מה לעשות?

• פותח הנושא flap
  • פורסם בתאריך

נתן.ל

New member
למה אתה מנסה ליצור ויכוח היכן שאין

הרי אני מסכים עם כל מילה שאתה אומר. אבל אני גם מנסה להיות מציאותי, אתה ראית איך הבחור הגיב לאלה שניסו להניא אותו מקשר עם אהבתו. גם אני ראיתי. הוא לא בא לכאן לשאול באמת, הוא בא לקבל לגיטימציה, זה קשה אבל זה מה שהוא רוצה. לך תגיד לבנאדם לא ללכת אחרי הלב
נתי, שמתחיל ללכת אחרי הלב וגם נהנה מזה

אלדד26

New member
לא מנסה ליצור ויכוח

יקירי, גם אני הולך אחרי הלב, וגם אני נהנה מזה. אני חושב שדווקא אני יותר ממך מנסה - ומצליח - להיות ריאלי בעניינים האלו. בכל מקרה, הדיון קצת חרג מעניינו של פלאפ, שבחר להגיב בשמחה רק כששמע דעה של מישהי שכיוונה קצת יותר לדעתו, ולא באמת הקשיב לדעות אחרות. וחוץ מזה, הרי תסכים איתי שאתה לא נמצא כאן כדי לתת לגיטימציה לאנשים, אלא כדי להביע את דעתך. נכון?

נתן.ל

New member
../images/Emo22.gif דעתי היא :

לתת לבנאדם לעשות מה שהוא רוצה כיוון שזה בכל מקרה מה שהוא יעשה אבל לנסות לצמצם נפגעים כמה שיותר על ידי כמה עיצות למען השמירה על הסדר.

babe10

New member
סיפור ארוך....

בגדול - אם אגיע לקומזיץ, זה בגלל שהחלטתי לא להעמיד עצמי במצב שאתה מתאר... יצאתי בזמנו עם מישהו. בדיעבד מסתבר שבמקביל אליי הוא נפגש עם חברה שלי. בשלב כלשהו הוא בחר בה, ולמרות שהיא ידעה על הקשר ביננו - היא בחרה לא להאמין שזה אכן היה (סיפור ארוך...) והיום הם נשואים שלוש שנים וקצת, ויש להם אפילו ילדה. יכול להיות שהיא עשתה את המעשה הנכון מבחינתה. כי בסופו שלדבר זה הצליח (למרות שפעם בוגד תמיד בוגד ועד היום הוא ממשיך לבגוד בה על ימין ועל שמאל..) אבל ביום העצמאות הקרוב אנחנו אמורים להפגש שוב כל החבר´ה מאז, ולא בטוח שיבוא לי להיות נוכחת שם. עברו המון שנים, מאז היו לי אהבות שאחת כמעט נגמרה בחתונה, להם כבר יש משפחה, ועדיין. תחושת העלבון עדיין צורבת, מכך שמישהו שהיה שלי בחר בחברה שלי. "נטישה" תמיד כואבת. ההמשך יכול לצרוב. לדעתי מה שהוא מבקש מאתנו "לאשר" לו, הוא דוחה והכל חוץ מהתנהגות ראויה. לא עושים דבר כזה! לא ממשיכים לצאת עם בחורה כשעורגים לחברתה, או לצורך העניין לכל אחת אחרת. ובטח שלא עוברים אחרי הפרידה לחברתה. גם אם המחיר של לאבד את החברות ביניהן יהיה שווה לה. לא מתנהגים ככה. לדעתי. מצד שני - ה"חברה" שלי התחתנה אתו בסוף. אבל ביננו - היא קיבלה את מה שהגיע לה. היא בחרה בבחור בלי מוסר ומצפון ונשארה נשואה לו... אני בכל אופן בהתלבטויות קשות אם להגיע לאירוע ביום העצמאות שהם יהיו בו, או לבוא לראות מי כל האנשים הנחמדים (והנחמים פחות) בפורום הזה. יש הבנה?

voguemaster

New member
ד"א אלדד

אני לא חושב שהחברה של האקסית תצא איתו אף פעם. אולי בעוד הרבה שנים, יכול להיות. המצב אבוד לדעתי.. אלי

אלדד26

New member
אי אפשר לדעת

אם היא חושבת כמוהו, אז אין סיבה שלא. היא תדרך על החברה שלה ולא יהיה לה אכפת ממנה בכלל. ואז הם עשויים לגמור תוך חודש, וכולם יהיו "מרוצים".

למעלה