גש לתילתן - הוא מומחה גדול בנושא
S softy New member 29/4/01 #21 אני יכול לזרוק עלייך את ה-איה. סופטי שמחפש מרגע זה מקלט מדיני בהרי ההימאליה.
ה ה-שונית New member 29/4/01 #33 אני מדיום או אולי בעצם שמאל (או שזה בכלל היה מדיה??? ) שונית (שגילתה את הפונציאל המכשפי שבה)
ה ה-שונית New member 29/4/01 #39 מה זתומרת... ``כל``???? אתה לא רואה שבראש העמוד כתוב ``ה-שונית`` לבד ובלבד?!? ואני אפילו תולעים אין לי (גם לא כינים) שונית (בת מזל תאומים)
מה זתומרת... ``כל``???? אתה לא רואה שבראש העמוד כתוב ``ה-שונית`` לבד ובלבד?!? ואני אפילו תולעים אין לי (גם לא כינים) שונית (בת מזל תאומים)
A ariegur New member 29/4/01 #41 אל תתרגשי שונית יחלוף יום או יומיים, ומחורפן אחר יהיה כחול (כמו שהיה אתמול). אריה - שמתחיל להעריץ עצמו על שסירב לכחול
אל תתרגשי שונית יחלוף יום או יומיים, ומחורפן אחר יהיה כחול (כמו שהיה אתמול). אריה - שמתחיל להעריץ עצמו על שסירב לכחול
ה ה-שונית New member 29/4/01 #46 היה אתמול? אז מה זה אומר? שיהיה גם מחר? שיט - יש לי בחינה מחר שונית (הולכת לישון)
ה ה-איה New member 29/4/01 #43 עונה מזכירה.. אבל השארתי הודעה מתנשפת ומתנשמת כזאת... איה 056 <היום זה אמנם פלאפון, אבל פעם...>