מה זה עושה אצלי??????

מה רע באואזיס?!

אחת הלהקות שאהבתי בצעירותי, שאני לא מתבייש בהם!(ואין הרבה כאלה). אחלה להקה!

בצעירותך?

מתי זה היה, אתמול?
האמת סתם לא מענינים במיוחד, אבל כבר העדתי על עצמי שיש לי טעם מיושן, אז לא להעלב. בבקשה...

טעם מיושן

אז אתה תאהב אותם! סגנון ביטלס. בערך. מזכיר. קצת.. וכן בצעירותי... גיל 13-14 ככה, כיתה ח´... לפני 4 שנים שהייתי צעיר..

קיר קמט

New member
מזכיר?

כל מה שאואזיס עשו במהלך הקריירה שלהם זה לחקות את הביטלס..... אפילו השיר הכי מפורסם שלהם מזכיר לי שיר ביטלסי.. את אלינור ריגבי...

niraf

New member
זלא לדבר על

המון קאברים לביטלס... מה שעולה לי בראש: I´m only sleeping... שיר אדיר, גם בביצוע של אואזיס.

קיר קמט

New member
ועוד משהו

All Around The World (שיר שאני אישית נורא אוהב שלהם) - הממ כותרת גנובה בשינויים קלים מAcross the Univers (תחשבו בהגיון) - והשיר עצמו - ממש בסגנון של A Day In The Life.... לא נורא זה לא יוצא גרוע בסוף וזה לא גניבה מושלמת אז אני לא אבכה.

niraf

New member
איזה שיר שלהם מזכיר לך

את אלינור ריגבי? סך הכל להקה אובררייטד.

הם אחלה להקה!

אני אהבתי את שלושת האלבומים הראשונים שלהם. כולל את be here now אהבתי גם את standing on the shoulders of giants הם להקה סך הכל טובה.

SMILE 4 NOTHING

New member
כן,גם אני אהבתי בצעירותי,וזה

מה שמפדח... עדיין יש לי אליהם פינה חמה,כי דרכם התחלתי להאזין באמת למוזיקה,אבל הם סתם כמה שיכורים שמתנהגים כמו ילדים בגן.זה ממש מעצבן אותי. חוצמיזה,עניין של טעם...

ruthyanat

New member
אצלי

יש הרבה בושות....אני לא יודעת מה עבר עליי עד גיל 14 אבל קניתי כל אלבום פופ זבלי שיצא.....כן כן...יש לי בריטני,כריסטינה,ספייס גירלז,בויזון,סלין דיון (אההההההההה), כל מיני היטמן the best of the best וזוועות נוספות..... חשבתי למכור אותם במחיר ממש מצחיק אבל....מי יקנה? אה...וגם לי יש אחד של אבבה וגם אחד של אנשי הכפר.. (אבל אלו לא אשמתי....הם באמת היו פעם של ההורים שלי) אני חושבת שהאוסף שלי בין המביכים ביותר.. אבל מובן ששיפרתי אותו ב3 שנים האחרונות במיני קווין לד זפלין פינק פלויד המי ועוד.

nute kram

New member
חחחח... אנשי הכפר

באמת מביכ. לי היה אלבומ של אמינמ (אוי לבושה) של בלינק 182 (דווקא אהבתי אותמ) והכי גרוע- אוספ שירי ראפ מהשוק של ראש-העינ (האגו שלי צונח ודואח מרגע לרגע) וזהו.

קיר קמט

New member
יאללה , דיון

מה יותר מביך - אנשי הכפר והתלבושות המרנינות , או שמא אבבא ? (מוזמנים להציע עוד הצעות אהמ ביץ´ בויז אהמ.)

ויברציות טובות

אם תבדוק בביקורת של allmusic לסרג´נט פפר של הביטלס, את הסיעיף המראה אלבומים דומים תמצא שם את Pet Sounds של הביץ´ בויז, ובצדק הוא שם. pet sounds היה אחד מהאלבומים הכי חשובים, והכי מעניינים של שנות השישים, ופול מקרטני העיד, שכשהביטלס יצרו את סרג´נט פפר, פט סאונדס היה הדוגמא לפיה הם עבדו. יש נטיה לזלזל בביצ´ בויז, בעיקר בגלל רוח השטות השורה על רוב האלבומים שלהם, נושאי הגלישה והבחורות החוזרים שוב במילות השירים והמוסיקה המעט פשוטה, אבל הביץ´ בויז הם הרבה יותר מזה, ולבטח הם אינם מביכים.

LadyG

New member
למה זה מגיע לי?

בדיוק כשאני יושבת וחושבת איך להסביר את חשיבות יצירתו של בריאן וילסון, במיוחד על החלקים הפסיכודליים שלה והצליל המיוחד שיצר.....נו טוב

LadyG

New member
בראיה הסטורית זה אלבום מהפכני

מהאהובים עלי. חבל לי שלא אהבת. קרא דוגמא אחת של ביקורת עליו המצורפת כאן

למעלה