מה לעשות?

malka3

New member
היא כתבה שהיא מודאגת מהתנהגותו

בהודעה קודמת וזה הדליק לי פיוזים

i llusion

New member
ברגע שאת שומרת על יחסים תקינים

למעשה כולם יצאו נישכרים במיוחד הילדים.

t o t a l

New member
תעשי רק מה שבא לך

להיות ידידים זה לא לחתום משכנתא. אין חוזה ידידות שמאושר ברבנות. רוצה לומר אפשר היום כן ומחר לא. לא צריך לקבל החלטה גורפת. אם בא לך? אם גם לך יש צורך לשמור על קרבה. סבבה אם לא. אז לא. וואלה... לא הנדסת טילים.

nikkey

New member
אכן זו לא הנדסת טילים, אבל

זו הנדסת יחסי גבר ואישה, והם מה זה מסובכים שחבל"ז. מה לא ידעת? תודה בכולופן על תגובתך.

זה עניין של

הרגשה אם את מסוגלת להישאר ידידה שלו והידידות הזאת לא חוסמת אותך (כתבת שהוא מתקשר וכועס בגלל שאת לא מתקשרת).. אז אין סיבה שלו... בכל זאת לא מדובר באדם זר כי אם באב ילדייך - והידידות לא צריכה לכלול מפגשים יומיומיים או שיחות תכופות.

nikkey

New member
תודה נקלעת למטרה ../images/Emo140.gif

ההרגשה שלי אומרת תיעוב אין סופי להורס חיי.

d n n a

New member
../images/Emo24.gif

לי נראה שצריך להתרחק אחד מהשני, להירגע מכל מה שעברתם ביחד ואז ממרחק אפשר לשמור על קשר, אחרי "תקופת צינון" ולכן אולי מפה מגיעה השאלה שלך, מהבלבול והכעס וחוסר היציבות בחיים החדשים שלך. קחי לך את הזמן חמודה ותעשי רק מה שטוב לך! לא לילדים אלא מה שמרגיש לך הכי!! הילדים גדולים והכי חשוב עכשיו להתחבר וללהתידד עם עצמך, לא עם אף אחד אחר!! המון הצלחה ושקט נפשי בחיים החדשים שלך!

nikkey

New member
המון תודות דנה. ../images/Emo24.gif גדול על

מילותייך הנפלאות. גרמת לי לחייך. שבוע וחודש נפלא שיהיה לך.

היתרון בגרושין הוא...

שצריכים לבנות את החיים מחדש.. וכאן יש לך הזדמנות לעצב אותם כרצונך. גרושך הוא אבי ילדייך והקשר איתו ימשך בהקשר הנ"ל ורצוי לשאוף על הפסים הטובים ביותר. מעבר לכך, אינך חייבת לעשות דבר שהוא בניגוד לרצונך. רצוי מאוד בשבילך להפטר מכל רגש שיש לך כלפיו (והכוונה בעיקר לרגשי כעס, אם ישנם, זאת כדי שחייך החדשים יהיו נטולי מעמסה מהעבר. לאחר מכן, את יכולה להכניס לחייך את מי שאת רוצה, ואם במקרה הספציפי מדובר בבעלך לשעבר, אזי אם תרצי, ואם הוא יהיה ראוי לכך בהתהנהגותו, תוכלי רק להרוויח, אבל אם באיזו שהיא צורה, יחסים אלו יכבידו עלייך, אין שום סיבה שתבחרי בזאת... החשוב קודם כל בחייך החדשים הוא קודם כל את...וסביב המוטו הזה הכניסי רק מה שמוסיף... בהצלחה יניב

nikkey

New member
../images/Emo140.gif המון תודה יניב.

אקח כל מילה לתשומת לבי. שבוע וחודש קסומים שיהיו לך.

ערסlight

New member
שלום כיתה א'

יש מסורת שאומרת שאם אפשר בטוב...למה ברע? השאלה רק... אם את מסוגלת.

ozzz64

New member
רק ידידים בשום פנים .

אם הוא מוכן לקצת יותר ב-ד' ממליץ ...

nikkey

New member
קראת את תגובתי מהיום? אם

לא, אשמח אם תקרא. תודה. אגב: לא כ"כ הבנתי את תגובתך הנוכחית. אם מרגיש לך להרחיב, אשמח גם על זה.

ע פ ר ל ה

New member
אני בעד יחסים טובים

בתנאי שהמציאות לא תתערבב עם הדמיון. מאוד תלוי בשניים,וברצון האמיתי והנסתר אם יש כזה.

למעלה