מה זה פה אצ'קלונה.........

• פותח הנושא mv1
  • פורסם בתאריך

amifrah

New member
כולם על אותו הדמוי?

וממש כיף דרך אגב לראות ולשמוע את החויה הזאת..

איזה כמות דגים ../images/Emo12.gif

שבוע מטורף בהחלט! תגיד,של איזה חברה הקובאני סיגר?

איזה רצף מטורף!

מוטי, תוכל להרחיב טיפה על מבנה החוף (לא מיקום, רק מבנה), המרחק מהחוף בו נתפסו, ומצב הים והגלים? תוכל גם לתת קצת עצות לגבי אופן ההפעלה האופטימלי של הסיגר? וכמובן - יופי של הצלחות. בסוף, ה"תפוס ושחרר" הזה עוד יתפוס...

alonps

New member
../images/Emo57.gifלך על הלוטו...

עם "יד" כזו, אתה תשבור את הקזינו... כבוד על השחרור

צ'מע-זה לא עסק

לא הגבתי אתמול לא הגבתי גם שלשום אבל עכשיו נשברתי! כל הכבוד על העבודה! אני יכול לנסות שעות בבריכת דגים ולא להצליח ואתה שולף אותם בזוגות, שלשות וחמישיות מקצוענות לשמה!

Barracuda

New member
../images/Emo3.gifגונג X6 (בדיחה פרטית) ../images/Emo6.gif כבוד אח שלי../images/Emo70.gif

שאתה תשחרר 6 דגים?! מי היה מאמין לפני חצי שנה. כנראה שזה הטרנד החדש של העונה! בטח נראה השנה גם את הבייבי אינטיאסים משוחררים בכמויות... יש בשלות! מחכה בקוצר רוח לבוקר, לביקור בנקודת הגומברים של הדרום. גונג X................

בשרטי

New member
"דר' מרידיאן-ופרופ' מג'יק סנרייז"../images/Emo6.gif

איזה כריש אתה! איך אתה עובד עם הסיגר הנוכחי? אתה יכול לצלם את מבנה החוף,ואלי לסמן את המקום בו הם נתפסים,לפני אחרי הגלים,עומק-תמונה תעשה הכל.(כמובן אין צורך בציון המיקום). כל הכבוד!

mv1

New member
"סליחה מה היתה השאלה"

אני מבין את הדחף של כולם לדעת איפה המקום המדוייק אבל עם כל ההבנה אינני יכול מכיוון משדובר בריף של 20מ' ובשנייה שאני אגיד כל העולם ואישתו כולל בעלי סירות ורשתות יקרעו את הנקודה ולא היתי רוצה שכך יהיה {סליחה מראש לכל מהאוכזבים} שנית מספיק להיות עצלנים שרוצים הכל על מגש של כסף עד הפה אני חרשתי חופים ברגל במשך חודשיים וללא כל תפיסה רק כדי להכיר כל בור וסלע ולמצוא היכן יש דייג אני לא חושב שזה יהיה הוגן כלפי וגם כלפיכם אם אומר לכם כי אז כולם יאבדו את הערך המוסף בהכרת החופים בארץ חוץ מיזה זה לא אומר שעכשיו כל הדגים בחופי המדינה התרכזו על הסלע המסכן הזה יש דגים בים המפתח הוא בהתמדה וברצון לחקור ולדעת וזה מה הופך את הדייג מחובב למקצוען מה שכן אני יכול להגיד זה שתחפסו את החופים שבהם יש ריפים או חולות עם נפילות עומק ובורות סלעים בודדים בחופים חוליים אם תנסו לחשוב איך חושב טורף יהיה לכם יותר קל תתאימו את הדמויים שלכם לתנאי מזג האויר והים תקפידו על הכללים האלה וההצלחה לא תאחר לבוא "יגעת ומצאת תאמין לא יגעת ומצאת אל תאמין"... בהצלחה בבאות

asia7

New member
../images/Emo45.gif

מסכים עם כל מה שכתבת . כמוך , גם אני חרשתי לא מעט ...לפעמים בעדיפות ראשונה ללכת " נגד הזרם " , למקומות שלא כולם רצים אליהם . שמור על המקום , תיהנה ותמשיך לקצור פירות .

mv1

New member
לגבי העבודה עם הדמוי

אז כבר רשמתי את זה בתגובה באחד הדוחות למנדוזה

בשרטי

New member
ואתה חושב שזה מה שאני צריך ממך????

ואולי אתה לא קראת מה שאני כתבתי לך פה? אני האחרון שצריך ש"יניחו לו על מגש של כסף..." עאלק........ בהצלחה!

mv1

New member
ההודעה לא היתה אמורה

להיות תגובה להודעה שלך סליחה אם לא הבהרתי זאת הכוונה לכל המסרים שמציפים לי את האישי וגם בשירשורים יש די הרבה פרטים בדוחות לגבי מיבנה החוף הרי לא היתי מסתבך עם עם פרסי קרח בלי ספם............

בשרטי

New member
תופעת ה"עליהום" במסרים על כותב דו"ח פורה....

התופעה ידועה לכל מי שכותב על "מיכרה" דייג מזהב(או נירוסטה...)שמעתי על המון "פאסיבים" שמותעוררים וחיים אחלה במערכת המסרים. אני פונה לכל החברים,(נגיד.."ללב שלכם...")את כל השאלות אתם יכולים לשאול על הפורום,או לפחות לרחם על כותב הדו"ח-אחרת הוא יצטרך לעבוד "אצלכם".... אחלה יום!

למעלה