מה זה עושה אצלי??????

מה זה עושה אצלי??????

אחרי המון זמן שהוא עמד מיותם בפינת החדר, מחכה ליד גואלת שתסדר את הטעון תיקון, היום הצלחתי להפעיל את הפיטפון הישן שלי, אנחת רווחה נשמעה בקרב כל בני ביתי משום שבעיקבות כך, סידרתי גם את כל התקליטים שלי שהיו פזורים בין כמה חדרים בבית, כשכל כל נגיעה באחד מהם לווה בצעקות שבר ואיומי רצח. במהלך סידור התקליטים, נתקלתי בו שוב, האלבום שמכתים את התקליטייה שלי, שמזהם את התקלטיה עליה עמלתי קשות, ומציגה לראווה טעם מוסיקאלי מגוון ומשובך, כן אני חיב להגיד את זה בקול רם: שלום אני הניבלונגים, ויש את abba gold בבית, לא לא טעיתם, יש לי אלבום אוסף של אבבא, הלהקה השבדית המאוסה, שהביא לעולם את היורופופ, הזמרות הבלונדיות, והפכה קלידנים מזוקנים שמחיכים כל הזמן, למשהוא שהרדיו סובל, והשאירו בכולנו תחושה של בליינד דייט בילתי נגמר עם בייגה שוחט ושאול יהלום ביחד. כשהייתי צעיר ויפה לפני המון שנים, והייתי מזמין אליי הבייתה בחורות ל"קפה תקליטים" (כמו שאמר שלום חנוך) היה האלבום הזה מאיים על שלוות נפשי, מה עם בין כל הלאונרד כהן, מראין פיט´פול דורס ולד זפלין, שהנחתי במקום בולט בחדר, היא תראה את הדבר הנורא הזה?, הרי ברור שדבר כזה יכול לגרום גם לבחורה הכי פתייה להשאיר את הקפה על המגש להתלבש וללכת הביתה!. בעקבות זאת כמובן שהמצאתי המון סיפורים על איך הדבר הנורא הזה הגיע לתקליטיה שלי, החל מ"מישהוא קנה לי את זה בתור בדיחה", ועד "אני משתמש בעטיפה בשביל להכניס בנתיים תקליטים שאני לא מוצא את העטיפה שלהם", דרך כל הסבר בילתי הגיוני אחר, אבל האמת היא, שאני קניתי את זה, ממש מזמן (אי שם בתחילת שנות השמונים) ומתוך בורות גמורה, אחותי, שבמך המון שנים, חיכיתי את הטעם המוסיקלי שלה, אמרה לי, שהם היו גדולים בסבנטיס, וכל החברים שלה שמעו את זה, ואני כמו דביל (ויש לומר את האמת, הייתי אז אפילו יותר דביל מהיום) הנחתי שזה כמו לד זפלין או דיפ פרפל (עליהם היא אמרה בדיוק אותו דבר) נסעתי לת"א וקניתי את התועבה הזו. יש לכם גם תקליטים כאלה, שמביישים את התקליטיה שלכם, או שרק אני ככה?

ganooov

New member
אממממ... ../images/Emo13.gif

הכי גרוע אצלי זה ReLoad של מטאליקה... אני מפחד להזמין חברים לבית שלי בשביל שהם לא יפגשו את "הטעם" המוזיקלי של אחותי הקטנה
.

הדיסקים שמביישים אותי.....

בין כל הלד זפלין, ג´פרסון איירפליין, דורז, דיפ פרפל וכו´ יש לי: את האלבום הראשון של בריטני ספירס! כבר שלוש שנים שאני לא שומעת אותו..... דיסקים של להקות בנים: הבקסטריט בויז, טייק ד´את (שאותם דווקא מאוד אהבתי פעם...) אמממ, יש לי דיסק אחד של קיילי מינו. ועוד איזה דיסק של ראפר שלא שמעו ממנו ב- 3 השנים האחרונות, אחריי שהוא הופיע באם טי וי עם משהו כמו....3 שירים?..... וזהו.
אבל מה שבטוח: יש לי מאגר שירים ע-נ-ק במחשב, ולשם- אני לא מכניסה זבל!

LadyG

New member
כן...אם פותחים את הארון מוצאים

כל מיני שלדים.... אצלי זה American Pie דון מקלין. אני מה זה לא גאה בקנייה הזו. במהלך השנים אימצתי כל מיני סיפורים שמתרצים את המצאותו של האלבום הזה בתקליטיה המשובחת שלי שבאמת (נשבעת לכם) כל תקליט ודיסק פנינה. סיפרתי שקיבלתי אותו במתנה, שקניתי 3 תקליטים במבצע ואת הרביעי (דון מקלין) קיבלתי בחינם וכהנה וכהנה. בקיצור, הוא טמון היטב בארון ואצלי הפטיפון החדש והאיכותי דווקא עובד היטב אבל לדון מקלין אין לי ממש כוח.

אוף אוף

התכוונתי כמובן ל Golden Decade האלבום המזוויע מ 1977 ולא abba gold, שיצא כשבכר ידעתי מה זה אבבא.

LadyG

New member
זה ממש לא משנה

Abba is the lowest ואם היינו עושים תחרות, אתה במעמד לקחת את כל הקופה.

אני חושש שאת צודקת

האמת שלפני כמה שנים היה רטרו מוזר לאבבא וניסיתי להיפטר מהדבר הנורא הזה, אבל גם אז אף אחד לא רצה להציל אותי, ואני לא זורק תקליטים אז אני תקוע

matanbu

New member
קודם כל! אבבא להקה איכותית!!!

אני גם רואה אותם בתור מה שהתחיל את החרא הזה שמסתובב היום בערוצים השונים ל"מי יודע מי הלחין כתב ותזמר את השיר שיש לי פלייבק בו בהופעה חיה?" "שאגב לא ברור אם זה בכלל אני בפלייבק!" אבל די להיות קטנוני. אבבא להבדיל מהם כן הלחינה כתבה ותזמרה ושאר עניינים מוזיקלאים את החומר שלהם, ולפחות זה כבר פלוס. חוצמזה שהמורה שלי למוזיקה אוהב אותם. מסתבר. (גם אני צחקתי בהתחלה). אממ מה מביש אותי...אפשר לומר שגם אני, אז וגם היום יש לי חולשה מיוחדת ללהקות בנים. גם אני רוצה להיות בלהקת בנים!!!! או לפחות רציתי... פעם... שמלא בנות יעריצו אותי... יתלו תפוסטר -מתן בכחול, המימדים האמיתיים- מעל למיטה ויקוו כל לילה שאני אפול משם... שהם יבכו שהם רואות הופעה שלי.... ויצעקו "מתן!! מתן!!! אנחנו אוהבות אותך!!! תעשה לנו ילד!!!!" היום אני רוצה להיות בלהקת רוק פרוגיסטימו משו משו!!! אותו דבר כמו הקודם, להשמיט את ה"תעשה לנו ילד". כן!!
אני בנאדם מוזר.

קיר קמט

New member
There Was Something in the air

that night , the stars were bright , fernando..... אךךךך אךךךךך גדלתי עליהם אבל אין לי דיסק שלהם. עצוב. מה שכן יש לי כל מיני אוספים של יורוטראש בבית לא שלי ואחותי קיבלה כל מיני זבל לימי הולדת אני לשמחתי לא אם יש משהו שאני קצת מתבייש שקניתי זה FANMAIL של TLC , משהו מלפניי שלוש ארבע שנים, אהבתי דווקא בשעתו, שמעתי הרבה. היום זה קיטשי ומטומטם ומכני.

electricGirl

New member
גם לי יש את FANMAIL חחחח

פעם חשבתי שזה אלבום מצויין
זה באמת אלבום מצויין לז´אנר הזה. אני חושבת שהן היו אחלה להקה. חוץ מזה יש לי מלא ספייס גירלז באקסטריט בויז פייב לוריין היל ועוד כל מיני כאלה......מישהו מעוניין??

קיר קמט

New member
לוריין היל זה דווקא מקסים

אני די מצטער שלא זכיתי עד היום להחזיק ברשותי אלבום שלה. לא צריך להיות נעולים...

electricGirl

New member
כן לוריין היל היא טובה

יש לי גם תפוג´יז שאהבתי איזה 3 שירים שלהם.

SMILE 4 NOTHING

New member
ברור שיש....(יותר מדי...!)

יש לי גם את אבבא גולד. כל הדיסקים של אואזיס (?!?) + הופעות שלהם.... רולינג סטונס- הופעה ואוסף ובטח יש עוד,אבל אני לא נזכרת (או סתם מנסה להדחיק....)

סליחה!!!!

מה עושים הסטונס ברשימה הזאת?, יש לסטונס כמה אלבומים לא משהוא, אבל בשום תקליטיה בעולם, רולינג סטונס לא נכנס לקטגוריה של מביך

hells bells

New member
אני חייב לשתף אותך במשהו.

יש לי את הדיסק של הסטונ´ז שהמבקרים לא מפסיקים להלל ולשבח אני מתכוון לתקליט "גלות ברחוב הראשי". בעיני התקליט הזה כ"כ גרוע ! עד שמעולם לא הצלחתי לשמוע אותו מתחילתו ועד סופו בהאזנה רצופה,פשוט קטסטרופה. לא מעניין אותי מבקרים וכאלה אני מקשיב רק למה ששתי האזניים שלי שומעות ובמקרה הספציפי הזה כל המבקרים יכולים להכנס לי ל...! שום דבר אישי אח שלי.

זכותו של אדם

לדעתו, וזכותו גם לטעות (אגב בעיניי זה לא האלבום הכי טוב שלהם), בכל אופן זה אולי אלבום שאתה לא שומע, אבל מביך זה בטח לא

SMILE 4 NOTHING

New member
אז זהו...

שאני דווקא דיי מובכת מהם... אמנם יש להם כמה שירים טובים,ואפילו טובים מאוד.אבל הסטונס הם להקה שפשוט עשתה צחוק מעצמה,וחבל...

למעלה