מה יהיה הדבר

למה התכוונת" את זה לא פונקציה"

אפשר לחוב שאנחנו מכירים. או שראית אותי מייללת מתישהוא

danravia

New member
זה שאת אהבלה ידעתי

לא ידעתי שאת גם סנילית. תחזרי אחורה בשירשור, תראי מה כתבת ואולי תביני

אני חושבת,

שמה שגרם לי לבכות באמת דמעות טהורות, זה קרה כשאיכזבתי את עצמי. כי אם אני לא מצליחה לעמוד במטרות כל כך קטנות שאני מציבה לעצמי, (מטרות חשובות באמת ולא סתם דברים שטותיים) אז בשביל מה אני פה? אז אני בוכה, ומתפללת לאלוקים שיעזור לי לעזור לעצמי. בכל דבר, גם אם הוא סתם שטותי. בד"כ שאני בוכה אז אני נסחפת גם לדברים אחרים ולא רק בדבר הספציפי הזה שגרם לי להתחיל לבכות. הבעיה שלי, שלפעמים אני יודעת שמשהו לא נכון או לא מצליח לי, וגם אחרי שאני בוכה, אני לא מצליחה לתקן את עצמי. יש לציין, שזה לא קורה הרבה. אני משתדלת להציב לעצמי מטרות קלות להשגה, הגיוניות וברות ביצוע.

לפעמים בכי זה סתם בשביל לפרוק

אפילו שזה לא יביא לתועלת , ולתוצאות טובות יותר בעתיד.. לגבי המשפט האחרון שלך-לא טוב. למה? את צריכה להציב לך מטרות גבוהות שתגיעי להשיגים גדולים יותר... אחרת תישארי תקועה במקום... לא מתכוונת שתשאפי להיות טררררם, אבל להציב אתגרים- זה דבר יפה. אני אוהבת'זה

אבל

לפעמים את מציבה לעצמך מטרות ואת לא מצליחה להגיע אליהם כמה שתנסי, את מנסה אבל יודעת שזה מאוד קשה עבורך כרגע, אז למה לגרום לעצמך להתאכזב?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בומי אתה מתחיל להצחיקותי יותר מידי

חחח...

איזה מגניב, בדיוק אחת מהעבודה שלי שהיא גם שמינע דרכה לי על הרגל, איזה צרחה הייתה פה.. אמרתי לה "אני רואה את כל חיי עוברים לי מול העיניים עכשיו" !!!!! חח...

הבת אדם היחידה

שיכולה להביא אותי לידי בכי במהירות האור זאת כמובן מי אם לא אימי היקרה!!! היא פשוט אשפית בלגרום לי ליסורי מצפון קשים שמביאים אותי לבכי!! וזה בכי טהור-בכי של חזרה בתשובה...

למעלה