מה לעשות?

• פותח הנושא flap
  • פורסם בתאריך

flap

New member
מה לעשות?../images/Emo14.gif

היי שלום... רציתי את עצתכם...יש לי חברה אבל אני כל הזמן חושב על אחרת שאותה אני ממש אוהב ..אין לי מושג מה לעשות הן שניהן חברות אנא פתרון ממכם..

אלדד26

New member
הממממ

תגדיר בבקשה "אחרת שאותה אני ממש אוהב". ועוד שאלות לפני שאני פותח את הפה: 1 - את החברה הנוכחית שלך אתה אוהב? אוהב באמת, רומנטית? 2 - כמה זמן אתם ביחד? 3 - את השניה הכרת דרך החברה שלך? מחכה לתשובותיך לפני שאתחיל להגיב.

flap

New member
הבהרה

אני כבר 3 חודשים איתה... וזה לא ממש אהבה רומנטית רומנטית..יש משהו אבל... והחברה שלה היא גם ידידה שלי

אלדד26

New member
אוקיי

1. אני לא הייתי נשאר עם מישהי שאני לא אוהב אהבה רומנטית. לקח מהעבר. 2. אני גם לא הייתי מתחיל עם ידידה שלי, כי זה היה הורס את הידידות, אם היא הייתה אומרת כן ואם היא הייתה אומרת לא. 3. אם יש משהו שבחיים לא הייתי עושה, אם יש משהו שיש עליו טאבו חמור בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים - זה לגמור עם אחת ולהתחיל עם החברה שלה. אין מצב. לא יעלה על הדעת. שפל המדרגה. (בחר את הביטוי הבא בעצמך). בנאדם - הסתבכת. אבל לא מחזיקים במקל משני קצותיו. אתה צריך - לדעתי - לסיים את הקשר, ולהמשיך הלאה, ולוותר גם על החברה שלה. תהיה בנאדם, קח אחריות על מה שאתה עושה, ואל תסתכל אחורה. אתה יכול להשאיר את השניה בתור ידידה שלך - אבל בזה זה נגמר, יקירי. שום דבר מעבר לזה, ועדיף שפשוט תוציא לעצמך את זה מהראש. חבל על כל האנשים שייפגעו. כולל אותך. יש מספיק בחורות בעולם הזה שעוד ייצא לך לאהוב. לפחות אחת נוספת, אני מבטיח לך. אז צא לדרך, ותהיה שלם עם ההחלטות שלך בלי שהמצפון שלך יציק לך. בהצלחה!

flap

New member
......

אני לא מתבכיין או משהו ......אבל היא האחת...!!!! היא זאת שעושה לי פרפרים! אין לי איך לתאר את זה

אלדד26

New member
אתה לא צריך לתאר,

בסדר, אתה מאוהב. אתה תהיה מאוהב שוב. פשוט מאוד. גם לי היו פרפרים. יותר מפעם אחת. בהתחלה חשבתי "שהיא האחת". ואז הבנתי שאין אחת - יש כמה. ואתה תמצא אחרת. תאמין לי

ortal_sh

New member
קודם כל, שלום לך !!!!!

דבר שני , יש לך שני בעיות , האחת : שיש לך חברה ואתה מסתכל על אחרות, סימן שמשהו לא בסדר בקשר שלכם וחסר לך משהו. הבעיה השניה: שזה שאתה חושב על החברה של החברה שלך, זאת בעיה בפני עצמה , כי הם חברות , וממש לא הייתי ממליצה לך ללכת עם החברה של החברה לשעבר. משני סיבות: א. זה יכול לגרום לסכסוך בינהם עם לחברה שלה יש גם רגשות כלפיך. ב. החברה שלך תצא נורא נורא פגועה מכול הקטע, יותר פרידה רגילה. לכן אני חושבת שאתה צריך לשכוח מהחברה שלה שאתה חושב עלי , זה יביא רק צרות , ודבר שני עם אתה לא בטוח בקשר שאתה נמצא בו כרגע, תנסה להבין מה הבעיה ואם אפשר לפתור אותה, ואם אין פתרון אתה צריך להיפרד ממנה ולחפש אחרת. אור-טל

אלדד26

New member
מזה בדיוק חששתי ../images/Emo13.gif

אין כזה דבר "האחת". פשוט אין. לא קיים כזה דבר. היא יכולה להיות מדהימה, נפלאה, מקסימה, כובשת לבבות - או מספיק שרק תכבוש את שלך - ועוד כמה אלפי סופרלטיבים כאלו. אבל תאמין לי, יש עוד כאלו שמסתובבות בחוץ. כאלו שיהיו בדיוק בשבילך. כאלו שאיתן תהיה לך זוגיות מושלמת. אל תשלה את עצמך. ומה יקרה אם, נניח, תיפרד מהחברה שלך, תתחיל עם השניה, ואז השניה תגיד לך שהיא לא מעוניינת בך? אפילו בלי קשר להיותה חברה של האקסית שלך (שזו כבר סיבה מצוינת לומר לך לא)? מה אז? הרי היא "האחת". מה תעשה? איבדת את האחת והיחידה? מה יהיה? הרי כל אחת אחרת תהיה פחות, נכון? לא נכון! יש עוד הרבה כאלו בחוץ שמתאימות לך. אז דבר ראשון, תוציא לך את זה מהראש. אין כזה דבר "האחת". אין. ואח"כ תחשוב שוב על כל הבעיה ותראה שיהיה לך הרבה יותר פשוט להבין את הסיטואציה שבה אתה נמצא כעת.

flap

New member
כן אבל

אני נפגש איתה המון היא כבר פעם אמרה לי כן...אבל היא פחדה ..לא יודע מה היה הסיפור שלה אבל תראה אני פשוט מסתכל עליה שעות והיא עליי אבל ...אין לא יוצא כלום..

אלדד26

New member
תגיד,

אולי זה רק אני - אבל איך אתה נשאר בקשר עם החברה שלך, אם אתה מרגיש ככה כלפי מישהי אחרת?

flap

New member
אתה יודע...

אני לא יודע איך לענות על זה פשוט אני מפחד לפגוע בה

אלדד26

New member
אבל,

בעצם התנהגותך עכשיו אתה פוגע בה, גם אם היא עדיין לא יודעת את זה. וכשהיא תגלה זאת, איך היא תרגיש? ומה אם הרגשות שלך כלפי החברה שלה יגרמו לך לבגוד בה? ומה אם היא תתפוס אתכם על חם? בקיצור... אני חושב שהקשר שיש לך כרגע הוא קשר מאוד לא בריא.

flap

New member
תשמע..

אני והחברה שלה מדברים חופשי על המצב..היא יודעת טוב מאוד על ...זה ואין מצב שיקרה מה שאתה מתאר כי פשוט אנחנו סופר מאופקים והיא לא מודה שגם אצלה יש משהו...

אלדד26

New member
דיייייייייי

אל תהיה נאיבי, בן אדם! מה היא אומרת על כל העניין?

יה-יה

New member
תשמע אתה ../images/Emo13.gif

תאר לך שחברה שלה (ה"אחת"...) תחליט יום אחד לספר לחברה שלך (ה"שנייה"...
) את מה שהולך ביניכם. עכשיו לדעתי על העניין: המצב הזה פשוט מאד... אתה חבר של מישהי. אתה רוצה מישהי אחרת. קודם כל, שחרר את זו שאתה לא רוצה. לא מגיע לה שיהיה איתה מישהו שלא רוצה אותה (ואל תתחיל עם ה´לא יודע´, כי אם אתה רוצה מישהי אחרת שהיא ה"אחת" שלך, אז אתה אולי לא מודה, אבל נדמה לי שאתה יודע... לא?) ולגבי זו שאתה רוצה: יש בעיה אחת- היא חברה של חברה שלך. פה החוקים והערכים הם שלך (אם אתה רוצה את דעתי, אז לא!!! חברה של חברה היא לא אופציה בשום מצב, אלא אם החברה שלך מסכימה... נשמע לי לא הגיוני, אבל יכול לקרות). מה המחיר שתשלם אם תציע לה את עצמך? תחשוב... כדאי? ואני תוהה... (אזהרה: מוטיב חוזר במשפט הבא: "חברה", ולא במקרה...) כמה חברה החברה שלה, שמנהלת איתך שיחות עליכם מאחורי גבה של החברה שלה? בלגן. תיהנה
יה-יה

flap

New member
זה לא בדיוק

ככה...אנחנו לא מדברים על מעכרת מאחורי גבה ,מה פתאום!! פשוט אנחנו מדברים על איך שאנחנו מרגישים אחד כלפי השני בפתיחות..

יה-יה

New member
יחי ההבדל הקטן...

אמרת לה שהיא ה"אחת" בשבילך? אמרת לה שאתה אוהב אותה? אמרת לחברה שלך שאתה מדבר בפתיחות עם החברה שלה? אגב, מה היא מרגישה כלפיך נכון להיום?

flap

New member
תשמע

אמרתי גם אמרתי החברה לא יודעת.. ומה שהיא מרגישה זה מסובך כי היא מפחדת להודות..כי פעם שהיא אמרה לי אז יצאתי ממערכת בגלל זה

למעלה