מה ישראל עושה בעזה

מה ישראל עושה בעזה

או, האם דעות השמאל באמת מתקבלות גם בימין ארחי פרק זמן. אני זוכר דיון בפורום מלפני בערך חודש שבו אלכס ודרור (כמדומני) גררו תגובות זועמות כשהם טענו שהמטרה של צה"ל בעזה היא להרוג כמה שיותר אזרחים. מה רבה היתה הפתעתי שבהודעות של ערב רב מופיעות טענות דומות. לינקים מצורפים.

אם תסתכל קצת למטה

תראה את השרשור בו ערב רב מביע את דעתו על חמדונתן של הנשים המוכות, שלא לדבר על טענתו הבלתי נשכחת בדבר הקומוניסטים העומדים מאחורי הזרמת השפכים לים התיכון. בהחלט לא הייתי לוקח אותו כמייצג את הימין, או את צה"ל. למזלם.

עידו דו

New member
האמת...

צריך להעריך את "ערב רב" שעומד פה ואומר באמת את מה שהוא חושב לא הרבה אנשים עושים את זה. וצריך גם להעריך אותו על זה שהוא עומד מולנו ונותן דעה מנוגדת לשלנו... מותר לו לחשוב ככה, אפילו שלדעתי זאת צורת חשיבה פרימיטיבית.

ערב רב

New member
אני דורש למחוק את הודעתך השקרית!

הציטוט הוא "משימתם של הלוחמים היא ייצור כמה שיותר גופות של מחבלים ועליהם לשמוח על כך". מחבלים, לא אזרחים, אדוני הנוכל!

eviv

New member
בהודעה האחרת טענת שעל צה"ל

להרוג חפים מפשע ולהיות מאין ארגון טרור נגדי... בטח מאין חמאס של לאומנים יהודים...

ערב רב

New member
אבל אינך מבדיל בין עובדות לדעות

בוודאי שאני תומך בהפעלת מדיניות ממשלתית של טרור נגדי על כל המשתמע מכך, אבל זוהי דווקא ההוכחה לכך שאני יודע (בדיוק כמוכם) שאין כיום שום מדיניות של פגיעה באזרחים, להבדיל ממחבלים, כמובן. לכן ההאשמה שקרית ונבזית.

חופש הביטוי

באופן טבעי, לא ניתן לתת בשם הקישור את כל המשפט. לקחתי את החלק החשוב לדעתי: רצח הוא רצח הוא רצח. אנשים ששמחים מרצח - אסור לתת להם נשק. בכל מקרה, כל מי שילחץ על הלינק יראה את ההודעה המלאה בהקשרה (כחלק מהשרשור הסוער). גם אסור לשכוח את אביב שהזכיר שאתה כן מעוניין שצה"ל ירצח חפים מפשע שאינם מעורבים בטרור. נסיים בתוכנו של סעיף 1 לחוק העונשין: "אין עבירה ואין עונש עליה אלא אם כן נקבעו בחוק או על פיו".

חביבי, אנחנו במלחמה

תכסה את העיניים, ואל תסתכל על מי שפועל כדי להמשיך את המלחמה, על מי שמרוויח ממנה.

ערב רב

New member
אבל אין זה רצח, זו הגנה עצמית!

מטרת המחבלים היא לרצוח ולכן קוטלם אינו רוצח אלא גיבור שפועל לצמצום התמותה בעולם. וזה נכון גם לגבי טרור נגדי כמדיניות ממשלתית שאני תומך בו , שיעדו הוא צמצום המוות ולא הרחבתו.

MoonShield

New member
כלומר

אני צריך לרדוף אחרי כל חייל שהרג פלשתינאי חף מפשע ולחקור אותו אם הוא עשה את זה בכוונה?

ערב רב

New member
לא, יש בצה"ל נהלים המסדירים זאת

ובמסגרתם אחרי כל הרג ע"י חיילי צה"ל על מפקד היחידה לבצע תחקיר שנשלח לפרקליטות הצבאית והיא ממשיכה את הטיפול בו, בין אם ע"י תיוקו ובין אם ע"י פתיחת חקירת מצ"ח.

למעלה