מה לעשות? טיסה ליפן :(

• פותח הנושא Satou
  • פורסם בתאריך

tals56

New member
מסובך* לא קשה...

לא ממש מסובך,אפילו שיטה מאוד יעילה,ככה נהגי המוניות יכולים לדעת על הפעם הראשונה את המקום אליו אתה רוצה להגיע.

Satou

New member
אני יודע ../images/Emo13.gif

לרוב האנשים שמגיעים ליפן זה נראה מסובך וזאת עובדה, אבל כן זו שיטה מאוד יעילה.

Ryo

New member
אויש כמה שאתה טועה ומטעה.

מערכת הרחובות בטוקיו היא אכן *מאוד* מסובכת! אנשים שגרים שנים באיזור שאני גר בו לא ידעו להגיד לי איפה זה 4-10-4 של האיזור שלי. גם נהגי מוניות מתקשים, הם מכירים מקומות "ידועים" בערים ורבעים אבל לא פר רחוב. (כמעט לכל נהג מונית יש מערכת GPS שבלעדיה הוא ילך לאיבוד, יש לו גם מפה מאוד מפורטת את העיר.. הם מסתדרים, אך תשכחו שאתם מדברים על אחת מהערים הצפופות והגדולות בעולם). שיטה יעילה? אם ככה מדוע כמעט כולם כולל היפנים מתלוננים על השיטה הזו? ברור שמתרגלים בסופו של דבר ולומדים, איפה לחפש ואיך להתמצא *פחות או יותר* אבל אל תחפשו יותר מידי הגיון בשיטה. גנוםבאבל - נאריטה רחוקה כ 70 ק"מ מטוקיו. הכי נוח וזול זה לקחת רכבת משדה התעופה למרכז טוקיו. מונית - בשום פנים ואופן לא.

tals56

New member
אנשים מתבלבלים?

מסכנים נהגי המוניות,אם הם בטעות הולכים לצד השני של טוקיו ואז לחזור :S לעשות דבר כזה בתל-אביב אתה מקבל את כל הכריזה אבל עוד בטוקיו (שהיא "קצת" יותר גדולה מתל-אביב רק פי 38 יותר גדולה ^^) ואם כל היפנים מתלוננים למה הם לא מחליפים?

Ryo

New member
טוב, זה כבר יותר פשוט.

תראה, אם אתה עוצר מונית באמצע שיבויה-קו ואומר להם שאתה צריך להגיע לבית ספר היסודי שנמצא בסוידובאשי 1-2-4 שנמצא בבונקיו-קו הנהג כבר יודע את הכיוון הכללי, הוא צריך לנסוע לבונקיו-קו שזה כבר רובע בפני עצמו. אין מצב שהוא יגיע בטעות לסטאגיה-קו או איזה שהוא איזור בצד השני של טוקיו. אני מקווה שזה יותר ברור עכשיו. דרך אגב, אתה בתור חובב גאדג'טים תתלהב מהמערכות ניווט לוויני שיש כמעט לכל אחד פה.

tals56

New member
עם ערים כאלה גדולות איך אפשר בלי?

למרות שבארץ גם לכל אחד יש,למרות שאני לא מבין למה צריך את זה בשביל ערים מטר על מטר... ותגיד שם הם משתמשים בפלאפון כGPS(בארץ זה עולה הון תועפות - יותר מהפלאפון עצמו) או שם עושים את זה בדרך יותר מסובכת - יותר טובה ויותר זולה כמו לקנות מחשב כף יד ואז מקלט GPS?

Obake

New member
יאא איזה כיף לך../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

אני רוצה גם
חח ובהצלחה עם הטיול... אני מקווה שתצליח להוציא את זה אל הפועל D;

semuelf

New member
אז מתי אתה שם?

יש תאריכים עליהם אתה מתכנן? נראה לי שבקצב הזה נוכל לעשות מפגש פורום ביפן...

Satou

New member
חשבתי על יולי-אוגוסט

ומה יותר טוב ממפגש פורום יפן ביפן?

semuelf

New member
גם אני

ליתר דיוק, אני מה-19 ליולי עד 30 לאוגוסט. אני עכשיו אוסף ארועים להסתובב בהם. (מעבר למקומות שפתוחים כל השנה) אתר מעניין שמצאתי: http://www.whatsonwhen.com/

Ryo

New member
אל תקח מונית! זה יקר ולא משתלם.

קח את הנאריטה אקספרס, זה הכי נוח ויכול להביא אותך לכל אחת מהתחנות הראשיות בטוקיו (טוקיו, שינג'וקו, שינאגאווה וכו). יש אפשרות לקחת גם את הסקייליינר או איבנינגליינר שתביא אותך לאיזור צפון הימאנוטה, ניפפורי ואואנו. תדפיס מפה וכתובת (ביפנית ובאנגלית) של האכסניה ותציג את זה לנהג מונית בטוקיו, הם כבר ידאגו למצוא את האכסניה (תדאג שיהיה גם מספר טלפון כיוון שניתן להכניס אותו למערכת הניווט הלווינית, היא כבר תדאג למצוא את הכתובת לפי רישום מספר הטלפון). אם אתה מגיע בסוף שבוע אני יכול להגיע לטוקיו סטיישן ולעזור לך להגיע לאכסניה ובכלל בהתאקלמות הראשונית. אני מאמין שאתה תסתובב במרכזים הגדולים והיותר מפורסמים בטוקיו ככה שאין לך יותר מידי מה לחשוש ממערכת הרחובות המסובכת שיש פה. זהו! אם אתה צריך עזרה צור קשר!

Satou

New member
בגלל זה רציתי לקחת אותה מההתחלה

היא חוסכת גם זמן וגם כסף, כשאני אגיע לטוקיו אני כבר אקח מונית מאחד הרובעים הגדולים עד לאכסניה. אכסניית הנוער שחשבתי עליה נמצאת בנישי אסאקוסה (אני מניח שזה איפשהו ברובע אסאקוסה) אז אני פשוט יכול לקחת את הנאריטה אקספרס, לרדת בטוקיו סטיישן, לעלות על היאמאנוטה עד ל-Kanda Station ומשם לקחת את ה-Ginza Subway Line שמביא אותי ממש קרוב לאיזור של כל המלונות שם וגם ל-Sensoji ו-Asakusa Shrine, אז אני אוכל לשאול תיירים. אגב כל הקטע הזה של לטוס לבד עדיין בגדר רעיון, כן?
אני בכל זאת מקווה שאני איכשהו אוציא את זה לפועל ואם לא נחכה עד פעם הבאה..

Ryo

New member
:) סבבה :) ההצעה שלי תקפה תמיד

אם אתה צריך עזרה רק תגיד, אני יותר מאשמח. דרך אגב, יש אכסניה בין לאומית באידאבאשי, שזה ממש מרכז טוקיו ומיקום הרבה יותר נוח מאסקוסה, שווה לך לבדוק את זה IIDABASHI. אם אתה רוצה אני יכול לבדוק את שם האכסניה המדויק.

Satou

New member
זה יהיה נחמד

כי מחיפוש קצר בגוגל הבנתי שזה איזור עם המון בתי ספר ואוניברסיטאות ולא הצלחתי למצוא את האכסניה שדיברת עליה. תודה.

למעלה