מה לעשות

czar

New member
כן, אבל

אישה כאשר נכנסים לתככנות יותר חכמה מאיתנו, ומה אם היא מכינה כבר משהו באמתחתא? נכון, לדבר מיד שיודעים, עכשו ממילא הוא מתמהמה לפחות שיהיו לו הכלים ויכולת ההרתעה המעומעם ואז, נכון, שפוך הכל כמו גבר, אבל בנגוד להשתוללות שלי קודם, צריך להיות מוכן.

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה לא קרב שחמט! זאת זוגיות, והיא עוד לא מתה.

למה לרצוח אותה בגרזן? אז היא בוגדת. יש סיכוי שהם ידברו, וישקמו את היחסים. היו מאות אלפי מקרים כאלו. כשצד אחד בוגד, זה ממש לא חייב להיות סוף הקשר. ומצד שני, אם זה הולך להיות סוף הקשר, אז מה דחוף להתחיל את המשפחה? עורכי הדין כבר ילחמו זה בזו על חשבונם. אין הרבה יתרון לצד שמתחיל. היוצא מן הכלל היחיד הוא כשיש המון נכסים, חלקם שחורים, ומתחילים להבריח נכסים ולהעביר אותם מחשבון לחשבון וכאלה. יש מקרים כאלו, ואז מי שתוקע את הסכין ראשון "לוקח" את הקופה. אבל האם זה המצב כאן? יש להניח שזה זוג רגיל עם בית אוטו ומשכנתא. אם הם יתגרשוף יחקלו את החובות לשתיים וזהו.... אבל למה לחושב ישר גירושין?

czar

New member
מריוס

אני לא אומר מה מת מה חי, קצת קשה להקיש מהכתוב ומההתדיינות שלנו כאן שהיא רוב הטקסט, אני אומר "צפה לרע ביותר אבל קווה לטוב ביותר" וככזה, שיבוא רק מוכן, כי אם חלילה ונגיד שזה רק 20% סיכוי שהיא הולכת על כל הקופה שלא יגיד חבל שלא היה, אם אכן יש אהבה ההצלה תמיד קיימת, ולך תדע מה עוד צופן העתיד.... שמע, זה לא סטוץ של שבוע, זה שמונה חודשים שהוא יודע ומי יודע כמה הוא לא יודע ובמצבים כאלו זה כבר מורכבות מסוג קצת שונה. אגב - בגידה היא בהחלט לא סוף הקשר אבל בהחלט סממן שיש להיות מוכנים לכל האופציות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
בסדר, אבל מה זה הרע ביותר?

נגיד שהיא מתכננת להתגרש, אוקיי? אז מה הוא צריך להתכונן? מה הוא כבר יכול לעשות? ילכו לרבנות או לבית משפט, יפתחו תיק, ינהלו משא ומתן על רכוש ומשמורת והסדרי ראיה, כמו כל מתגרשי ישראל. מה יש להתכונן מראש? מה, הוא ינחית עליה "מכת מנע"? עזוב אותך מהחשיבה המלחמתית הזאת. היא ממש לא נחוצה. לעומת זאת, יש להתמקד באפשרות לאחות את הקשר, עד שלא יוכח אחרת. אני מבין שאנשים שנכוו בגירושין שלא מרצונם ומיוזמתם מרגישים פגועים ורוצים לתת עצות שישמרו על הבן אדם. אני רק חושב שהפגיעה הרגשית שתהיה במצב כזה היא בכל מקרה בלתי נמנעת, וחבל להתחיל מראש להיות מנוהל על ידי הפחד. על כל פנים, זו רק דעתי.

czar

New member
לגופה

אם הדוגמא כוונה לאנשהו לכיוון כללי גבעתיים (כיווני), ההיפך הוא הנכון, מזל גדול היה לי בתהליך שארך חודש ברוטו וחלק ונקי למרות שהתחיל קצת עקום. יקירי, איפה שאנחנו חיים אנחנו יודעים שלא תמיד אנחנו שולטים במלחמות שבאיזור ולכן כושר ההרתעה - לא ההתקפה, תשומת לב לא ההתקפה - צריך להשמר. מקווה בשבילו שהכל יגמר בטוב ומשם הם רק יגדלו ומנגד אני מכיר מקרים שהתחילו כל כך בתמימות וטוב לב ונגמרו....שלא נדע. כתבתי כבר אתמול, בהגדרה, פתרון בעיות לבד הוא החלק הכי חשוב ונכון לעבור אבל זה לא תמיד ניתן ונתון בשליטתך. מאחל אני לו שיקבל את העוז אבל שיבורך בשלום......

czar

New member
יודע עוד משהו

הרמיזה אפילו איננה במקומה ואינה מכובדת ואיננה מכבדת.

I C E M A N 7

New member
מואה?

רגע, אני מחפש את הכוויות. ידידי, לא חוויתי גירושין. נפגעתי? נכון. וגם פגעתי. צר לי, אבל אני ממש לא מרגיש פגוע. הפעם טעית בניתוח (אבל החולה לא מת
)

chenby

New member
עד היום

הרופאים של אריק שרון מתלוצצים איתו.. רק אף אחד לא יודע מזה.. גם לא הוא..

מריוס זכריה

Member
מנהל
אוי, הזיקנה, הזיקנה...

גילי המופלג נחשף... בני גילי זוכרים את הביטוי "מתדבח עם רופאיו" בהקשר של ראש ממשלה אחר. זה הולך ככה: היה היה פעם בישראל ראש ממשלה בשם מנחם בגין. הוא היה יהודי טוב עם לב חם ויש אומרים גם דמגוג לא קטן. אבל מה - הוא היה איש ישר. גר בדירת שני חדרים צנועה ברח' אליהו ספיר עם עליזה, שהייתה עושה לו כוס תה. היה לו שר בטחון, גנרל צעיר ובריא, שובב גדול ובדחן, וקראו לו "אריק שרון". יום אחד אריק, יחד עם בחור "ישר" אחר, רפאל איתן ז"ל, שהיה בזמנו רמטכ"ל, החליטו לעשות סדר אחת ולתמיד בלבנון. להעיף את פת"ח מדרום לבנון ולהמליך עליה מלך נוצרי בשם בשיר ג'ומאייל. מה עשו החברים? נמלכו בדעתם, והלכו וסיפרו לממשלה ולכנסת על תכנית קטנה ומצומצמת של חדירה ללבנון, רק 40 ק"מ. פעולה קטנה וגמרנו. כך האמין גם בגין לגנרל הצעיר והכריזמטי שלו. נו, יצאנו למלחמה. במהלך המלחמה עצמה נהרגו כמה חיילים בודדים (, למען הדיוק), והשהיה שלנו ב"40 ק"מ" נמשכה גם כן עוד טיפ-טיפה זמן, ליתר דיוק, עוד 18שנה. עד שיצאנו משם השארנו עוד איזה 1,200 חללים שמה. מנחם בגין, שלפי מקורות מקורבים (בנו בני וגם דן מרידור) וגם לפי העתונות הזרה חש שרומה ע"י אריאל (האי היווני) שרון, התייסר ברגשי אשמה ונכנס לדכאון קליני בעודו מכהן כראש ממשלה. או אז טרח דוברו הנאמן, יחיאל קדישאי, להרגיע אותנו ש"מצבו טוב והוא מתבדח עם רופאיו". אבל כל זה היה פעם, מזמן. מאז הדברים השתפרו בהרבה, וגם אריק (שיהיה בריא, אמן ואמן) הפסיק לגמרי לשקר. אפילו להתבדח הוא הפסיק. ואני באמת מאחל לו שיבריא.

מריוס זכריה

Member
מנהל
בשנותיו האחרונות הוא אכן גר ברח צמח בי"ם

אלו השנים שהוא הסתגר בהן. אליהו ספיר היה הרחוב בו גר בת"א.

שיהיה ברור

לא עשיתי שום דבר לא יפה. פשוט סיפרו לי ואני לא רוצה לומר לה מי סיפר לי זה הכל!!!!

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה פרט שולי

עזוב אותך מפרטים שוליים. לכו לדבר על העיקר: היחסים שלכם. אין יחסים זוגיים טובים שלא מבוססים על אמת.

בזה אני מסכים אתך במאת האחוזים

אבל לדעתי הדרך היחידה לשרוד זה אם היא תספר לי. אם אני אחשוף את השקר- שום דבר טוב לא יצא מזה- זה בטוח

למעלה