מה לא עושים בשם ה" " דת " "

מסכים.

למרות שאת החטיפה הייתי מגדיר יותר כבעלת מניעים מלחמתיים, ופחות כבעלת מניעים דתיים, גם אם הרקע למלחמה הוא דתי.

איש אחת

New member
הדיון אכן התפתח בשני כיוונים

באשר למה שהתרחש אחרי המוות המצער של התינוקת, אני שותף לתחושותיך: ההתנגדות לניתוח, חטיפת הגופה, קבורתה ללא נוכחות הוריה (חוזר - ללא נוכחות הוריה) - לגמרי מקאברי.

shellyland

New member
בלי קשר לדת

את לא יכולה להבין מצב בו נתיחת גופה של פעוטה יש בה משום ביזוי המת? הרי זה לא שמנסים לקבוע את סיבת המוות. היא ידועה. הנתיחה מטרתה לשמש ראייה להרשעת ההורים. בלי קשר להיבט המשפטי, יש כאן טיפונת התעללות בגופה (למרות שאני בהחלט מצדיקה את הנתיחה ומגנה את החטיפה). לא כל דבר צריך לייחס לקנאות דתית.

shellyland

New member
כן ולא.

כלומר, אם אמנם היתה הזנחה פושעת מצד ההורים ראוי ורצוי להרשיע אותם, ואני מאוד מקווה שמערכת המשפט שלנו לא תרשיע בעבירה כה חמורה ללא ראיות. מצד שני... נו, האנושיות. בכל זאת: גופה של תינוקת.

../images/Emo18.gif../images/Emo133.gif זהירות קלישאה

ההורים כבר נענשו מספיק. לדעתי אין עניין לציבור בהרשעתם או בענישה.

ולדעתי כן.

בדיוק כמו שהטענה "אני יתום" לא צריכה לביא לזיכוי רוצח הוריו (או אחד שהרג אותם בשוגג בתאונת דרכים). זה צריך להיות טיעון להקלה בעונש.

נץ666

New member
לא רק בשם הדת

בהמשך לאנקדוטה של גנגי, אחי אמי נפטר בגיל שנה כיוון שאביו הרופא סירב לטפל בו באמצעות תרופות קונוונציונאליות, כי הוא הפך לטבעוני אדוק. ברררררררררר

למעלה