אני פשוט../images/Emo83.gif
ארכז את כל מה שרציתי להגיב, בהודעה הזאת
קודם כל- Whisper ו- Imaginary אכן שירים מדהימים (באמת מתחרים ביניהם תחרות קשה), אבל לפי דעתי הם לא *ה*שירים של אוונסנס. נכון, הם מעולים ואני מאוד אוהב אותם, אבל יש שירים שאני אישית הצלחתי יותר להתחבר אליהם ולאהוב יותר מאשר שני אלה (למרות שהליריקס והלחן בשניהם מושלמים). Your Star- בהתחלה חשבתי שהוא משעמם, ומאוחר יותר דווקא אהבתי אותו. מה שכן, הוא מעט משעמם באמצע (אחרי הפזמון הראשון), לטעמי. Lacrymosa- אחד השירים הכי טובים של אוונסנס? ממש ממש לא. לא התחברתי בכלל, לא אהבתי, היו לי ציפיות ענקיות ממנו לפני שהאלבום יצא ומאוד התאכזבתי. כן, זה אוונסנס, השיר מיוחד וכו', אבל אם הייתי צריך לדרג את כל השירים של אוונסנס משני האלבומים הרשמיים, הוא היה איפשהו בתחתית (עם Lose Control, Snow White Queen וכמה חברים נוספים). Good Enough- שיר מאוד יפה, מאוד מרגש, התחברתי אליו מאוד, אבל גם בו ניכרת תחושת השיעמום מדי פעם. הוא מונוטוני מדי לטעמי, ולמרות שאני אוהב אותו באמצע אני קצת הולך לאיבוד כי לא קורה כלום. All That I'm Living For- שיר נחמד, קליט מאוד, קצבי, כיפי. אהבתי את הפזמון, את הבתים פחות. יש בו משהו סוחף כזה ובגלל זה נראה לי שבהופעות הוא מעולה. Lithium- שיר מדהים. לצערי הקליפ המעפן קצת קלקל לי את ההנאה ממנו, אבל עדיין הוא מדהים. זהו נראה לי
ארכז את כל מה שרציתי להגיב, בהודעה הזאת