מה זה ``זיון`` ????

שרון-ב-

New member
מה זה ``זיון`` ????

אינטימיות מדומה, יענו אשליה אופטית ``ככה את רצית אותי קחי אותי עם כל מה שיש (אין) בי (לי)`` זרע, ביצית ומה שבינהם שרון מגלה את אמריקה (עאלק)

KONFUZ

New member
זיון..

זה הזין נכנס לכוס ונכנס ויוצא עד שהגבר משפריץ...והאשה גם כן גומרת (או לא) ... זה זיון !!! קונפוז~(משועשע)

שרון-ב-

New member
ייווווווווווווווווו

איזו אהבלה אני (מחטיפה מכה הגונה במצח בלחי ובפה) חשבתי שזה חיבור אינטימי בין שני אנשים אשכרה מפגרת עם דיפלומה שרון שמקבלת ויברציות של צחוק בכל גופה מקונפוז ושואלת אם אלה הויברציות שמקבלים בזמן ה...איך קראת לזה ? זיון ? :) :) :) :)

יערית

New member
קולומבוסית!!בוסית,

זיון זה אשליה???? לא ולא יקירתי,זיון אין בו אשליה,אין בו ``ככה רצית אותי עם כל מה שיש בי``,בזיון יש רק שני גופות שמטרתן היא אחת,לא תמיד מגיעים אלה,אך שואפים בהחלט!! אך נשמה מתוקה שלי,לעשות אהבה זה דבר נפלא!!!!!!! שם יש כל אשליה שתירצי,יש שיכרון חושים,יש פנטזיות, יש ביצית ועוד אחת ומה שבינהם,והוא גורם לנו להנות עד השמיים!!! אז מתוקה חפשי כיוון אחר.... א ה ב ה! זיון הוא נישה אחרת. אוהבת יערית.

שרון-ב-

New member
אני מעדיפה

את השיטה של קונפוז חד וחלק חלק וחד חד וחלק וכן הלאה סלחי לי יקירתי מי צריך את כל הסבטוחה מסביב שרון בטענת ``זו לא אני זו היא`` תחת שליטת חייזרים

תזהרי,

שלא תחתכי עם כל החד הזה. ועכשיו אני הולך להתקלח. שלום. תא``י (שהיה מת לקחת את המחשב (ואת שרון) איתו למקלחת. אבל, זו פרודוקציה גדולה מידי וזה גם עושה בזזזזזז)

KONFUZ

New member
אני גם הולך

למיקלחת.. אבל איזה זיון ואיזה עמה.. האשה היחידה בשטח..היא ידי הימנית הנאמנה!! קונפוז(נפרד לשלום)

שרון-ב-

New member
איתך

באש (של ל``ג בעומר) ובמים (של המקלחת,כולל בריכה ים וג`קוזי) שרון שלדקות ספורות היתה מתה להיות סבון נוזלי

היי!!!!

את לא חייבת לציין בפרהסיה שלוקח לי רק כמה דקות. תא``י (שהיה מעדיף את שרון בתור ליפה... ולשפשף ושפשף אהה)

ariegur

New member
אם הייתי יודע שאנשים פה נהנים

מזיונים, לא הייתי נכנס לכאן ! לא פלא שכולכם שרוטים ! יערית, בושה וחרפה ! אריה

ariegur

New member
זו חובה לא לעשות את זה

זה גועל נפש. זה רטוב. זה מכוער. פויה ! אריה - שאין לו עם מי לעשות את זה

אבל זה משאיר

חיוך אידיוטי על הפרצוף לשלושים שניות. תא``י (שמבקש מאריה את מ``ס הטלפון של החסידה)

ariegur

New member
חסידה - עכשיו הבנתי !

עד עכשיו לא ידעתי את מי להאשים בכך שיש לי הרבה ילדים... אריה - שככל שמתקדם הזמן מוקיר יותר ויותר את תילתן

KONFUZ

New member
תגיד אריה...

אתה מכיר אולי..איזה רב..או מכשף... שיזרוק עלי איזו קללה..ויפיל עלי קצת מגועל הנפש הרטוב היאקייי האיכסי הזה?? קונפוז~(שיבלות הרסו לו את כפות הידיים)

למעלה