מה כדאי לי להרחיב?

אמִיר

New member
תלמד מה שמעניין אותך

לפיזיקה יש יתרון שהוא יכול לחסוך קורסים/בחינות/מכינות אחר כך, אבל זה הכל.. אם תרצה אחר כך להמשיך באוניברסיטה, זה לא מה שיעזור לך.

פיסיקה

פקטור של 1.3 בטכניון.. כמובן אם לשם אתה רוצה.. אם אתה רוצה למקום אחר, אז כדאי מהר מאוד שתתאפס על עצמך !!

Ekrembo

New member
תרחיב מה שבא לך...

כמה שיותר יחידות וכמה שיותר מהר זו טעות. גם פסיכומטרי יכול לשנות עולמות. פיזיקה, אם יש לך קליטה מהירה...לא תצטרך ממש להיות בשיעורים, דף הנוסחאות יספק לך הכל. כימיה, כאן הדרישות יורדות, ההבנה צריכה להיות יותר נמוכה, אבל צריך להיות בשיעורים
. ביולוגיה(אני לומד ביוטכנולוגיה בלי ביולוגיה, אבל אני מעריך שזה אותו סגנון)- זה חרטה
...מורידים נק' עד כל פיפס לא רלוונטי. או שאולי זו סתם המורה שלי אפרופו מורים... שמתי לב שיש פילוג אצל המורות למדעים מדוייקים, יש את החברה של הביולוגיה וכימיה, ואלו של פיזיקה. לדע למה

Ekrembo

New member
אקיצר לדעתי...

פיזיקה וכימיה\ביולוגיה. אבל פיזיקה!

fire storm

New member
זה הבעייה האמיתית.

המורה שלנו לפיזיקה די מעפן. הוא לא יודע ללמד, והוא לא נותן ספר או דף עם נוסחאות. רק השבוע, יום שלישי, היינו צריכים לעשות תרגיל של מהירות*זמן=דרך, זאת אומרת משאית יוצאת מנתניה ואופנוע יוצא מחדרה, הם נפגשים בפרדסיה, בלה בלה בלה. זה אמור להיות קל נכון? אבל הוא כל כך סיבך את זה ככה שאפילו התרגילים דרך האלו, שלמדתי לעשות אותם בכתה ח', נהיו מעצבנים כמו טריגו. האמתי, טריגו זה כיף, ממש מתנה, לעומת התרגילים שהוא נותן והדרך שהוא מסביר את הדרך לפתרון.

sopermen1

New member
ואיך זה קשור לפיסיקה?

כל מה שדיברת עליו זה מתמטיקה ולא פיסיקה. ואם זה אותו מורה, יכול להיות שהוא מלמד פיסיקה בצורה שונה. לא? הוא לא חייב לתת לכם דף נוסחאות. אפשר להשיג אותו לבד מספרי לימוד ומהאינטרנט ככה שזה לא ממש הכרחי. תן לאיש צ'אנס

sopermen1

New member
לי זה נשמע יותר כמו בעיות תנועה

במתמטיקה. אם אתם מתעסקים בקינמטיקה (עם נוסחאות כמו x=v0t+at^2/2) אז יש משהו במה שאתה אומר. מצטער שאני מפקפק בך, אבל אתה בטוח שזה מה שאתם עושים שם? מתעסקים עם תאוצות מהירויות והעתק?

fire storm

New member
כן, דלתא איקס וכל החרטא הזה.

פשוט זאת הייתה דוגמא לאיך הוא לוקח דבר פשוט ומסבך אותו. אם אתה לא מאמין, אז אני מכיר את האתר של אונ' וייצמן, אלפא, לתלמידי פיזיקה בתיכון, אין מצב שאני יכול לדעת על האתר הזה בלי להיות תלמיד פיזיקה.

fire storm

New member
לא כעסתי או משו...

לא צריך להצטער. גם אם אתה רוצה לשמוע הסבר שלו, אני יכול להעלות הסבר מאחד השיעורים שלו על קובץ MP3.

Ekrembo

New member
תחכה לטריגו...

עוד מעט.|006|. הכל תלוי במורה
, זה בהחלט שיקול|שונא את המורה לספרות, תנ"כ, לשון, היסטוריה|

למעלה