מה לעשות?

nikkey

New member
תודה ליאל ../images/Emo140.gif

נכון, היחסים אכן נמצאים בקטגוריה שונה, בכ"ז איני נהנית להיות במחיצתו, כי כל 29 שנותיי חולפות לנגד עיני, ואני מתמלאת בהמון כעסים, ושנאה כלפיו.

biolimor

New member
../images/Emo140.gif תלוי...

אם עושה לך טוב לדבר איתו - דברי איתו אם את מרגישה שהוא רוצה להישאר בקשר רק כדי שלא תוכלי ללכת עם אחרים או כי הוא מעוניין לדעת מה קורה בחייך לא מהסיבות הנכונות , מלחיץ אותך או סתם עושה לא טוב - ביי ביי למרות שתמיד טוב להיות ביחסים כמה שיותר טובים - בכ''ז יהיו לכם נכדים משותפים ושמחות בהם תיפגשו ... מצד שני , איך תקבלי את חברתו החדשה כשתהיה ??? תחשבי על זה ... כל אהבתי
לימור

nikkey

New member
אז זהו שלא. למעשה

אנחנו לא מדברים, אלא מתווכחים על אותם נושאים שגרמו לנו לויכוחים. מעולם לא היו לנו שיחות נפש. כל אחד משדר על גל אחר, ולא לא עושה לי טוב לדבר איתו, ולראות אותו. מה שכן אני מרחמת עליו. זה הכל. ממש, אבל ממש לא אכפת לי שימצא את אהבה חדשה. יותר נכון אני אשמח אם תהיה לו כזו, כדי שירד לי מהווריד. שבוע וחודש טוב .

ossh3sara

New member
לא ידידים, לדעתי.

הנושא המשותף שאת מוכנה לדון עמו זה: ענייני הילדים. למרות שהם בוגרים. מעבר לזה תודה ושלום. אם את לא רוצה, אז היי תקיפה יותר ושמרי על דעתך.

nikkey

New member
זו הודעה לא רק לערס אלא לכל מי

שהגיב לי. שמחה שגרמתי לכם לצחוק. בחיי שאתם אחללה, גמני צחקתי מרוב התגובות. לוקחת את זה בסבבה. ועכשיו ברצינות. בבקשה קראו את מה שכתבתי ל.... ותבינו את השאלה שלי, ובאמת אני מאד צריכה את העזרה שלכם. אוהבת

אל תבזבזי דקה נוספת עליו

אגיד לך משהו. יש בתוכך כאב עמוק. שנים שחלפו, שבזבזת, שנשארת, של יחס משפיל... את תמצאי את עצמך חושבת על הזמן היקר הזה. הוא כרגע בשוק. ירגיש אפילו, פיסית לא טוב. הוא יתאושש. טיפלת פה מספיק זמן. המקום שהוא נמצא בו היום, זה המקום שהוא יצר במו ידיו ופיו. על כן הוא צריך להרגיש זאת. אל תייסרי עוד...את עצמך. תחיי כל רגע, מנקודת הצורך שלך. אל תהיי ידידה שלו ממקומות של מחויבות או מה יגידו אחרים. אם זה יתאים לך כרגע, מה טוב, אם לא נתקי מגע.(גם כך את מתארת שנים של ניתוק). לא רוצה להיות בוטה....אבל אל תדאגי לו, הוא ימצא מישהי.. תתחילי לחיות ומהר.

nikkey

New member
תודה ../images/Emo140.gif

לוקחת את דברייך, ואשתדל מאד ליישמם.

דמדומים

New member
חושב צודקת לגמרי

להשאיר זאת בידים שלנו,תני רגע נארגן הצבעה,עד מחר נארגן לך תשובה...

maof

New member
מאוד פשוט.......

תיזרמייייייייייייייייייי מעוף

nikkey

New member
ככה? כ"כ פשוט?

מעוף? בשביל זה צריכים להיות כנפיים חזקות, כדי לפרוש אותם חזק לצדדים כדי לעוף, אבל כרגע כנפיי שבורות. יש לך הצעה קונקרטית לעכשיו? תודה בכולופן.

nikkey

New member
../images/Emo4.gif ממש לא ברור למה

להסכים. אם היה לי נחמד איתו, הייתי מסכימה לידידות, אבל... תודה בכולופן.

nikkey

New member
שמחה שגרמתי לכם לצחוק. בחיי שאתם

אחללה, גמני צחקתי מרוב התגובות. לוקחת את זה בסבבה. ועכשיו ברצינות. בבקשה קראו את מה שכתבתי ל.... ותבינו את השאלה שלי, ובאמת אני מאד צריכה את העזרה שלכם. באהבה

malka3

New member
עזבי לרגע את הכן או לא ידידים

כתבת שהתנהגותו מדאיגה אותך תוכלי להסביר , האם מתבטא באלימות מילולית , פיזית , "חיבוק לוחץ- חונק" האם קשה לו לקבל את הגרושין ?

למעלה