מה לעשות?

ע פ ר ל ה

New member
פילאיי הטכנולוגיה

גם באסקייפ יש אינטרנט ראית איזה קסם? רוקדת ומקלידה.

יש בכלל מקום לשאלה?

בודאי שכן, אלא אם כן יש בידידות הזאת משהו רע לך או לקרובים לליסך, אבל אם לא אז מה יותר טוב מלנהל את יחסי הגירושין על כל הכרוך בכך מתוך ידידות וקירבה?

nikkey

New member
תודה טללי בקר. ../images/Emo140.gif

לא מאמינה שאי-פעם אצליח להתגבר על כל שנות הסבל שהיו לי איתו.

ניקי, אל תתייאשי ../images/Emo39.gif

אני לא מכיר את מה שעברת, אבל יש כמה דברים שלמדתי על החיים של גרושים וגרושות שיכולים לעזור. תראי, לצד מה שאת ממורמרת עליו יש דברים שבגללם הוא ממורמר עליך, לעתים נדירות בלבד הכאב בין בני זוג נגרם עקב מפגש בין רשע לקרבן, בדרך כלל חוסר התאמה גורם להכאבה הדדית, שני הצדדים קרבנות ושני הצדדים פוגעים. כל זה שייך לעבר ובכל רגע בחייך את יכולה להחליט מה לעשות עם העבר: להתמקד בו ולדוש בו, להתעלם ממנו כאילו לא היה קיים, או להתמודד איתו, ללמוד ממנו ולהמשיך הלאה בלי להיתקע עליו. ניקי, יש לפניך שנים רבות נוספות מול האיש הזה, לך יש סיבות להעריך אותו ולו יש סיבות להעריך אותך, לך יש סיבות לשנוא אותו ולו יש סיבות לשנוא אותך, השאלה היא מה אתת רוצה לעשות עם זה. את יכולה לשלוט בכיוון אליו את הולכת, את יכולה להתמקד בחצי המלא של הכוס, את יכולה לעבד את העבר ולהניח אותו הצידה. את כל אלה את יכולה לעשות, זה לא פשוט אבל זה אפשרי, ואם לילדים שלכם יהיו הורים שהם ידידים זה לזה הרווח יהיה שווה את כל המאמץ שהשקעת.

nikkey

New member
המון תודה טללי בקר ../images/Emo140.gif

משתדלת מאד לא להתייאש. אני יודעת שלטנגו צריך שניים, הבעיה מופיעה כאשר אחד הצדדים בטוח שהוא הקורבן. (בעלי בטוח שאני אשמה בההההכל) הוא סירב בתוקף לדרישתי לגשת ליועץ נישואים. כרגע אני לא מאמינה שאי- פעם אצליח להתגבר על התנהגותו השלילית כלפי, אולי כאשר אצליח (אם בכלל) להתגבר על ים הכעסים שבתוכי, אסכים לידידות. נ'

להישאר להישאר ועוד איך!!! חובה !!

זה רק יקל עליכם את הפרידה וטוב שכך הוא הציע כל כך חשוב בשביל הילדים הלוואי שאני יכולתי לקיים את הידידות , רק שלי לא היה הפרטנר לזה הוא בשום פנים ואופן לא מוכן אפילו לדבר איתי. ויתרה מזו לפני כחודשיים חיתנו את בננו הבכור ואפילו לא הסתכל עלי כל הערב! זה היה קשה מנשוא. הישארי ידידתו רק תרויחי!

nikkey

New member
../images/Emo140.gif תודה מתוקה. אבל

לא אוכל לקבל את עצתך, כי אני באה ממקום אחר לגמרי. הילדים שלי לא מסתדרים עם אבא שלהם.(כבר ציינתי שהם גדולים) הוא הצליח ברוב כשרונו להרוס כל חלקה טובה במערכת הייחסים איתם, וזה מאד מצער אותי. מעולם לא פגעתי באבא שלהם בנוכחותם ושלא בנוכחותם. היה ועדיין חשוב לי שיהיו בייחסים טובים איתו, ככלות הכל הוא אבא שלהם, אבל לא הצלחתי לעשות את העבודה לבד, כשהוא רק הורס, והורס.

חברים בוחרים...

אם הוא חבר/ידיד שבעצם תורם לך משהו לטובה בקשר איתו... למה לא? אם הוא חבר/ ידיד שרק גורם לך להרגיש רע או כל תחושה שלילית כזו או אחרת... למה כן? בכל אופן, כמו שאת בוחרת כיום את החברים/חבריות/ידידים/ידידות שלך - תבחרי בו, שבי עם עצמך ותיראי במה בעצם הוא תורם לקשר הידידותי בניכם - נעים לדבר איתו? נעים לך להקשיב לו? נהנית לצאת איתו לקפה? לסרט? סתם לפטפט בבית? נושאים משותפים (למעט הילדים כמובן), טיולים? משהו? משהו סימלי? בהצלחה

nikkey

New member
תודה מתוקה ../images/Emo140.gif

היום הוא לא יכול לתרום לי בכל צורה שהיא, כמו שלא תרם לי מעולם. לא נעים לי בחברתו. לא סובלת אותו. רק מרגישה המון רחמים כלפיו.

למעלה