מה יותר כואב?

galia1962

New member
מה זה משנה בכלל?

וממתי כאב של מישהו אחד גורע או הופך את הכאב של מישהו אחר לפחות ? ומה זה משנה בכלל מה אנחנו מרגישים לגבי הסוגיה הזו? זה יגרום לה להרגיש אחרת? HVPUL TU,V KNTUAR, HU,R.

יערית

New member
אפשר תרגום בבקשה:)

של השורה התחתונה?

לזרוס

New member
מעניין שענו פה כמה וכמה בנות

ואף אחת לא התייחסה לזה שהיה כאן גילוי נוסף שמוביל לשאלת ההומופוביה. וכי האישה לא תאמר לעצמה, עשרים שנים הוא מזxן אותי ומי יודע כמה פעמים הוא זxxן אותי כשלילה קודם הוא נשך כריות? התאגזז? אוווךךךך... אז עם נקבה אין את הכאב הזה. בנוסף. בנוסף לבגידה. לשבירת האמון. לשבר.

a n a t i 3 3

New member
לא ממש הבנתי מה זה משנה את מי

הוא זיין או מה הוא נשך
מה שמשנה פה זה שהוא בגד באמון שנתתי לו, באותם ערכים שסיגלנו לנו.

galia1962

New member
לא התייחסתי, כי ...

מה זה משנה בכלל מה אנחנו מרגישים לגבי זה? איך זה אמור להשפיע או לשנות את ההרגשה שלה? זה יעזור לה אם מישהוא חושב שהיא צריכה להרגיש רע או לכאוב יותר , או פחות, מאשר במקרה אחר? וכשעוסקים ברגשות איך ניתן לדעת מראש מה תהיה התגובה שלי לגבי בגידה כזו או אחרת?

לדעתי יש כמה סוגי בגידות..

סתם דוגמא:כשאחד מבני הזוג מוציא את כל כספי החיסכון ונגיד מהמר בהם ואת פתאום מגלה....זו גם סוג של בגידה...בגידה באמון..בערכים... אבל..זה סוג אחר של כאב.. והכוונה נתתי דוגמא כזאת..כי דיברת על ערכים ואמון.. ולכן יש הבדל גם כאן ...לדעתי

ayb1

Well-known member
הדוגמא שלך אינה בגידה אלא מעילה

באמון או מעילה כספית. כוונת המילה בגידה בקשר זוגי היא שונה.

יערית

New member
שמעתי היום סיפור אישי כואב

אחרי כמעט 40 שנה של יחד,פתאום מתגלה בגידה מצידו,שכח למחוק מיילים,שכח את המחשב דלוק, נוסע לעיתים דחופות יותר,כואב כואב כואב ויחד עם זאת אצילות מדהימה ,לנצח את החוסר אמון שנוצר ובכל זאת לאחוז באהבה שנותרה אחרי כ"כ הרבה שנים יחד. אז לא עניתי לך ממש על התשובה,כי כל בגידה שהיא כואבת, גבר אישה חבר חברה,אח אחות אמא אבא,כל בגידה שלאחריה גורמת לאדם לאבד אמון ,היא כואבת.

מסכימה איתך

אך יש מעילה באמון שהזמן עושה את שלו..והסליחה מגיעה בהתאם.. ויש סוג של בגידות..שאי אפשר למחול..גם עם יעבור הזמן. אולי זה יקהה את הכאב..אל מחילה לא תהייה. כאחת שאין לה נסיון בכלל בקטע של בגידה בי אם אשה אחרת..לא יודעת כמה זה כואב.. אך יש לי נסיון של בגידת חברה..של אקס שעשה מאחורי הגב כל מיני דברים בבנק שלא ידעתי עליהם..וכו וכו..כשגיליתי היה מאוחר מידי..והכאב היה יותר על הטפשות של עצמי שעצמתי עין ולא שמתי לב... לכן עכשיו שאני מקשיבה לה קשה לי להבין את מידת הכאב רק שזו בגידה איומה באמון שלה..משך 20 שנה.. וזה לא בא ברגל 20 שנה...

N D R

New member
שכח למחוק מיילים?

שכח מחשב דלוק? לנצח חוסר אמון אחד ולפתח אחר?

N D R

New member
../images/Emo13.gif נניח והבנתי הסימן

רצית להגיד שזה לא שווה ערך? האם אין אנשים שעבורם בגידה בפרטיות כואבת כמו כל בגידה אחרת? אם לא הבנתי תעשי rewind

יערית

New member
נו באמת אנדי?

מחשב משותף בבית,האוטלוק פתוח,כמה וכמה מכתבים מאותו יעד,רומן מתחת לאף,נו באמת על איזו פרטיות אתה מדבר?

N D R

New member
מדבר על אמון...

תחשבי על זה. יש אנשים שבשבילם חיטוט בארנק שלהם, ביומן שלהם, בסלולרי שלהם, הדואר האלקטרוני שלהם הוא בגידה בדיוק כמו ללכת עם בן זוג אחר. ויש אנשים שבעבורם זה אפילו יותר גרוע!!! זה שיש אנשים שרואים כלגטימי וכמובן מאליו חדירה לרשות הפרט רק בגלל שהפרט הוא חלק ממשפחה, זה לא הופך את העניין למוסרי. לי יש ויכוח מתמשך עם מישהי האם זה נכון או לא נכון לחטט בכתובים של הילדים שלנו? מתי הופכת הפגיעה בפרטיות למצילת חיים? אני מחזיק בקו המחמיר. בזה האומר שפרטיות היא חוק יסוד מספר אחד. אח"כ באים השאר.

יערית

New member
אחרי כמעט

40 שנה ,לא חושבת שהיתה פה חדירה לפרטיות, אני חושבת שהיה פה ניצול של פרטיות,של אמון, ניצול של מומנטום,ועוד הרבה ניצולים למינהם. מילא תאמר לי קשר מתפתח,קשר בעיבו,חדירה למחשב הפרטי שלך,אבל סורי,אחרי תקופה כ"כ ארוכה ועוד לא ממש ידועים על הנסיבות,היתה כאן בגידה באמון שניתן. פה אני אומרת-להאמין עד שהוכח אחרת,והנה הוכח אחרת.

למעלה