אנשים.. אתם מבלבלים אותי פה ברמות.. אני חדשה בתפוז ואני לא כ"כ מבינה בכל ההודעות והדברים האלה.. O: ואני גם חדשה בפורום הזה... אז אין לי מושג על מה את\ה מדבר\ת....
ועד היום לא מתלהבת ממנו ברמה שאתם מתלהבים,עד שעשיתא ת הקליפ ההוא שהיית בתיכון בכיתה יב',לא הייתה לי שום אהבה או רצון לשמוע אותו... ואז לא אהבתי את אוונסנס?בדיוק טסתי להופעה שלהם
מה משעמם בהם? אם אתה אוהב את וויספר קשה לי להבין איך אתה לא אוהב את TOO..בעיקר את כל חלק של Don't look down שמזכיר עד מאוד בקטע שלו את Fallen angels של וויספר (אך לא דומה בצורה של מיחזור...) אחד השירים היותר עוצמתיים של אוו...וגם מבחינת הליריקס הוא אחד הטובים בדיסק. הקול של איימי בשיר הזה הכי טוב בכל השירים בדיסק...(כן גם יותר מYS האהוב עליי..) ומייד לאחריו הקול שלה בGE.. מה שמעביר אותי להסביר לך למה GE הוא גם אחד השירים היותר טובים באלבום: את הקול המהולל כבר ציינתי... השיר נשמע כל כך כנה וכל כך פשוט שזה מדהים..מה שהופך אותו ליותר טוב ויותר מרגש מהשירים השקטים של פולן...יותר מMI זה בטוח...מהלו אולי לא..(אבל LY כן יותר מרגש וקולע למטרה מהלו לדעתי..מהתחלה אמרתי את זה..בגלל זה LY הוא השני המועדף עליי בדיסק) טוב מה אני מנסה לשכנע אותך..הבעיה היא אצלך..אתה לא שומע טוב!(חח סתם כל אחד והטעם שלו כה?