תיכף תגידי... חולת אהבה!!!!!!!!!!!!!! עכשיו... תדבקי! מגיע לך (חחחחחחחחחחחחחחחח)
פ פcיפלורה New member 22/12/05 #115 תיכף תגידי... חולת אהבה!!!!!!!!!!!!!! עכשיו... תדבקי! מגיע לך (חחחחחחחחחחחחחחחח)
ל לוקחת לריאות New member 22/12/05 #118 במחלה הזאת כבר נדבקתי ממישהו אחר אגב .....אתמול כשהלכתי.... באמת הלכתי לאן שאמרתי...ששששששששששששש
ט טעמי מאמי New member 22/12/05 #65 לי יצא להיות באירופה בתקופה הזו.. חוץ מהקור הבלתי נסבל, זו חוויה מדהימה! אפילו קיבלתי מתנת כריסמס מבחור שוודי חבל שלא יורד כאן שלג, כ"כ מדהים לראות הכל כ"כ לבן, כ"כ נקי...
לי יצא להיות באירופה בתקופה הזו.. חוץ מהקור הבלתי נסבל, זו חוויה מדהימה! אפילו קיבלתי מתנת כריסמס מבחור שוודי חבל שלא יורד כאן שלג, כ"כ מדהים לראות הכל כ"כ לבן, כ"כ נקי...
פ פcיפלורה New member 22/12/05 #27 יוווווווווווו ליאור... אני רוצה גם שוקו חם.. גם קוראסון.. וגם טוסט... רגעעעעעעע.... באתי לתת חיבוק בעצם...
יוווווווווווו ליאור... אני רוצה גם שוקו חם.. גם קוראסון.. וגם טוסט... רגעעעעעעע.... באתי לתת חיבוק בעצם...
א אלמרה New member 22/12/05 #25 ערב טוב טאKילה... חיבוקים זה אני... מה לא ידעת? אבל מניח שעבר זמנו בטל קרבנו... טוב מחר מבטיח להתייצב מוקדם יותר...
ערב טוב טאKילה... חיבוקים זה אני... מה לא ידעת? אבל מניח שעבר זמנו בטל קרבנו... טוב מחר מבטיח להתייצב מוקדם יותר...
ל לוקחת לריאות New member 22/12/05 #83 נו אז אופו הוא../images/Emo12.gif והנה אחד ממני <============<(|)> <(|)>===========>
א אלמרה New member 22/12/05 #119 אחרי שנתת לי את מה שנתת.... את עוד חושבת שיש טעם בחיבוק? חחח מיד מתוקה...
ל לוקחת לריאות New member 22/12/05 #121 תמיד יש טעם בעוד חיבוק...../images/Emo13.gif ומה שנתתי לך היה בסה"כ חיבוק חתולי ראית משו אחר בחיבוק הזה? אבל זה גם חיבוק מקסים תודה
תמיד יש טעם בעוד חיבוק...../images/Emo13.gif ומה שנתתי לך היה בסה"כ חיבוק חתולי ראית משו אחר בחיבוק הזה? אבל זה גם חיבוק מקסים תודה
ט טעמי מאמי New member 22/12/05 #43 ערב/לילה טוב ../images/Emo29.gif איזה קוררררררררררררררררררררררררררררר בא לי סיידר חם, עם מקל קינמון ......
ערב/לילה טוב ../images/Emo29.gif איזה קוררררררררררררררררררררררררררררר בא לי סיידר חם, עם מקל קינמון ......
פ פcיפלורה New member 22/12/05 #47 הנה המנה המושלמת לערב זה... הטוסט של ליאור והסיידר של טעמי! טוב, הולכת להעיר מישהו בבית שיכין לי... בגללכם... הכל בגללכם!!!!!!!!! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) אהלן טעמי...
הנה המנה המושלמת לערב זה... הטוסט של ליאור והסיידר של טעמי! טוב, הולכת להעיר מישהו בבית שיכין לי... בגללכם... הכל בגללכם!!!!!!!!! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) אהלן טעמי...