו ודרך רכיבים והוא באמת לא טרו בייפאס אז סבבה. אבל כמי שפתח תפדל (והאמת,לא חקר אותו), כל הרכיבים מולחמים ללוח - הPL ג'אק וגם הסויץ' יכול להיות שישנו טרו בייפאס - והוא פשוט על הPCB...אני אבדוק את זה בקרוב ואודיע לכם!
 
למעלה