חחח בדרך כלל אני מתווכח עם יוגבXD
A ayala65 New member 20/4/07 #148 בלי צחוק, ולדי, אתה באמת מאמין שtourniquet יותר טוב מwhisper או imaginary?
F frozen Blood New member 20/4/07 #150 כן. סתם עושים מוויספר ואימג'נרי יותר מדי. ולכל שיר יש סיפור אישי.. ומבחינתי הסיפור של טורניקט חזק יותר משל השניים האחרים. (וואו... ארגו אתה חייב להפסיק.)
כן. סתם עושים מוויספר ואימג'נרי יותר מדי. ולכל שיר יש סיפור אישי.. ומבחינתי הסיפור של טורניקט חזק יותר משל השניים האחרים. (וואו... ארגו אתה חייב להפסיק.)
A Anywhere But Home1 New member 19/4/07 #130 מסכים איתך לגמרי אימג'ינרי שיר משולם אני מת עליו אחד השירים היפים בFALLEN ואין על זה ויכוח
Y yogniz New member 18/4/07 #34 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif אימג'נרי הוא שיר מושלם בכל צורה שיר אלוהי השיר הכי טוב שנוצר אי פעם (יחד עם וויספר ) וואו לאהוב את אוו בלי לאהוב את אימג'נרי זה אבסורד- זה השיר שמתחבר לי עם אוונסנס יותר מכל שיר אחר. כאילו.. זה ה-שיר אתה מוזר ממש
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif אימג'נרי הוא שיר מושלם בכל צורה שיר אלוהי השיר הכי טוב שנוצר אי פעם (יחד עם וויספר ) וואו לאהוב את אוו בלי לאהוב את אימג'נרי זה אבסורד- זה השיר שמתחבר לי עם אוונסנס יותר מכל שיר אחר. כאילו.. זה ה-שיר אתה מוזר ממש
I idanias New member 19/4/07 #37 אני מוזר?../images/Emo2.gif אתה מוזר אימג'נרי זה גם שיר מוזר וויספר נגיד...
Y yogniz New member 19/4/07 #41 זה שיר מיוחד לא מוזר.../images/Emo109.gif אני מוזר זה ידוע.. ומה זה וויספר "נגיד" וויספר מעולה גאדמיט!!!!
זה שיר מיוחד לא מוזר.../images/Emo109.gif אני מוזר זה ידוע.. ומה זה וויספר "נגיד" וויספר מעולה גאדמיט!!!!
Y yogniz New member 19/4/07 #43 הוא לא נחמד הוא הרבה יותר מזה../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif ולא אוקיי לא. בעיקר אחרי הדברים הקשים שאמרת על אימג'נרי אתה בחרם.
הוא לא נחמד הוא הרבה יותר מזה../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif ולא אוקיי לא. בעיקר אחרי הדברים הקשים שאמרת על אימג'נרי אתה בחרם.
Z ZuLi90 New member 19/4/07 #53 מה לעזאזל?! מה הולך פה?!.. , מי השמיץ את Imaginary הרי חשבתי שכולם מסכימים שזה ה-שיר בפולן ווויספר?!.. , שיר כמעט מושלם (כמעט בגלל אימגינרי) יאללה מחרימים את idanias ... , מי שאיתי להתביע
מה לעזאזל?! מה הולך פה?!.. , מי השמיץ את Imaginary הרי חשבתי שכולם מסכימים שזה ה-שיר בפולן ווויספר?!.. , שיר כמעט מושלם (כמעט בגלל אימגינרי) יאללה מחרימים את idanias ... , מי שאיתי להתביע
F Freak Mor New member 19/4/07 #55 |: ... למה להחרים אותו?.. כל אחד והדעות שלו. אני חושבת שכל השירים יפים אז אני אפילו לא מנסה לדרג אותם XD
|: ... למה להחרים אותו?.. כל אחד והדעות שלו. אני חושבת שכל השירים יפים אז אני אפילו לא מנסה לדרג אותם XD
F Freak Mor New member 19/4/07 #65 חחח ../images/Emo24.gif אל תדאג.. אני לא אחרים אותך.. P: למרות שלא נראה לי שאני בכלל חלק מהפורום XD