מה לעשות?

• פותח הנושא flap
  • פורסם בתאריך

אלדד26

New member
אני באמת מצטער, קבלי תיקון

**** ה * י * א **** **** צ * ו * ד * ק * ת **** **** ה * ג * ב * ר * ת ****
(יותר טוב?)

הפרי האסור

לשאלתך הראשונית, "מה לעשות", נראה לי שבעניין החברה שלך התשובה די ברורה. זה לא זה, ותעשה טובה גדולה לשניכם אם תסיים את זה עכשיו (שלושה חודשים זה עוד לא כזה כאב לב), ולא תגרור את זה בתרוץ של "לא נעים לי ממנה". זה תרוץ שבד"כ גם מחפה על "אני לא ממש בטוח שעדיף לי להיות לבד..." אתה מאוהב במישהי אחרת!!! לסיים את הקשר הנוכחי זה מתבקש. חצי מהבעיה המקורית כבר פתרנו. עכשיו כשאתה רווק שנית, תחשוב על ים האפשרויות העומדות בפניך, כשדוגמא אחת כנראה עומדת לנגד עיניך שעות רבות מתוך היום. אבל - היא רק דוגמא. כמו שאמרו כבר לפניי, להתחיל עם החברה של החברה שלך, זה פשוט לא. אם היא באמת חברה טובה, סביר להניח שהיא לא תרשה לעצמה, אבל אם אתה חבר טוב - רצוי שאתה לא תרשה לעצמך. שאלה נוספת, לפי מה החלטת שהיא זו היא? שעות של מבטים? אולי הרגשות שלך מועצמים בגלל הריגוש שב"פרי האסור"?

flap

New member
לא זה ממש לא

לא זה...אין קשר לפרי האסור למעשה היינו אמורים להיות יחד אבל לא יצא ואז התחיל העסק השני..

יה-יה

New member
אההההה, זה עסק ../images/Emo8.gif

מותר לך לפתוח כמה עסקים שאתה רוצה. סתם, צוחקת !!! פלאפי, תשמע. יש אלף סיבות למה לא לעשות את מה שאתה עושה (ובטח כבר הבנת מה הן). אבל!!! ברגע שתעזוב את חברתך הנוכחית, יהיה לך הרבה יותר קל לחשוב הלאה. הצעה שלי- קודם כל, תסגור את העסק הראשון
דיה לצרה בשעתה וטובה פרה אחת קודם (ואם היית בא שעה אחת קודם, לא הייתי מדברת שטויות
) יה-יה

flap

New member
היי......

זה פלאפ ולא פלאפי...:) ואחרי שסגרתי את הראשון...... מה את מציעה לי? לנסות?

יה-יה

New member
פלאפי

זה שם חיבה לפלאפ. ככה זה אצלנו, הגננות, מרוב שמות חיבה, כבר לא זוכרות את השם המקורי
אה-הה!!! אחרי שסגרת את העסק הראשון, אתה פנוי ל"אחת"... אז ככה: א. אני מאחלת לך ש"יעבור" לך, ושלא תרצה את החברה של החברה שלך יותר. (ואם זה יעבור, היא כנראה היתה ה"אחת", אבל לא היחידה...) ב. הדרך הישרה: לפנות ל"אחת" ולהגיד לה שעכשיו אתה פנוי וכולך שלה (ואל תקח את זה אישית אם היא תגיד לך שלא). הדרך העקיפה: להמשיך להישאר בקשר עם ה"אחת", כמו שהיה עד היום, בלי ללחוץ לשום כיוון ומה שיקרה - יקרה (ואם לא יקרה? תעבור לחברה של החברה של החברה
) מה שכן, אם בחרת בדרך העקיפה - חשוב, לדעתי, שהחברה הנוכחית שלך תדע שנשארת בקשר עם החברה שלה. שתהיה מוכנה
יה-יה

flap

New member
הנה...

וואלה סוף סוף אחת עם עצה במקום..... תודה לך.....!!! דרך אגב מאיפה את? סתם............!

יה-יה

New member
../images/Emo98.gif בהצלחה, פלאפלאפ

מאיפה אני? אני מפה לשם, בדרך לשום מקום. פשוט היה לי פנצ´ר, אז עצרתי כאן. זה באמת לא מידע שאני רוצה לתת. (FUCK, לא נותנים לכתוב פה כלום, בכלא הזה)
יה-יה, כלא SHATA למיטה

יה-יה

New member
אם כבר שאלת

אני מנהלת את פורום ´ארבע ההסכמות´ בתפוז (אתה מוזמן) ואחת מההסכמות שמדובר עליהן שם, היא לא לקחת שום דבר באופן אישי . מה זה אומר? לכל אדם יש את הסרט שלו. סרט - as movie. כל אחד הוא השחקן הראשי בסרט שלו . כל אדם אחר - שחקן מישני, שהשחקן הראשי בחר להציב. (זה קצת יותר ברור כשמסבירים ומפרטים, אבל אני חושבת שזה לא המקום) ולענין: אם היא תסרב, מה יכולות להיות הסיבות? - היא לא רוצה לפגוע בחברה שלה (לא קשור אלייך) - היא רוצה, אבל מעדיפה שלא להיכנס לקשר כרגע (לא קשור אלייך) - היא אוהבת אותך, אבל בתור ידיד/חבר טוב (לא קשור אלייך, זו ההעדפה שלה ולא אומר דבר עליך). - היא לא אוהבת אותך (לא הגיוני, אה
. אז תתפלא, יכול להיות. וגם זה לא קשור אלייך, אבל בשביל להסביר את זה, תצטרך לבוא אלינו לפורום). - יש בטח עוד סיבות וכולן (!!!) לא קשורות אלייך!!! אני לא יודעת מה מדיניות המנהלת לגבי פרסום פורומים אחרים ולכן אני לא מצרפת לינק. אם תרצה - תדע למצוא. יה-יה

voguemaster

New member
תתבגר כבר...!!!../images/Emo46.gif

אולי מספיק עם המשחקים הטפשיים האלו ?? לא באת לפה לחפש עצה, ולא באת לפה לשמוע חוות דעת של אנשים, לפחות לא אלו ששונות משלך. באת לפה כדי לקבל לגיטימציה. באת לפה כדי שיגידו לך שזה בסדר לעשות משהו שאתה בפנים יודע שהוא לא בסדר ולמעשה הוא מגעילות לשמה. אתה בבירור קיווית שמישהו יגיד לך שזה בסדר לחכות עם החברה עד שבאופן "טבעי" יתפתח משהו עם החברה שלה. אני יודע כי את כל הדעות/עצות האחרות שכתבו לך כאן דחית והתווכחת עליהן וכד´, עד שאמרו לך כאן שזאת אופציה לחכות. זאת אופציה לשמור את החברה על אש קטנה ולקוות לשדרג לחברה שלה. זאת אופציה טובה מבחינתך, אתה לא נשאר לבד ואתה גם רואה את החברה שלה, וידוע לך שאם תיפרד מחברה שלך לא תראה את שתיהן... (או לא כמו שאתה רוצה) תגיד, זה נראה לך בסדר מה שאתה עושה ? זה נראה לך שאם מישהו פה אומר לך שזה "בסדר" אז זה עושה את זה לבסדר ?? אנשים פה העירו לך על זה ולך לא הזיז. הדעות שלך הן הדעות שלך, אבל למה באת לפה בכלל ? אתה מתנהג בצורה ילדותית ומגעילה. ילדותית כי אתה מסרב לשמוע את הדבר הנכון ומחכה רק לשמוע את מה שאתה רוצה לשמוע, כאילו שזה יהפוך את העניין לתקני. מגעילה כי היחס הזה לא מגיע לחברה שלך. זה לא הוגן כלפיה, תבין!! וזה לא משנה אם מלכתחילה רצית את השניה!! ולא רק זה, אתה מעמיד את החברה שלה במצב לא נעים גם כן. אולי תהיה גבר ותעשה את הדבר שצריך להיעשות ? תעזוב את החברה שלך, ותסגור את הפרק שלה ושל חברה שלה. JUST WALK AWAY וזה הדבר הכי טוב והכי הגון שאתה יכול לעשות ? אם אתה לא רוצה להיות הגון, מה אני אגיד לך, אתה אפס. ואני לא נוהג להתבטא ככה, אז קבל את זה בצורה מיוחדת. מקרה מיוחד. בכל מקרה, תתבגר ותעזוב אותנו ואת עצותינו לנפשנו. אלי

voguemaster

New member
אה ודבר אחרון

תן לי לספר לך מה הולך לקרות: 1. האפשרות הסבירה - אתה נשאר עם חברה שלך עוד כמה חודשים בתקווה שתקבל את חברה שלה, אלא שהפרידה (לא משנה איך תהיה) תהיה כואבת יותר מעכשיו ולא תוכל בשום פנים ואופן לצאת אח"כ עם החברה שלה. 2. אתה עוזב את חברה שלך, וזה בסדר מצידה. הכל טוב ויפה, אבל שוב אתה לא זוכה בחברה שלה. קח לך כמה סיבות שתרצה: היא לא תצא עם אקס של חברה שלה כי היא לא רוצה לפגוע בה, היא לא תצא איתך כי אתה ידיד שלה, אולי היא לא תהיה כזו מעוניינת כשתהיה סוף סוף פנוי, ואולי בכלל היא תמצא מישהו חדש. בכל מקרה היא לא האחת, יש כמה, ותאמין לי שזה כך. אלי

flap

New member
תשמע..

אתה לא ממש בכיוון..יש כמה דברים שצדקת...אבל אתה לא ממש יודע את כל הפרטים וגם אין לך ממש זכות לקבוע לי אם להעזר פה בעצות של אנשים או לא!!

voguemaster

New member
לא קובע לך מה לעשות

למקרה שלא הבנת. קטונתי מלחלק הוראות לאנשים. לא רוצה, לא יכול ולא צריך. קשה לי לראות דרך שבה מה שאתה עושה לגיטימי, אולי תאיר את עיניי ??

flap

New member
לא אמרתי

לגיטימי..!!!! אבל יש דברים פרטים שאתה לא יודע

ortal_sh

New member
רציתי להוסיף משהו, לאלי ,

אלי, באמת אתה צודק ברוב הדברים שאמרת, אבל תחשוב רגע תוריד קצת מהגיל שלך , ואז תוסיף רגש, הרבה רגש, נראה לי שזה מה שהוא מנסה להמחיש. קח דוגמא יש לך חברה , אתה באמת אוהב אותה , אבל נדלקת על החברה שלה , בהתחלה התעלמת , אח"כ התחלה לפתח יותר רגשות (זה קורה), פתאום אתה מתחיל לחשוב עליה יותר מאשר על חברה שלך- בעיה רגשית (צריך להרגיש בשביל להבין) מה שיכול לפתור את הבעיה הזאת, זה רק מוסר , ואכפתיות כלפי החברה, אז אתה למשל (ממה שקבלתי רושם) תחשוב בהיגיון יותר מהלב, יש כאלה שילכו לפי הלב , ואז באמת זה נכון יפגוע בחברה שלהם ואולי גם לא יצא להם כלום מזה, אבל הם לא יכלו להשכיח את האהבה שהאחרת הזאת בלי לדעת שבטוח אין להם סיכוי - אתה מבין את הצד הזה (של הרגש)? אור-טל

voguemaster

New member
מבין

בואי נגיד שאם יש עוד פרטים אני אשמח לשמוע עליהם. בכל מקרה הנושא אידיווידואלי, כל אחד מרגיש אחרת במצב הזה.. אלי

למעלה