מה יהיה הדבר

מה יהיה הדבר

שיגרום לכם לבכות, בכי אמיתי! אני חושבת שכשאני בוכה מתסכול, זה מקור טהור לבכי אצלי. עכשו תשאלו ממה מביא אותי להיות מתוסכלת, זה עוד נושא, אבל בכללי, שחושדים בי, שלא נותנים בי אמון ושאני לא משיגה מטרות, זה מה שיביא אותי לתסכול חיי

שאלה קשה

לא בכיתי כבר לפחות 7 שנים כי אני יותר שכלי מרגשי (ברור שיש לי רגש, אבל השכל שולט) אני חושב שרק אם אני יגיע ליאוש טוטאלי ותסכול עמוק שאני לא ימצא ממנו מוצא והשכל שלי יתיאש מפיתרון אני יבכה. מה מביא אותי לזה.. אין לי מושג, כי לא היתי בכזה מצב, ואני מקווה מאוד שאני לא יגיע למצב הזה כי אז ... המצב שלי יהיה גרוע מאוד

ככה זה אצל הגברים

הם נוטים להפנים את הרגש ולהפגין את הכח.. אצל חלק זה ניכר, ויש כאלו שלא מצליחים להסתיר את זה.. ואני לא מבינה. לא. 7 שנים בלי לבכות? שום דבר מרגש או ח'ו מצער לא גרם לך להרטיב את הריסים? מוזר. איך אפשר? אני לא אבין זאת. טוב, אני לא מצפה שכל הבנים יהיו רכרוכיים ויוזילו דמעות על כל דבר קטן, אחרת העולם יחרב מבכי. אבל למה להסתיר את הרגש כלכך, הרי אחרי הכל, ברוב הפעמים זה לא חולשה קח את יום כיפור כדוגמא.. באידיש קוראים לזה א קלטע ייד

אני לא חושב שבכי זה חולשה. להיפך...

אני חושב שבכי זה פורק מהלב וזה טוב לבכות מדי פעם, אבל אין לי מושג איך עושים את זה... אני דווקא לא אוהב להפגין כח. גם ברגעים הכי מרגשים בחיים שלי לא הזלתי דמעה, ויום כיפור... לצערי אף פעם לא הצלחתי להתחבר אליו רגשית רק שכלית..

א קלטע ייד

אולי כשיהיו לך ילדים.. מי יודע

לאבא יש רחמים יותר

הרגש אמור לפעול אצלו יותר מאשר ברווקות. ולהיות קר, ולשחקותה נטול רגשות- בזה מומחים הנוער

EinOdMilvado

New member
דמעתי לא מזמן

אקדים ואומר - אני לא מאותם אלה ש"מעריצים בני אדם" . לא זמרים, לא שחקנים ... שום דבר. לא רואה בזה טעם. יש רק מישהו אחד שצריך להעריץ . אבל יש זמר אחד שהכרתי אותו לאחר מותו באמת(ולא לפי התקשורת), ו.. האופי הטהור שלו גרם לי להעריץ אותו . אדם שהיה המוזיקאי הכי גדול בהיסטוריה האנושית ולא היה חסר לו כבוד ועושר - נשאר בכל זאת רגיש, ביישן, אחד שרק רוצה לתרום לאנושות . מייקל ג'קסון . אני יודע שזה יישמע מוזר ... כי גם אני חשבתי עליו אין סוף של דברים. אבל כמו שלהבדיל מיליוני הבדלות, כשתהקשורת מוציאה מכל הקשר את הדברים של מורנו הרב עובדיה יוסף שליט"א ומנפחת ועושה ממילה שהוא אומר אין סוף של דברים - להבדיל להבדיל עשו עם מייקל . המציאו שקרים בצהובנים עבור רייטיניג וגמרו אותו . אבל ההוחכות היו שהוא יצא זכאי מכל אשמה בנוגע לפדופליה והשמועות על התאסלמות והבלים אלה שטויות . בכל אופן, דמעתי כשראיתי קליפ שלו ... חסרים אנשים כמוהו בעולם הזה.

לדעתי- הגזמת. אבל זכותך לחשוב ככה

לאכפת לי מה נכון ומה לא- הוא דבר ראשון-מת. דבר שני, לך, הוא לא עשה טובה אישית, וספק אם הוא עשה לכלל, אז מאיפה הרגש הזה מתפרץ לו פיתאום? ולמה לא בכית שכהנא נרצח? שיהודים חפים מפשע הוצאו להורג כמו יתושים ? שהרב מרדכי אליהו נפטר? תשאל את עצמך אם אתה עתיד לבכות בעוד 40-35 כשתראה הרצאה של מרן שליט"א!!..?!!

EinOdMilvado

New member
איזה כף זכות את מרעיפה עליי

מי אמר שלא שלא דמעתי כשהרב אליהו נפטר? או שיהודים חפים מפשע מתים ? בנוגע למייקל - הוא עשה לי המון . השירים שלו, הנתינה שלו, האישיות שלו - גרמה לי להיות אדם יותר טוב. הוא לא מהזמרים שרוב השירים שלהם זה אני אוהב אותך ואת אותי ובלה בלה . רוב שיריו ולהיטיו הן נטו בין אדם לחברו . להסתכל לזולת , לעולם . לתקן אותו . לראות את האדם הפשוט . את לא מודעת לזה שהוא תרם ושבר את שיא גינס בתרומות לילדים ונזקקים. את לא מודעת לביקורים שלו לפני הופעות וביום יום בבתי חולים ... את לא מודעת לאחוזה שלו בנוורלנד שהוקמה בשבילו כי לא היה לו ילדות ובעיקר עבור חולים סופניים שבאים להעביר יום שמח בחינם . את מודעת רק לשמועות שרצות בתקשורת . זה הבעיה שלנו . יש עוד מליון ואחד מקרים על מייקל . אחד שהכי ריגש אותי - זה ילד שאבא שלו שרף אותו. הוא כולה נכווה . אם תרצו אשלח לינק למה שהוא מספר . מייקל לקח אותו לנוולרנד ושיקם אותו ועזר בהכל. הוא תמיד מספר שהוא היה כמו אבא . וכשזמר ואומן בלתי רגיל מגיע לרמות כאלה של כבוד וכסף ותהילה ובכל זאת נשאר ביישן, רגיש , אחד שרוצה לעזור ולתת מעצמו לכולם . נשמה טהורה (ואני לא מגזים. אני יודע את זה ומודע לזה שאתם חושברים שאני מפגר), לאדם כזה אני מאוד מתחבר .

danravia

New member
אני לא יודע

אם יש משהו שיגרום לי לבכות. ירדו לי דמעות בפורים האחרון כי חבר נפטר, חוץ מזה אני לא זוכר את עצמי בוכה.

שבוע שעבר, יום שני

אבל אני לא פונקציה. בוכה מעצבים לעיתים תכופות. אין להתרגש ממני

למעלה