מה זה עושה אצלי??????

LadyG

New member
צודק country joe

אבל אולי יש כאלה שלא מכירים? אז קצת הסברים על הפרוייקט האגדי פה

yon2k

New member
מממ....אז

התגלגל אליי דיסק מוזר, שרק בגלל שהוא כל כך מצחיק החלטתי לשמור אותו איזו להקת ראפ רוסית משהו. ממש מצחיק. בין השאר את אוסף הדיסקים של אחותי שיושב בסלון ומבייש את כל בני הבית. כל הפופ הרגיל. אני בזמנו קניתי את Garage Inc. של מטאליקה. שהוא ממש דיסק מבייש(וגם גרוע, חוץ מקאבר ללינרד סקינרד)

Creamy Weather

New member
תקליט של מזמורים דתיים ברוסית נחשב?

האמתי שכל האוסף תקליטים שלי זה ערמות של זבל שאנשים אחרים לא רצו והעבירו אלי, תקליטים ישנים של ההורים שלי ושני (שני!!) תקליטים שקניתי בעצמי. ומתוך כל הערמה הדי גדולה שהצטברה אצלי בחדר יש המוון דברים משונים להפליא- תקליט אחד מסוים שנתקלתי בו לפני כמה ימים של קטעים של באך ושל הביטלס (בתקליט אחד) בביצוע בוסה נובה למזלי אני פסחתי על תקופת הזמן בה אנשים בגילי קונים דיסקי זבל של להקות פופ מתישות אוזניים, והדבר הכי יוצא דופן שאפשר למצוא שם הוא דיסק אוסף של שירי דיסני שבו אני גאה מאוד :)

ganooov

New member
זה נחשב. ../images/Emo13.gif

אני מחזיק אצלי דיסק אחד שרוב רובו מהווה בושה ליוצר שלו - "אחים לנשק". אה, כן. יש לי די הרבה שירי פופ במחשב, ואני שומע חלק מהם לעיתים רחוקות. יש לי את "כנען 2000" של שב"ק ס´, ודיסק גרוע מאוד של אהרון רזאל. מה שמצחיק אותי זה שהמוזיקה הראשונה שהייתי מכור אליה היא מוזיקה קלאסית שמנוגנת בסינטי בעיבודים יפים למדי
.

noosh

New member
בריטני ../images/Emo13.gif

טוב, ת´אמת - גם לי יש אבבא
אבבא גולד... שזה בכלל לא שלי, זה של שכנה שלי, אבל עוד לא החזרתי לה את זה
ויש בריטני "כמובן", ויש כל מני אוספים כאלה מכיתה ח´... אני פשוט לא יכולה לזרוק אותם!! לשים עכשיו דיסק של בריטני במערכת זה פשוט להציף את עצמי בזכרונות מלפני כמה שנים... ולפעמים זה כיף, אפילו שזה בריטני...

niraf

New member
אולי אתם תחשיבו את זה כמביך

המון אוספים קלאסיים, ודיסק אחד של מקהלות כנסייתיות מימי הביניים.

matanbu

New member
מביך?!!? זה!?!?

יש לי בערך 20 דיסקים קלאסיים, אין לי מקהלות כנסייתיות אבל הייתי מאוד רוצה :))))) אחלה מוזיקה שבעולם!! קטע אחד קרה לי אבל עם המוזיקה הזו... הלכתי ברחוב עם איזה 5 דיסקים חדשדשים של קלאסית, ופתאום אני רואה כמה ילדים מהשכבה שלי, שגם ככה חושבים שאני מוזרה... (אין לנו פריקים באילת אז הם חושבים שאני זה פריקית. הם צריכים להכיר פריקים אמיתיים). בכל מקרה "שלום מה קורה?" "מה המצב?" "מה עניינים?" "איזה דיסקים אלו?" "אממ...ממ... אה... קלאסית..." "מה!??!!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח". וכל מה שמביך פרחות אילתיות לא יביך אותי.

niraf

New member
אילת אה?

את מכירה את אפרת אייל? את יכולה להשיג מוזיקה מתוך כרמינה בוראנה וכולי (הרבה יותר ישן ממוזיקה קלאסית "ממוצעת", או איך שא תקראו לזה) באיזה חור בת"א, שכחתי איפה...

SMILE 4 NOTHING

New member
נכון!!! מוזיקה קלאסית,

היא הכי טהורה,נשגבת ועשירה שיכולה להיות!פשוט מדהים, ובאך הוא המלך!!

say my name

New member
סליחה מראש אם אני נשמעת צדקנית

אבל כמו שיש את הקלישאה שכל עבודה מכבדת את בעליה, אז ככה גם המוזיקה. אם אתם אוהבים את זה (או אהבתם את זה) - אז זה טוב, ולו רק לשם הנוסטלגיה ולזכר הסיבות שפעם גרמו לכם להשקיע את מיטב הלירות שלכם בתקליט הזה. או במילים אחרות, למה לנעול את הראש? והערה לניבלונגים - הכינוי שלך מסגיר אותך!! אתה שומע גם מוזיקה קלאסית ולא רק אבא!

אני שומע המון מוסיקה קלאסית

בעיקר אופרות, מעולם לא הכחשתי את זה, יחד עם זה הכינוי שלי הוא לא בגלל האופרה, דרך אגב, אנשים שטוענים שאני שומע אבבא מסתכנים במחיקה, הרחקה, ושני מאסרי עולם מצברים כולל עבודות פרך, בכלא קשה במיוחד במדבר הסיני. הגולשים מתבקשים להזהר

electricGirl

New member
אני אנצל את השרשור

אופרה אמרת? יש לך המלצות לאלבומים או אומנים טובים? (מכירה רק את שרה ברייטמן)

יש לי המלצה על פורום

פורום מוסיקה קלאסית בתפוז, בעיני מוסיקה קלאסית זה תחום רחב מידיי מכדי שאוכל להמליץ על משהוא, בוודאי אגב, שלא הייתי מתחיל את ההמלצה עם שרה ברייטמן

noosh

New member
וואי, זה גאוני

זה אחד הביצועים היותר טבוי םשיש לפרוג להציע
אני ממליצה גם על Bouree של באך בביצוע של ג´ת´רו טאל

matanbu

New member
יש את

EINSHTEIN ON THE BEACH יצירה מינימלסטית יפייפיה, וכרגע בין האחרונות שיצא לי לשמוע.

say my name

New member
יש מלא אופרות טובות

אני אמליץ כאן על האופרה שהמלצתי גם לניבלונגים והיא אחת מהאהובות עלי - cavalleria rusticana של המלחין pietro mascagni. זאת אופרה עם כל סערת הרגשות והדרמטיות שמאפיינות את הז´אנר ועושות אותו כל כך כייפי ומעניין. היא מספרת על יחסי אהבה וקנאה בכפר איטלקי קטן והסוף, כמובן, קורע לב. חובבי הטלנובלות בטח ישמחו לדעת שב"טרה נוסטרה" השתמשו בכמה קטעים מתוך האופרה בתור מוזיקת רקע. נסו ותהנו

למעלה