דווקא עליו אתה מאיים בה-איה? לא נראה לי שהוא מתרגש מזה... איה לא חושפת יותר
ה ה-איה New member 29/4/01 #37 דווקא עליו אתה מאיים בה-איה? לא נראה לי שהוא מתרגש מזה... איה לא חושפת יותר
ש שחורת שיער New member 29/4/01 #25 בוקר טוב אף פעם לא מאוחר יקירתי לגלות את העולם האמיתי..... הישארי איתי- המסע רק התחיל-מחכה לך זיון (שכל) רציני....
בוקר טוב אף פעם לא מאוחר יקירתי לגלות את העולם האמיתי..... הישארי איתי- המסע רק התחיל-מחכה לך זיון (שכל) רציני....
S softy New member 29/4/01 #27 דבר ראשון על הבוקר הסתכלתי על השעון, והגעתי למסקנה ~ יותר מדי זרע במערכת הדם יכול לשבש את השעון הביולוגי ! ~ סופטי שהשעון הביולוגי אצלו מדייק מאוד.
דבר ראשון על הבוקר הסתכלתי על השעון, והגעתי למסקנה ~ יותר מדי זרע במערכת הדם יכול לשבש את השעון הביולוגי ! ~ סופטי שהשעון הביולוגי אצלו מדייק מאוד.
A ariegur New member 29/4/01 #32 סופטי, את זה לא אני המצאתי - אבר יש לגבר, משביעו רעב ומרעיבו שבע. אריה הרעב
ס סופגניה* New member 29/4/01 #44 פסיכית, פסיכית, אבל לא טיפשה להיפגש עם אריות????? ישר על המקום מחסל אותי. ואני, אני עדיין רוצה לחיות.
פסיכית, פסיכית, אבל לא טיפשה להיפגש עם אריות????? ישר על המקום מחסל אותי. ואני, אני עדיין רוצה לחיות.