מה כבר ערב?

סתמי!!!!!!!!!!

את יודעת שאני מתה עליך!!!!!!!!!!! יששששש.... מזרקה שלמה רק בשבילי!!!!!!

חחחחשלא נדבר על הגבינב../images/Emo174.gif

ראיתם שיש סמלים של חג המולד?
יחד עם
הייתי פעם בארצות הברית בתקופה הזאת זה מאד יפה הכל מואר ושמח הבתים מקושטים ורואים בתים עם חנוכיות בחלון או כאלו עם אורות של עצי אשוח הכל כל כך חגיגי ויפה ושלג איזו תקופה יפה ליאור

את חושבת שאולי אם..

ננזוף בה היא תשתפר?
טוב, גם אם כן, אולי כדי שנחכה עם זה לבוקר....

האמת...שאולי אם היינו נותנים לה

יותר מחמאות היא היתה מאמינה לעצמה....
סתם אני מקטרת...מתה על הקיץ...ולא הייתי מוכנה לגור באף מקום אחר... אבל בחורף אם קר לי כל כך ...אז שלפחות ירד קצת שלג...לא?!

סבבה מתוקה...

כשאני רואה את המתוקונים בגילאים האלה גמלי זה עושה חשק... אני אהבתי הכי הרבה את השנתיים הראשונות שלהם...
לפני שהם פתחו את הפה...חחחחחחחחחחח

את יודעת...

כשהייתי יותר צעירה תמיד אמרתי.. עזבו אותי מתינוקות.. תביאו לי את הילדים כשהם בני שלוש.. עכשיו חושבת בדיוק הפוך.. עד גיל ההתבגרות של גיל שנתיים - מדהימים אחכ... וואי וואי וואי.. באלגן...

רגע ... נדחפת ...

(מה חדש בזה? חחחחחחחחחחח) תינוקות.. תינוקות... אחלה! תגידו.... איך מסדרים את כל הבלאגן?????????? שכחתי כבר...

../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif../images/Emo35.gif

תו..תו..תו.. בעיות קליטה בכיסויי ראש... בלאגן????? אההההה? לא הבנתי... סורי... יום ארוך עבר עלי... אני בלי קליטה בראש...

אותו דבר בדיוקקקקקקקקקקקקקק

האמת אני מסתדרת איתם בכל גיל...שמעי יש לי אחת בת 18 ואחת בת 15 וחצי... אני "מחכה" לבעיות האלה שהבטיחו לי בגיל ההתבגרות.... ואין פשוט....אין! צריך בכל גיל להתייחס אליהם בכבוד והבנה...וזה הדדי! אף פעם לא שמעת אותי מתלוננת עליהם...
טפו טפו טפו
שרק יהיו בריאים!

קבלו ביטול....

(חחחחחחחחחחחחחחח) התכוונתי למשהו אחר לגמרי... צעצועים וכאלה אבל! ככה זה כשיושבים מול המסך... לועסים טוסטים... ומקלידים...

למעלה