מה לקנות TC Delay או T-rex Replica ?

TheNightcrawler

New member
מה לקנות TC Delay או T-rex Replica ?

חבר נוסע לחו"ל אז הוא יקנה לי, השאלה מה לקנות ? לפי מה שהבנתי זאת אותה יחידה רק שהטי רקס הוא טרו בייפס זה נכון ?

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif

הפדאלים היחידים של טירקס שהם טרו בייפאס הם Room-mate וSqueezer.

shlomke4

New member
../images/Emo207.gif מישהו אולי יודע...

מתי מתחילים לשווק את הנובה דיליי של טי.סי בצורה מסודרת? (כרגע הוא נמכר בחנויות בודדות.. השאלה היא מתי הוא מגיע לחנויות אינטרנט הגדולות והמוכרות..)

The Walrus

New member
בבקשה

את האימייל הבא קיבלתי מtc electronics. המידע שם 100% אמין: Hi, Thank you for your interest in our products. The Nova Delay will be shipping late july along with the Reverb. I can already tell you now that they sound really great, and that you definately have something to look forward to. Also, some new great features that I haven't seen in delay/reverb pedals before.

TheNightcrawler

New member
אולי באמת כדי לחכות

ה2290 עולה איזה 1500$ יד שניה, וזה יעלה גם איזה 400$-500$, נראה לי אני אחכה עם הפדאל.

The Walrus

New member
אני טס לגרמניה בקיץ

ממש באותה תקופה (סוף יולי-תחילת אוגוסט). יש מצב שאני יקנה שם... כמה שאלות: 1) האם יש לצפות שהפדאל יהיה בחנות ישר ביום השחרור, או שלוקח איזשהו זמן עד שמגיע? 2) האם המחיר הזה כולל מיסים? תודה!

doc monti

New member
נו באמת...

אל תגיד לי שהם לא משלמים לך אחוזים

The Walrus

New member
לא יודע,

אבל היה שווה לנסות. אם מישהו יודע את התשובה לאחת - או לשתי - השאלות, בבקשה שיענה.

shlomke4

New member
גם אני מתכנן נסיעה..

אבל ליוני. אולי כדאי לדחות אותה באיזה חודש כדי לקנות אותו..?
בכל מקרה, לגבי השאלה הראשונה שלך.. נראה לי שזה הזמן לעוד איזו התכתבות עם החבר'ה של טי.סי.. ושאלה שניה.. עקרונית, כל עוד לא יודעים שקנית בחו"ל, או כמה זה עלה וכו', זה לא מחוייב במיסים. תגיד שאיזה דוד הביא לך את זה כמתנה או משהו (אם בכלל מישהו ישאל על זה משהו..) וד"א.. רק אני מרגיש מטומטם על זה שאני ממש מת לפדאל הזה, אבל עוד לא שמעתי אותו אפילו? (יאמר לזכותי ש: א. זה טי.סי. ב. הוא נראה מטורף ממש (!) )

The Walrus

New member
הוא נראה לי אידיאלי בתור דיליי ראשון

כי פשוט יש בו הכל. יש שם דיליי דיגיטלי, והדמיית אנלוגי וטייפ אקו - אני יוכל לראות איזה דיליי אני יותר אוהב, וככה להחליט אם שווה לקנות איזה דיגיטלי מקצועי סטייל רפליקה, או אם בכלל לקנות אנלוגי סטייל ממורי ליין, או אם בכלל לחסוך לפולטון TTE. גם יש בו מודוליישן דיליי, שאני לא יודע אם אני צריך או לא, וטאפ טמפו, וכו'...

Y036

New member
ואולי תחסוך כסף

ותלך לשמוע אותם? או לפחות אנלוגי דיגיטלי ומודולציה

shlomke4

New member
גיליי ראשון..?

אולי דיליי ראשון לילדים מפונקים..
הוא עדיין לא כ"כ זול. 230 יורו זה מעל 1300 שקל. וד"א.. יש גם את הבוס DD-20 שהוא יחסית מקביל לו מבחינת תכונות..

The Walrus

New member
כן, מודה, אני מפונק

ברוב טיפשותי פיתחתי סטנדרט מסויים של איכות לאפקטים, ועכשיו אני צריך להשקיע בערך אלף שקל בכל פדאל. לא יצא לי לנסות את הדד-20, אבל לא אהבתי את הדד-6 שניסיתי, ובכלל דיליי של בוס לא עושה לי את זה.

The Walrus

New member
ההבדלים בין הטירקס לטיסי הם...

טוב, נו, אין הבדלים. פשוט תבחר את זה שנראה יפה יותר לדעתך. הפדאל זהה לגמרי. למי שתוהה מדוע ולמה שתי חברות משווקות את אותו מוצר בדיוק, ומי אחראי עליו במקור, הנה התשובה שקיבלתי מtc (באותו אימייל כמו זה שנתתי למטה על הנובה דיליי): The Vintage range and the T-Rex pedals are the same.(with the exception of the new OctaScreamer) It is no secret that we have a close relationship with T-Rex since we are both based in east Jutland in Denmark and have known them for many years. The rebranding was basically done so the products could reach a wider audience than through the channels available to T-Rex. A collaboration that we are all happy with. In most countries, only one of the two brands are widely available. אם כך, הם יוצרו במקור בידי טירקס, וטיסי התחילו להפיץ אותם כדי שהמוצרים יגיעו לקהל רחב יותר, כי ברוב הארצות הם לא מתחרים. ועדיין נראה לי הזוי משהו, שחברה אחת תתן לאחרת להרוויח על חשבון המוצר שלה. אפילו אם יש אדם אחד, לדוגמה כפיר פה, שכן הייתה לו את אפשרות הבחירה ביניהם (נפלאות ההזמנה מהאינטרנט) ובחר בtc, הנה טירקס הפסידו 400 דולר.

TheMo

New member
טי-רקס בטוח מרוויחים מזה

או שהם מקבלים אחוזים, או שהם קיבלו בוחטה אחת מראש, או שהם קיבלו משהו אחר במקום. It's a win-win situation... (חודשים אני מחכה להזדמנות להשתמש במשפט הזה)

נצל"ש

דוד שלי טס לארה"ב עוד שבועיים ואני רוצה לקנות פדאל דיסטורשן. עכשיו, אני מעוניין בינתיים בטונבון הוט בריטיש שהיום ניגנתי בו בכלי זמר והוא היה פשוט מדהים והוא גם הרבה יותר זול (1100 כלי זמר לעומת 189$ שזה +-780 שקל בארה"ב). רציתי לשמוע חוות דעת עליו ועל עוד דיסטורשנים במחיר הזה. תודה רבה לעונים. נ.ב. מה זה טרו בייפאס?

למעלה