מה יותר כואב?

מה יותר כואב?

שהבגידה של הבעל היתה עם אשה או עם גבר? ממש אין לי תשובה לזה.. וחברה שאלה..אז..מה אתם חושבים? לדעתי בגידה זו בגידה והיציאה מהארון לא מפחיתה מהכאב..אך אותה אשה חשה נבגדת כפול..מרגישה שחייה בשקר שנים.. וואו..סתם תוהה

ברור שבגידה זו בגידה..

אבל ניראה לי שכשהבגידה היא עם גבר.. אז האגו של האישה לא ממש מיתרסק לרסיסים.... אולי לשברים יותר גדולים ...ואז אפשר להדביק.....(-:

אולי

האגו הנשי אומר לעצמו: "טוב ברור שזה לא הייתי אני..זה לא שלא משכתי אותו עצם היותי אשה..הוא אוהב גברים..אז אצלי הכל בסדר".. אך מה חיינו כמשפחה לכל דבר 20 שנה? מה זה היה? והלילות שלא חזר הביתה כי היה בפגישת עסקים..עם מי זה היה? כלומר אני מבינה את ההרגשה שלה..ש..היחסים שלהם בעצם לא היו..שהיו לו חיים כפולים.. לא יודעת מה לומר..

תיראי אין ספק..

שהתחושה שחייתה עם מישהו וכאילו לא ממש ידעה מי הוא קשה מאוד..פוגעת.. ובאמת לא הייתי רוצה להיות במקומה... לא חוויתי בגידה...לא שידוע לי בכל אופן... אבל ניראה לי בכל זאת שכשאישה אחרת מעורבת אז האגו הרבה יותר פגוע... ואז צריך לעבוד גם עליו בנוסף לדברים אחרים שמיתרחשים במצב של בגידה... לפחות היא לא תשב ותחשוב ..שהיא לא מספיק זה ולא מספיק זה... ושום דבר לא קרה ביגללה.. אולי זה לפחות נחסך ממנה...

אז

לא יודעת..אותי הכי מעצבן..שאומרים תהיי חזקה..וגם אני חטאתי בזה... יותר בחיים לא אומרת לאף אחת "תהיי חזקה".. איך אפשר להיות חזקים שנמצאים במשבר? למה מה המילים האלו..למי שעומד מהצד כל כך קל לפלוט את זה..וזה שנמצא נמוך נמוך, מסתכל בעיניים המומות ובכלל לא מבין ..מה זה להיות חזק/ה. האמת שאמרו לי את זה..חשבתי שנמאס לי להיות חזקה..ואיך אני אהיה חזקה עם אני על הרצפה..ואני צריכה שמשהו ייתן לי יד להתרומם? לא? וכל העיניין הזה..שהזמן עושה את שלו...כוסססססססס אמו..כבר לא הולכת להגיד לה כלום..רק להקשיב..וזהו.

האמת.....

גם אני לא אוהבת את המישפטים כמו.."תהיי חזקה.."..ועוד כל מיני כאלה שאנשים מצטטים מכל מיני סיפרונים... אבל ליפעמים באמת אנשים לא יודעים מה להגיד ומרגישים שמצפים מהם לומר משהו..אז הם פשוט מדקלים מה שהם יודעים..וזה באמת מתוך כוונה טובה... אין לי מושג מה את יכולה להגיד לה כדי לנחם אותה ..כי כל אחד הוא אחר.. מנסה לחשוב אם הייתי בימקומה..מה יכול היה לנחם אותי...? וואלה..אין לי מושג..

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחח

אהבתי את Second הפעם

יש לי כאן עוד מכרה..

שעזבה את הבית עם הילדים למען אשה..בכלל לא ידעה שהיא יכולה..אבל פגשה אשה..ואהבה פרחה לה..והיא חיה איתה ..הילדים מזמן פרחו מהקן..וכל פעם שרואה אותן יחד..אני לא יכולה שלא לדמיין..וזה.. ANYWAY..היא עזבה אותו למען אשה..אז? האם בגידה עם אותו המין..שונה?

a n a t i 3 3

New member
אישה עם אישה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif גוועלד../images/Emo70.gif

מיכלי, לא הבנתי מה את לא יכולה לדמיין
בגידה היא בגידה... בדיוק כמו ששקר קטן ושקר גדול - שניהם שקרים! לדעתי יותר קל לקבל בגידה של בן הזוג עם בן מינו מפני שרגשות האשם העצמיות שלנו מתחלפות ב"תרוצים" מדעים.

לא יכולתי לדמיין את השקר

בחיי הנשואים לטווח כל כך ארוך...ותחשבי על זה.. זה לא האקט בפני עצמו,אלא השקר שאיתו חייה הרבה שנים..

a n a t i 3 3

New member
את יודעת מיכלי....

זה לא מחייב שהיא חייה בשקר או שיקרה למישהו... יכול להיות שאת אותה משיכה היא גילתה רק אחרי, יכול להיות שהאכזבה שהעולם הגברי (במקרה הזה בעלה) הובילה אותה לבנות מינה, יכול להיות שממש לא משנה לה מין האדם העיקר שיהיה בן אדם

d a n i e l s 5

New member
בואי אספר לך משהו.....

חלק ממשבר גיל ה-40 הוא גם משבר זהות מינית, בדרך זו או אחרת (ולוא דווקא בתחום ההומו/לסבי, לעיתים זה גם בהעדפות מיניות של סגנון כזה או אחר) ולעיתים קורה שבמשבר הזה אנשים מגלים ומעלים למעלה את הנטיות המיניות שלהם קרי ההומו/לסבי. לא קשור לבעל/אשה....לא קשור לחוסר אהבה אליהם או שלהם . יש כאלה שיעיזו וילכו עם הגילויי האישי..... ויש כאלה שימשיכו לפנטז עד סוף חייהם. כי זה לא ממש פשוט . אז....לא בהכרח שהיא חיה עם השקר הזה כל חייה ושיקרה את כל מי שסביבה .....אולי הגילוי הזה הגיע רק עכשיו.

משבר גיל ה 40...

אני עברתי אותו..עם צביעת צפורניים כל יום בצבע אחר..תקופה ארוכה.. אחרים סביבי עברו אותה עם בגידות ושבירת הכלים לגבי זהות מינית..לא זוכרת שהכרתי אדם שבגיל הזה גילה שמה שאהב והיה..הוא פתאם אחר.. היו לי מכרים וחברים שלקח להם המון זמן להתאושש ולשנות כיוון.. שהמשבר הזה הכניס אותם לדיכאון לחודשים רבים..בסוף גם הם תפסו כיוון... ולפעמים הכיוונים האלו השאירו נפגעים בשטח.. גיל מסוכן הגיל הזה..

d a n i e l s 5

New member
אני הכרתי ......

כמה וכמה כאלה......גם גברים וגם נשים. והגיל הוא לגמרי לא מסוכן , נהפוך הוא.....הוא מאפשר לנו להכיר את עצמנו יותר, לקבל את עצמנו, ובעיקר לדעת מה נכון לנו ומה לא. אצלך זה נגמר במשיחת לק בצעע זה או אחר..ואצל אחר זה בגילוי "התנוחה" המינית האהובה עליו:) למי שמעז. שהרי "מתוך עולמות שבורים היא/הוא צומח/ת"......

גיל מסוכן הכוונה=להשארת נפגעים

בדרך. זה המשבר שמתחילים לשאול את עצמנו להיכן הגענו ולהיכן אנחנו הולכים. פתאם יש הרבה חשבון נפש פתאם יש הבנות והארות ואז מתחיל המסע לכיוון. כן זה גיל מסוכן כי יש כאלו שעוברים את המשבר ויש כאלו שממש לא. ובכל מצב יש ניפגעים..

קטי30

New member
../images/Emo91.gifהמועדון

היום בערוץ הראשון בשעה 10:45 סיפור של אישה (עו"ד במקצועה) שתפסה את בעלה במיטה בוגד בה עם גבר התחושות הכאב ההתמדדות שלה ושל הבת שלה שמגלה שאבא גיי נכון שהחיים כמו בחיים הם לא סרט וגם לא סידרה אבל זה נחמד שאפשר לראות את זה בזווית שונה. דעתי: בגידה היא בגידה לא משנה אם זה גבר או אישה הכאב יכול להיות גדול יותר במידה והבגידה נעשתה עם חבר/ה טובה. חמותי עד היום לא התגברה על זה ועברו 10 שנים. לא הייתי רוצה בחיים להיות לא כאן ולא שם.

את.........

את .... יש לך את השאלות הכי מוזרות בפורום! מאיפה את מביאה אותן ? את ממש יושבת כל היום וחושבת "איזו שאלה אינפנטילית וחסרת חשיבות אני אשאל היום" ??? תגידי לחברה שלך שתפסיק לשאול כאלו שאלות

מוזר.? כבר לא מוזר לי כלום..

זה לא דבילי שאלו הם החיים שלך..יעני..זה קורה..וגם קרה..שני מיקרים שונים..ואת שניהם אני מכירה.. אחת בסיפור עכשיו השניה מזמן בפרק ב עם חברתה.. לא ניראה לך השאלה? אל תענה.. והרקע לשאלה..היה דיון אל בגידות.. אני טעני שבגידה היא בגידה..אבל אצלי זה היה מחברה טובה..ולקח לי הרבה זמן להתגבר על הפגיעה. אצלה זה טרי טרי.. אצלה השאלה היא יותר לכיוון..מה באמת היה בזוגיות שלהם כל השנים? הבגידה במשפחה..בה..בילדים..היציאה מהארון המפתיעה.. לא יודעת מה כואב לה יותר השקר בזוגיות או היציאה מהארון והמעבר לגור עם בן זוגו...

למעלה