מה יותר טוב?!

yotem 16

New member
אני פשוט../images/Emo83.gif

ארכז את כל מה שרציתי להגיב, בהודעה הזאת
קודם כל- Whisper ו- Imaginary אכן שירים מדהימים (באמת מתחרים ביניהם תחרות קשה), אבל לפי דעתי הם לא *ה*שירים של אוונסנס. נכון, הם מעולים ואני מאוד אוהב אותם, אבל יש שירים שאני אישית הצלחתי יותר להתחבר אליהם ולאהוב יותר מאשר שני אלה (למרות שהליריקס והלחן בשניהם מושלמים). Your Star- בהתחלה חשבתי שהוא משעמם, ומאוחר יותר דווקא אהבתי אותו. מה שכן, הוא מעט משעמם באמצע (אחרי הפזמון הראשון), לטעמי. Lacrymosa- אחד השירים הכי טובים של אוונסנס? ממש ממש לא. לא התחברתי בכלל, לא אהבתי, היו לי ציפיות ענקיות ממנו לפני שהאלבום יצא ומאוד התאכזבתי. כן, זה אוונסנס, השיר מיוחד וכו', אבל אם הייתי צריך לדרג את כל השירים של אוונסנס משני האלבומים הרשמיים, הוא היה איפשהו בתחתית (עם Lose Control, Snow White Queen וכמה חברים נוספים). Good Enough- שיר מאוד יפה, מאוד מרגש, התחברתי אליו מאוד, אבל גם בו ניכרת תחושת השיעמום מדי פעם. הוא מונוטוני מדי לטעמי, ולמרות שאני אוהב אותו באמצע אני קצת הולך לאיבוד כי לא קורה כלום. All That I'm Living For- שיר נחמד, קליט מאוד, קצבי, כיפי. אהבתי את הפזמון, את הבתים פחות. יש בו משהו סוחף כזה ובגלל זה נראה לי שבהופעות הוא מעולה. Lithium- שיר מדהים. לצערי הקליפ המעפן קצת קלקל לי את ההנאה ממנו, אבל עדיין הוא מדהים. זהו נראה לי

yogniz

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo109.gif

וויספר זה השיר האהוב עליי ותמיד יהיה...גם הלחן וגם הליריקס. אבל אכן לא הייתי מחשיב אותו כ*ה*שיר של אוו באופן כללי אבל את אימג'נרי כן אם היו אומרים לי לבחור שיר אחד שמתאר הכי טוב את אוו והסגנון שלהם- זה היה אימגנ'רי בהחלט..אני לא מוצא שום שיר אחר להגיד עליו שהוא *ה*שיר של אוונסנס. YS-אני יכול להבין אנשים שאומרים שההתחלה משעממת (למרות שאני לא מסכים עם זה..) אבל אתה אומר שמהאמצע זה משעמם..מה שממש מוזר כי השיר מקבל את התנופה הכי גדולה שלו באמצע בסולו פסנתר ובמקהלה שנכנסת לאחר מכן..זה עושה את כל השיר...השיר הכי טוב בTOD בל ישום ספק. לאקרימוסה- אני מוכרח לציין שאני מסכים איתך חלקית- גם לי היו ציפיות מהשיר והוא קצת איכזב אותי..אבל הוא עדיין מעולה ומהטובים בTOD... GE- לא מוצא שום דבר משעמם..זה שהוא שקט לא הופך אותו לשמעמם... ATILF-
שיר מעולה בהופעות..אבל בכללי הוא מהפחות טובים ודיי מאוס..הוא כן קצת מונוטוני. לית'יום- אני אישית אוהב את הקליפ..אבל רציתי לשאול..מה בדיוק אכפת לך מהקליפ ואיך זה משפיע על איך שאתה אוהב או לא אוהב את השיר?? מה הקשר

idanias

New member
כי הוא לא אהב את הקליפ../images/Emo3.gif

כמו שאני לא מתתי על הקליפ של SS...

yogniz

New member
כן אוקיי אבל..../images/Emo109.gif

הוא לא אהב את הקליפ.. אז...למה שלא יאהב את השיר בגלל זה.. למה זה משפיע בכלל?S:

idanias

New member
אממ אולי הוא התאכזב מהקליפ אז הוא

הפסיק לשמוע את השיר?
או ששומע אותו פחות

yotem 16

New member
לא יודע, זה קצת משפיע../images/Emo83.gif

וגם על הילה זה השפיע
הקליפ היה ממש גרוע לדעתי, ומשום מה באופן אוטומטי נהיה לי מין "איכס" כזה על השיר לתקופה מסויימת. אבל עם SS, מאוד אהבתי את השיר קודם, והקליפ רק גרם לי לאהוב אותו יותר.

ZuLi90

New member
לא שיש לי משו נגדך...

אבל מהההההההההההההה לעזאזל אתה משווווה בין לקרימוסה ללוס קונטרול או סנוו וויט קווין?!!? מה השתגעת?!!?... שכחת לקחת את התרופה היום?! מה אתה עייף כי היית כל יום בפורום אני לא מבין?! חחחחחח הייתי חייב להוציא את זה... הכל סבבה אחי :) תרגיש בנוח...

yotem 16

New member
חחחח../images/Emo83.gif

קודם כל, לא השוויתי בין לקרימוסה ל- LC ול- SWQ באופן חד משמעי P: פשוט אמרתי שאני לא אוהב אותו כ"כ, ואני גם לא אוהב את שני האחרים, לכן אם הייתי צריך לדרג את כל השירים שלושתם היו די בתחתית הרשימה.

שובאכה

New member
../images/Emo9.gif

אם חייבים להחליט אז your star אבל זה לא קשור למי יותר טוב זה תלוי במצב רוח.ונתקעה לי השורה:and i'm alone now! ויש לי תחביב חדש , לשחק שולה מוקשים ולשמוע אוונסנס..תנסו גם

TheRainMaker

New member
אני משחק וורמס ושומע אוו' XDDD

זה משעשע לעשות הפגזות ותעלולים כשהאנטד מתנגן ברקע XD

yogniz

New member
וגם../images/Emo26.gif../images/Emo109.gif

כזה אני רוצה בהופעה בארץ
http://www.youtube.com/watch?v=S76H8vPE6MM רק פרסים יחולקו למי ש: 1. יגיד לי מה חסר בהופעה הנ"ל
2.יגיד לי מה היא צועקת שמה פתאום באמצע? לא הצלחתי להבין..

idanias

New member
אממ../images/Emo3.gif

1.שבהתחלה היא לא עשתה אההה??
2.משהו עם לונגרס?XD (נראה לי היא אמרה להם להמשיך
)

yogniz

New member
לא..משהו יותר חשוב חסר..../images/Emo109.gif

מישהו יותר נכון

Evi Virus

New member