מה כבר ערב?

עצרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תוציאו מהפה... מיד! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) ראיתי.. ראיתי... מתה מרעב.. אבל לא מעניין הא????????????

מחר חוזרת לעבודה...

וטוב שכך.... לא יכולה עוד דקה בבית... ניקיתי... זה אומר שאני כבר בסדר... לא??????? (באלוהים... גמרתם לי את כל האוכל היום חחחחחחחחחחח)

קודם כל.. יופי שאת בריאה..

לנקות זה אומר יותר מבסדר.. בא גם אצלי? חחחח ו.. יאללה יאללה תוציאי מהמגירההשלישית את החלבה והמילקי וקדימה... :)

את חוזרת לעבודה כפרע

ואני מחר יוצאת לסופשבוע ארוך .....אוךךךךךךך איזה כיףףףףףףףףף לי
רוצה שוקולד מריר? ביקשתי מהבעלול שיקנה לי משהו טעים הביא סטוקים של שוקלד מריר... למה זה במבצע ...יותר זול...

אני שמעתי שוקולד מריר../images/Emo150.gif

תגידו מטורפת אבל חולה על שוקולד מריר...... לוקחת שיסדר גם לי איזה מבצע......

הורגת אותך?!../images/Emo12.gif

יאלללה זותי ...מה שלא עושים לה ...זה לא טוב... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טאKילה

New member
הבהלת אותי, מה זה לעצור?../images/Emo12.gif

גמרת לטחון ובאת בכאילו מורעבת?
שבי בשקט וספרי, מה הכין לך העפיפון?
ערב טוב בובע

צילוש43

New member
ואאוווווו מה הולך פה זללנים בהצפה:-

מה רק ניכנסתי, וכולם כול כך עסוקים במזללה
ואני כל כך רעבההההההה אין לכם בושהההההההה,,,,,,, נו כבר, תנו ביסססססססס.......... קצת מזה
ולקינוח
נננננוווווו על תהיו כאלה, גם אני הייתי באסיפה, חחחחחחחח יותר הרצאה על גיל ההתבגרות,,,,,,,, מה זה מעניין!!! רק לא ידעתי באם דיברו עלי או על הבוגרת שלי

ברוכה הבאה.....

הגעת ישר לקינוח.... מקופלת... קרמבו וניל... עוגיות עם ריבה.... ורגע... לוקחת מארגנת עוד משהו... בואי תצטרפי אלינו...

ווקשה....

טוסט
עם עגבניות פסטו ובצל סגול בצרוף
לכל אחד.... ואחת..... מוגש מכל ה
טאקוש... את החבון אני אגיש בסוף הערב... תגידי לפסי לא ליתקמסן בטיפ.... חחחחח

ערב טוב טאKי

אויש איזה כף הבייגלה עם המון שומשום וגוסט גבינב צהובה שעושה חוטים והשומשום מתפזר ואחר כך אוספים אותו עם האצבע כזה נדבק לאצבע אויש כמה בא לי ליאור

את (לוקחתתתתתתתת) חחחחחחח

בואי לפה... שמעתי צייצת משו על שוקולד... בכוונה בשקט כדי שלא אשמע?! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) מהר קוביה אליי....

למעלה