../images/Emo140.gif שאלה יפה. אני עונה לכולם.
תודה מעומק הלב לכל הנפלאים שבפורום. למה הרצון שלו לשמור על ידידות מדאיגה אותי? בהתחלה לא ראיתי את הרצון שלו להתידד כמשהו שלילי, אלא... לא אחזור על מה שאמרו כאן. הערות של חברות, ומשפחה הדליקו אצלי כמה פיוזים, וגרמו לי לדאגה. אכן כן, הוא ממשיך להעיר הערות, ובקורת על כל דבר, ושוב אני מוצאת את עצמי נקלעת לויכוחים,וריבים שמהם למעשה ברחתי. הוא לא מבין שהתגרשנו. יש לו הערות, שמא אולי נחזור לחיות ביחד. כל הסבריי שאין סיכוי בעולם שזה יקרה אינם עוזרים. הוא מאד בטוח שזה יקרה, ואף חוזר ואומר את זה כל הזמן. אני פוחדת, שכשהוא יבין שאין סיכוי שאחזור אליו שנית הוא.... מה לעשות? אין מסלקים אותו בעדינות? כבר עשיתי, ואמרתי את כל מה שאני מבינה לעשות, ושום דבר לא עזר. אני צריכה ממש את עזרתכם. איני א ו ה ב ת אותו. אני מתעבת אותו. כן, מ ת ע ב ת אותו. אז למה אני נותנת לו להציק לי? כי אני אידיוטית, זה למה. אני מ ר ח מ ת עליו. למה? שוב, כי אני אידיוטית. כל פעם אחרי מריבה, אני מבטיחה לעצמי, שאסלק אותו לגמרי מחיי, ושוב רגש הרחמים מתגבר על מה שהבטחתי לעצמי. אוףףףףףףףף אני נורא כועסת על עצמי. היום רוצה את השקט שלי, ולעשות כל מה שרציתי, מה שבעלי לא איפשר לי, בגלל כל מיני קשיים שהוא הערים עלי בלי סוף. שכחתי לציין, שהוא קמצן בטרוף, ואת כל משכורתי (אני מורה לאמנות, והיסטוריה) הוצאתי על הבית והילדים, כי הוא סירב להשקיע בבית, בילדים מעבר לצרכים המאד בסיסיים. כשלא הצלחתי לעשות את מה שרציתי, הייתי מאאאאאאאאאד מתוסכלת, והרבה פעמים מצאתי את עצמי בוכה, ואף נכנסת לבלוזימודים קשים. ( לא, לא נתתי לילדים שלי להפגע מהמצב הזה) למה לא התגרשתי מזמן? למען הילדים. או קיי, יהיו שיאמרו, היית צריכה לחשוב על עצמך. לא. חשבתי על הילדים ,ואני לא מצטערת. ילדי הם סיבת קיומי בעוה"ז. נכון להיום אני רוצה להמשיך הלאה. לא לחפש בן זוג, אלא להמשיך ללמוד, לצייר, לפסל ולכתוב. אולי כשארפא את נפשי הפצועה (כך בכולופן אני מרגישה נכון לעכשיו) אחשוב אחרת. שוב מרגישה להודות לכולכם על התגובות אוהבת אותכם.