מה זה השקט הזה?

akane

New member
אני חושבת שברגע

שמשלמים לאדם כדי להכנס לתחפושת עצמה.... פה כבר נעוץ ההבדל. קוספליירים רבים לא יודעים או רוצים להכין, וזכותם. אבל הם לובשים את זה בשביל הכיף וכדי להנות וכדי להיות הדמות. הם משלמים בשביל זה. ברגע שהבן אדם הזה אפילו לא יודע בדיל של מידע על הדמות ומשלמים לו כדי ללבוש תלבושת ולעמוד יפה ולחייך.... אז הוא סתם דוגמן, לא קוספלייר. ובאופן כללי קיפי יפה מאוד, אבל היא לא כזאת מיוחדת. היא הדבר הכי אסיאתי חמוד וכללי. אין שום דבר מיוחד בה או בפנים שלה. רזה ויפה, זהו. לעומת בנות אחרות שהוזכרו פה שהן גם יפות אבל יופי מאופיין מאוד. מיוחד קצת. הן מכניסות משהו משלהן לדמויות האלו. לגבי הפוטושופ.... מעבירים את קיפי המוווון פוטושופ, אבל היא יפה מאוד גם בלי זה. אז זה פחות מציק לי. זה בעיקר תיקוני תאורה, טקסטורה ואפקטים. לא מוסיפים לה פרצוף ומורידים לה חצי תחת או משהו כזה. ושוב, קוספליירים מקצוענים עדיין עוסקים בזה כי הם אוהבים את זה, יש להם זיקה וקשר למה שהם מכינים. וקבוצות קוספליי זה אדיר, כי יש חלוקת עומס וכישרון שנראה לי נהדרת. הם כולם לוקחים חלק מרצון.

innocence

New member
לא חשבתי על הקטע עם התשלום,

אני מניחה שאת צודקת במקרה הזה. מה גם שהיא באמת לא *כזו* מיוחדת, אבל היא יפה, ואני אוהבת להסתכל על דברים יפים, אין אפס:) בכל מקרה הקוספליירית האהובה עליי היא סטיי, ואחריה קארום (או סמויי בשם החדש שלה) שעושה קוספליים של ג'יירוק. קבוצות קוספליי זה מגניב, אבל לא יודעת, זה גורם לי להסתכל אחרת על קוספליי כשאנייודעת שלא הכל נעשה ע"י אותו אדם. נכון שזה מטופש, אבל כשקוספליי מטורף נעשה ע"י אדם אחד או ע"י כמה שכל אחד מומחה בתחום שלו - אני אעריך את התחפושת הראשונה יותר בד"כ (אעריך גם את השני מאוד, אבל בצורה קת שונה..).

Kienai Negai

New member
כי בקבוצת קוספליי

את לא רואה את הפאקים כי כשזה כמה אנשים ביחד אז פחות שמים לב לפאקים של בן אדם אחד. כמישהו בא לבד אז מסתכלים רק עליו ורק על הקוספליי שלו ורואים יותר את ההשקעה.... או את הפאקים XD

innocence

New member
אני דווקא מסתכלת אחרת..

אני פשוט חושבת שזה הרבה יותר מרשים כשאתה יודע שהוא הכין *הכל* לבד. הרי הרבה יותר הגיוני למצוא מישהו שממש טוב בתפירה ומישהו שממש טוב בפרופס ומישהו שממש טוב בפיאות - אבל מישהו אחד שטוב בהכל? הרבה יותר קשה למצוא וגם הרבה יותר מרשים לדעתי.

happy berry

New member
ולא רק,

הוא צריך גם מישהו שנראה *טוב*, כדי להראות טוב בכל השטותיזם הזה שהוא יוצר עם כמויות הכשרון שלוD: אנשים כאלה גורמים לרצות לרצוח אותם, במיוחד אם הם אנשים נחמדים, ואין להם חרא של אופי/סנובים).

למעלה