מה זה פה אצ'קלונה.........

• פותח הנושא mv1
  • פורסם בתאריך

mv1

New member
מה זה פה אצ'קלונה.........

איך להתחיל את הדוח הזה אני לא יודע אבל אתחיל בזה שאומר שבכלל לא תכננתי ללכת לדוג כשהלכתי לישון בלילה מישום מה כוח עליון כניראה או סתם אינטואיצייה גרמו לי בלי שום סיבה להתעורר ב3:40 לפנות בוקר מנסה לחזור לישון ולא מצליח מה עכשיו מה נשאר ערים על פארש עד צ'אש בבוקר מה צ'אש בבוקר מעיר את הרבנית ואומר לה שיש התקפת דודה ושאני חותך לים אבל מה עם העבודה היא שואלת בדאגה ואני מרגיע" את זה תשאיר בשבילי" מכין תיק עם שמפו ביגדי עבודה מכונת גילוח ג'ריקן מיים ועולה על מדי ב' לדייג מגיע לנק' אחרי אור ראשון מחבר את כל הציוד ויאללה לעבודה מתחילעם קובאני סיגאר אבל הפעם עם אחד חדש עם הגב הצהוב חדש ללא סריטה היה {מסכן} 3-4 נסיונות ויש תקיפה ונעילה מעייף את הדג וישר בשל גודלו הקטן מתחיל במופע אקרובטיקה באויר מוציא את הדג מסתקל עליו ואומר לעצמי מיסכן ואים יסריח לי עד שאני יסיים לעבוד ושלא נדבר על גודלו בערך 900 ג' מצלם אותו למזכרת ומחליט שלא בשביל הקטן הזה באתי ומשחרר אותו {תפיסה ושחרור מס' 1 וכן הלאה} ממשיך ושוב לאחר מספר נסיונות אחד כצת יותר גדול בערך 1.1ק'ג שוב מחליט שלא בישבילו אני כאן ומצלם ומשחרר ממשיך ושוב עו אחד והפעם שוב אחד של 1.1-1.2 ק'ג ושוב משחרר חושב לעצמי בראש מה זה לעזזל קיטנת טום וג'רי איפה ההורים קיבינימט ממשיך לדוג ושוב חוזר חלילה עד שבפעם האחרונה כניראה שאחד ההורים בה לבדוק מי עושה לילדים פירסינג ושולח אותם הביתה בוכים הגדול היה במשקל של כשני קילו והחלטתי שאם אלה הגדלים שיש כניראה שנפלתי על להקה קטנה לכדאי שאני ילך על הבחור של השני קילו מה שהסתבר כהימור מוצלח השעון מצלצל שהגיע הזמן ללכת לעבודה מתקלח בחוף מתלבש בביגדי עבודה ויאלה לעבודה היה אחלה והסיפוק בשיחרור הקטני הוא לא פחות מתפיסתם

mv1

New member
והזוכה המאושר

הבחור ששקל שני קילו הוכנס לשקית עבה עם שק קוביות קרח שניקנה באלונית והחזיק טרי עד סוף יום העבודה

mv1

New member
הדמוי המנצח

הישתמשתי בזה כי את השני הגדולים פתחו להם את הטבעות והיתעצלתי להחליף כך נראה הדמוי שילשום למעט תקיפה אחת שסרטה לו קלות את הגב לא היה לו כלום מצאו את ההבדלים אחרי יום עבודה מפרך................................

gaichuk

New member
תשאיר כמו שהוא... מתאים לו ככה ../images/Emo8.gif

סחתיין על התפיסות והשיחרורים! ומה הסיפור של הטבעות שנפתחות? אתה עובד עם חוט 0.20 ומעייף את הדגים בלי ראש-בראש. איך הן נפתחות??

gaichuk

New member
ו...?

החוט עדיין אותו חוט והכח שהפעלת היה מוגבל. תזכיר לי איזה דמוי זה (שם,משפחה ודגם)?

mv1

New member
גיצוק נכון אבל

אל תשכח שמדובר בדגים מאוד אגרסיביים שתוקפים בכוח לא מבוטל לא מחייב שהפתיחה היא כתוצאה מימשיכת קלאצ' בגדלים כאלה הדג משתמש בכל המסה שלו כדי לקרוע את הדג לחלקים היו לא מעט מיקרים בהם ניפתחו גומברים ובבטן היה בורי של קיו מחולק ל3-4 חלקים שממש היה אפשא להרכיב אותו כמו פאזל עכשיו תחשוב שכל העוצמה הזו מופעלת על דמוי של 10 ס'מ ..... הדמוי הוא קובאני סיגאר של סטרייק פרו הצבע לא משנה ראיתה היום גם צבע אחר תופס

יש כל כך הרבה להגיד, וכמובן ../images/Emo45.gif

אז כל הכבוד על אופן כתיבת הדו"ח, ולא פחות ותנו לו בכבוד ושאפו אחד גדול על התפיסות, שלא לדבר על השיחרורים. מרגש ונפלא !!!!

למעלה