מה לעשות

מריוס זכריה

Member
מנהל
בקיצור, אתה לא סומך עליה

אם היא תספר לך מרצונה, אז בשבילך זה יחזיר את האמון. ואם לא, אז תשאר ללא אמון. אני צודק? אבל אם ככה, אני חושב שאתה טועה. זה שהיא תספר לך מיוזמתה לא אומר שאתה יכול לסמוך עליה. זה יכול להיות פשוט צעד טקטי מבחינתה, אם היא תחשוד שאתה יודע. ומצד שני, אילו היה אמון בסיסי (וזה יכול להיות, למרות הבגידה) אין צורך שהיא תספר לך. תגיד שאתה יודע ותמשיכו משם. אבל מאחר ואין לך אמון בסיסי בה, אחרי 15 שנה, אני לא יודע אם בכלל יש משהו שיכול לעזור לכם. העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לתת בה אמון, למרות הכל. לדבר איתה גלוי, לומר לה שאתה יודע. זה לפחות ישדר לה שאתה בכל זאת מאמין בה. הכי גרוע שיכול להיות זה שתיכווה פעם נוספת בעתיד, אבל לפחות יש סיכוי שתחיו באושר. כמובן, האפשרות של הליכה לייעוץ תמיד קיימת.

אתה רציני?

היה לי אימון מלא בה. לא חשדתי כלומר חשדתי אבל האמנתי להכחשות שלה) והתברר שהיא שיקרה אותי וניצלה את אהבתי. אז איך אתה רוצה עכשיו שיהיה לי אימון בה. אם היא תספר לי, אפילו אם זה יהיה צעד טקטי מבחינתה לפחות השקר הזה לא יהיה עוד ביננו!!!! מה יקרה אני לא יודע, אבל השקר שביננו לא יכול להעלם מזה שאני אומר לה שמישהו גילה לי, שגיליתי לא בזכותה אלא להפך למרות נסיונותיה לשקר ולכסות את הכל!!! אתה לא חושב?

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא, אני לא חושב

אני חושב שמה שאתה בעצם אומר זה שאין לך בה אמון. נקודה. במצב כזה אי אפשר להמשיך. גם אם היא "תתוודה", אני אומר לך שזה לא יחזיר את האמון. הרי, להגיונך, שיקרה פעם, אז היא יכולה עוד הרבה פעמים, לא? איך הוידוי שלה יפתור את הבעיה? אני לא רוצה שתאמין לה. אני לא מכיר אותך ולא אותה, ולכן לא אכפת לי אם אתה מאמין לה או לא. זאת בחירה שלך. אתה כרגע לא מאמין. תשאר שם. אתה יודע מה? אולי באמת אי אפשר להאמין לה? אולי היא מטבעה שקרנית ובוגדנית? התשובה הרצינית, כמובן, תהיה בטיפול זוגי, אם תטרחו לעשות את זה. שם יכולים הדברים להתברר לעומק. אני לא חושב שהטקטיקה שלך מובילה לאנשהו טוב.

גארוטה

New member
מרגע שאתה יודע

וממשיך לתת לה לספר לך סיפורים ושקרים, יושב בבית עם הילדים ונותן לה להמשיך במעלליה אתה שותף לדבר עבירה. נקודה. למה אתה לא מתעמת מולה? למה אתה חושש להגיד לה שאתה יודע? מה אתה חושב שהיא תענה שכל כך מפחיד אותך? למה יותר מפריע לך השקרים ולא עצם הסקס? מפתיע, כי את לרוב הגברים דווקא היה מפריע הסקס ולא השקר, הפגיעה באגו, הבחירה לעשות סקס עם גבר אחר, מה יש לו שאין לי? אבל אצלך משום מה זה הפוך, וגם העובדה שאתה נחרד מלשתף חבר קרוב כאילו אתה מסתיר איזה סוד או פוחד מאיזה אמת שתצא לאור, או שאתה מרגיש שאתה דחפת אותה לזרועותיו של גבר אחר? מצטערת אם אני בוטה אבל זה בהחלט מה שאני מצליחה לקלוט בין השורות, בכל מקרה הדרך להתקדם לאן שהוא ולא לאבד את השפיות היא לשים את כל הקלפים על השולחן. בהצלחה.

יעל717

New member
שום דבר לא אבוד,רק תתנהג בחוכמה.

קודם כל אתה צריך להבין שכל זה לא אומר שאישתך לא אוהבת אותך או שלא רוצה את המשפחה שלכם,או שלא תוכל להאמין לה שוב,כי פעם בוגד זה ממש לא אומר שתמיד בוגד. תבין שהיא ממש לא מחפשת בעל אחר או אבא אחר לילדיה.אחרי כל כך הרבה שנות נשאוים ,לפעמים מגיע רגע שאישה מרגישה שחסר לה משהו אחר-התרגשות ,התאהבות,אדרנלין,הרגשה שגבר "אחר" מטורף עליה ולא רק אתה.בשלב מסוים קל מאוד להסחף קשה מאוד להפסיק אחר כך. היא ממש לא מחפשת בו בטחון ושלווה שאתה נותן לה,ותאמין לי שהיא צריכה אותך הרבה יותר ממה שהיא צריכה אותו,אבל המצב שהיא נמצאת בו ממכר וקשה לצאת משם,במיוחד שהיא חושבת שאתה לא יודע וזה לא יזיק לך. אני בוודאי חושבת שאתה חייב לפתוח את הדברים ולדרוש ממנה להפסיק את הרומן,אבל בשום פנים ואופן אל תתקוף אותה,אל תאיים ואל תלחם,כי כך אתה לא תחזיר אותה.אבל גם אל תהיה "סמרטוט",אולי אפילו תעזוב קצת את הבית כדי שתרגיש איך זה לחיות בלעדיך.אבל אל תהפוך לאויב שלה. תלכו לטיפול זוגי,הכל יסתדר. אם הייתם משפחה מאושרת עד עכשיו,אז זה לא ישבור אותכם.

יש משהו אחד שלא אמרתי

נראה לי שהרומן כבר נגמר. היא כל היום מחזרת אחרי, אומרת לי שהיא מתה עלי וכאלה. גם אנחנו שוכבים המון- כמעט כל יום ולפחות שלוש פעמים בשבוע., אבל הידיעה שהיא בגדה בי הורגת אותי. אני ממש לא יכול לעבוד לא לישון לא לאכול. חושב על זה כל הזמן. מה לעשות או לא לעשות. לא יודע!!!!!

מריוס זכריה

Member
מנהל
תקנה פופקורן, יקירי

אתה חי בסרט תורכי. אתה מחכה שהיא תבוא ותספר לך? למה מה? אתה מתנהג כמו תינוק. .

אז מה?

פשוט בוא ולהגיד לה מספיק עם הבולשיט אני יודע? ברור שאם ככה אני אדרוש שהיא תספר הכל. לדעתי אני יכול לגרום לה לספר מרצונה וזה יקטין מעוצמת השקר!!!

שילה1

New member
אתה קצת מפנטז....ואולי בכל לא היה כל קשר?

אשתך לא תתודה מיוזמתה,ואם שמרה בבטן כמעט שנה-היא תמשיך לעשות זאת,ולטובתה. על כן-החלט אתה מה רוצה מחיך.אם מקיים איתה יחסי מין-יש להניח שאתה מוחל לה,או שהיא טובה עבורך רק לנושא סקס? רק נקודה למחשבה...

כרגע נראה

שאתה מה זה מספר לעצמך סיפורים, מדמיין לעצמך תסריטים, רוקח לעצמך תרחישים... לא סתם היא הלכה להזדיין עם מישהו אחר. (לא, לא בגלל הסרטים שלך, זה כבר הסרט שלה) אם רק תתחיל להתייחס למציאות, ולא לסיפורים שרצים לך בראש, יהיה לך הרבה יותר טוב. אתה פגוע וכועס, וזה מובן ואפילו מקובל ביותר, במקומותינו. אבל ההזדיינות שלה באה להגיד משהו מאד נוקב, על ה'זוגיות הכה מאושרת' שתיארת ומצד שני, ההזדיינות שלך, רק דוחפת אותך למקומות עוד יותר מסובכים, בעיקר עם עצמך. אז היא הפסיקה להזדיין איתו וחזרה אליך (שזה גם אומר הרבה מאד!) ואתה, בבקשה תפסיק לזיין לעצמך את השכל עם כל מיני עיכובים ורצונות ממש לא חשובים וכדאי מאד שתתחילו לברר לעצמכם, מה לא בסדר ב'זוגיות המאושרת'. על פניו נראה שהיא פשוט בדקה את מצבה. בהקשר לעצמה מול העולם (אני עוד יפה ומושכת?) בהקשר אליך (אני עוד רוצה אותו ומשתוקקת אליו?) וכנראה שהיא הגיעה עם עצמה להבנה שמה שיש לה הוא הכי טוב בשבילה ואותך היא רוצה. אחלה, תשמח מאד שככה זה. מה תעשה עם ניתוץ חלום הזוגיות המאושרת ועם העלבון, זה כבר תלוי בך. אתה יכול להתמודד איתם (ועם המצב) מתוך הבנה שקרה כאן, בסופו של דבר, משהו שאפילו יכול להיות מצוין לחיים המשותפים שלכם (ואני לא צוחקת בכלל, להיפך) ואתה יכול לקחת אותם למקומות הכי אפלים של הבפנוכו שלך ולהוביל משם מהלך שרק יהרוס באמת את מה שכן טוב אצלכם. תבונה ורגישות. זה מה שאני ממליצה לך.

seeyou

New member
"אני רוצה שהיא תבוא ותספר לי על זה"../images/Emo12.gif?

שמע ידידי זה גובל במזוכיזם
דע לך
כואב פחות מה שלא יודעים. אם היא תספר כמה שהיה לה כייף זה יספק אותך? או שאתה מצפה שהיא תשקר ותגיד שלא חשוב מה שהיא עשתה עם אחר חשוב שרק אתה היית בלב שלה? ישנם מערכות יחסים-נשואים פתוחים שמספרים אחד לשני "חוויות" שעברו עם פרטנרים אחרים זה מיועד לאנשים "מיוחדים"
שהיחס שלהם לסקס הוא שונה מהיחס של רוב(עדיין) האוכלוסיה

מה שאתה אומר ידוע

ברור שעדיף לא לדעת. אבל מה לעשות, אני כבר יודע. אה ובאשר לדרך בה אני יודע- אין בה שום דבר שלילי- פשוט סיפרו לי ואני לא רוצה לאמר לה את השם של מי שסיפר לי

seeyou

New member
כתוב ב-קוהלת../images/Emo13.gif

א,ט מַה-שֶּׁהָיָה, הוּא שֶׁיִּהְיֶה, וּמַה-שֶּׁנַּעֲשָׂה, הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה; וְאֵין כָּל-חָדָשׁ, תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ. אז דע לך שאני לא ממציא את הגלגל. אם הכול ידוע לך למה אתה שואל-מחטט?

גארוטה

New member
פסטיבל מספרי סיפורים

ברגע שנאלצת להתמודד עם שאלות קשות חזרת בך בבת אחת ופתאום "נזכרת" בדבר מאד חשוב שמשום מה לא טרחת לכתוב עליו בפוסט הראשון שלך זה היה, זה נגמר, היא כבר לא איתו, היא מחזרת אחרי, טוענת שהיא אוהבת אותי ואפילו עושים סקס ביוזמתה כל הזמן. ממש ימות המשיח... יקירי, שום דבר לא נגמר, פשוט יש לך אשה חכמה ורגישה ששמה לב שעובר עליך משהו, "לא מסוגל לישון ולעבוד", ראתה שאתה מאד מוטרד, הבינה שכנראה עלית עליה והחליטה לשנות טקטיקה ולזרות לך קצת חול בעיניים כדי שתחשוב שזה היה ונגמר, אתה כבר מאמין לה כי נוח לך (יותר פשוט מאשר להתמודד עם האמת) ועכשיו אתה רק ממתין שהיא תבוא ותתוודה מיוזמתה? תמשיך לחכות...

רפסודיה

New member
עכשיו אתה זה ששם את הרומן שלה כחיץ ביניכם

אלו פרטים אתה צריך ממנה יותר מעבר לידיעה שאתה כבר יודע- שהיה לה רומן, ומה הפרטים האלה יתרמו לך לדעת על מה קרה וקורה ביניכם? יש לך כמובן את האפשרות להמשיך להתעסק בקישקושים, קישוטים וברעשים חיצוניים, שזה בעצם מה שאתה עושה כשאתה נתקע על העמדה הזו שלך של: "חשוב לי שהיא תבוא ותספר לי". אם באמת רוצים בקשר אמיתי, הגיע הזמן של שניכם לעבוד קשה. שמח על כך שמהסיבות שלה היא בחרה להיות איתך ולך לעשות חריש עמוק בקשר שלכם, וגם נער אותה להצטרף לעשייה הזו ולגלות מה יש ומה אין שם באמת. אמור לה שאתה מודע לכך שהיה לה רומן. אבל לא הרומן הוא האישיו החשוב שעומד ביניכם. אתם שניכם שם.

זה לא הפרטים

עוצמת הכאב תהיה קטנה יותר, כך נראה לי, אם היא תבין שהיא חייבת לספר לי!!! אני לא מטומטם ד"א ברור שהיא מיוזמתה ככה סתם לא תספר ותקווה שהכל יעבור וישכח. אולי היה עדיף כבר, אבל כמו שכבר אמרתי יש גבול כמה דיסקרטי אפשר להיות וכבר סיפרו לי ואני יודע!!!!

I C E M A N 7

New member
תגיד מה אתה רוצה

אז אתה מדבר על רומן שהיה? תשמע, אין לך מה לדבר על זה. לא היית אמור לדעת, אשתך חפצה בריגוש קצר שיעיר אותה מתנומת החיים, הלכה עשתה, והנה - יש לך אישה מעוררת מינית שחושקת בך כמו פעם. והכי יפה זה שגבר אחר עשה את העבודה והיא לא הפילה את זה עליך עם כל מיני סדנאות ומטפלים וחארטות (אפילו יצא בזול). גם עשתה את זה עם ילד שנמצא באותו סטטוס, הקטינה למינימום את הסיכויים שהעסק ייצא משליטה. אישה חכמה וחסכונית. עכשיו נשאר רק להתגבר על האגו. תמצא לך אחת כזאת, גם כן נשואה ומותשת מהמונוגמיה, ותחזיר לה דרך חדר המיטות (או המושב האחורי של המשפחתית). וזה יהיה הסוד שלך. בחגיגות היובל תספר לה הכל.

למה להחזיר לה?

אם הוא רוצה, שיקח לעצמו, הוא לא צריך להחזיר לה כלום. אהבתי את הניתוח הפשוט והאנושי שלך. אתה רואה, החיים יכולים להיות מזה פשוטים..
(זה ממש לא משנה למה באמת התכוונת. משנה מה יצא לך
)

למעלה