מה זה השקט הזה?

rocket

New member
מה זה השקט הזה?

בואו דיון! אתם חושבים שקוספלייר יכול להפוך לסוג של סלבריטי? מכירים כאלה? יש קוספלירים שאתם "מעריצים"? עוקבים אחריהם באופן קבוע?

WayToDawn

New member
יאללה לי בא O:

אתם חושבים שקוספלייר יכול להפוך לסוג של סלבריטי? ברור שכן. כמו כל ספרה אינטרנטית כלשהי, אנשים שמעלים דברים שלהם אל האינטרנט וחושפים את עצמם בתחום מסויים הגיוני שיאספו אליהם אנשים שמכירים אותם ומעריצים. בדיוק כמו שיש יו-טיוברים עם מליוני צפיות [מדברת על כאלה עצמאיים, לא קליפים מסחריים וכאלה], אומנים וציירים שהתפרסמו דרך אתרים כמו טאמבלר או DA...יש גם קוספליירים. מהסוג שתמיד רואים בעמודים הראשיים בDA, העיתונים של הקוספלייז, בשוקייסז בקוסקום, וכאלה שפשוט מלא מכירים. במובן הצר יותר בארץ אני חושבת שקשה לקבוע את זה, כי אנחנו דיי קהילה כזאת של כולם מכירים את כולם, ונורא קשה לי אישית לראות מי תופס שם מסויים ומי לא. מכירים כאלה? איידול קוספליי? ברור XD אני מכירה המון, רוצה רשימה? אני מסוגלת להביא לך לפחות 30-40 שמות בלי להתאצץ יותר מידי. הנה למשל: יש את בור לויר, את בלאטריקס, קאנאמה, סטיי, דיס, CVY, יוקיפליי, האגארן, אלודיה, מייפל ג'ון (למרות שהכינוי שלה בDA אחר, אדלהיד) וזה להביא 10 בבאמת שליפה ובלי להתאמץ XD] יש קוספלירים שאתם "מעריצים"? עוקבים אחריהם באופן קבוע? כה, יש כמה בנות בDA ובקוסקום שעל הוואץ' שלי בצורה קבועה. בדרך כלל גם הקוספליירים האלה התפרסמו לא רק בגלל שאיזה מזל שיחק להם, אלא כי הם טובים- אז אני יודעת שלרוב בן אדם כזה יוציא קוספלייז מהממים שאני ממש אוהב לראות. ואפילו דיברתי עם כמה במסן O: הנה למשל, זה קוסםליי אחד המוכרים -> *מפרגנת בתמונה*

Kienai Negai

New member
הדיון בשבילי! D:

אתם חושבים שקוספלייר יכול להפוך לסוג של סלבריטי? ברור, כי כמו ששני אמרה- ברגע אתה מעלה משהו לאינטרנט שאתה בעצמך יוצר זה מעורר הערכה אצל אנשים אחרים, וכשזה מגיע למיליוני אנשים פתאום כל העולם מכיר אותך. יש גם המון בארץ, שאנשים נורא נורא אוהבים את הקוספליים שלהם והם מאד מוערכים בארץ ואני לגמרי מבינה את זה, יש לנו אנשים ממש מוכשרים בקהילה. מכירים כאלה? ברור, יש מיליון. אני לא אתחיל לספור עכשיו XD יש קוספלירים שאתם "מעריצים"? עוקבים אחריהם באופן קבוע? כן כן כן כן!!!! מי שמכיר אותי יודע עד כמה אני מעריצה מאוהבת ומעריכה הכי הכי הכי בעולם את בלאטריקס איידן (אליזבת ספירנובה). http://www.cosplay.com/member/59222/ אני אוהבת כל קוספליי שלה, כל דבר שהיא יוצרת. היא מהירה ברמות ולא מהירה עם תפירה זוועה, אלא מהירה עם תפירה מושלמת ומקצועית, הפאות שלה מעוצבות על ידה והיו גם מקרים של פאות ממש משוגעות. כמו זו שבתמונה שצירפתי וכמו זו למשל: http://www.cosplay.com/costume/356326/ מה גם שההדפסים על הבדים והפרופס שלה- היא מכינה הכל בעצמה. וכל קוספליי שלה לוקח לה מקסימום שבועיים, כן. שבועיים. (אולי חוץ מאסתר המלכה שלקח לה חודשיים כי היא הכינה הדפס על הדפס (2 הדפסים) על עשרות מטרים של בד). היא גם בחורה ממש נחמדה ולא מהססת לענות לאנשים ולעזור להם, אני כל הזמן שואלת אותה על הקוספליים שלה ומה ואיך והיא עונה לי ואפילו באנגלית למרות שהיא לא ממש טובה בשפה הזאת (ואפילו שאני אומרת לה לענות ברוסית כי אני מבינהXD). בקיצור. אני ממש אוהבת אותה והיא המודל לחיקוי מס' 1 שלי. אני מאחלת לעצמי להגיע למה שהיא הגיעה בתחום הקוספליי. ~סיימה את חפירת הבלאטריקס שלה~

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif זה נשמע דיי מרשים.

Grell

New member
עד כמה עצוב זה מ1 עד 10

שידעתי כל מה שכתבת XD? את מדברת עליה איתי יותר מידיי!

CibiHeart92

New member
בטח שיש

אתם. בנימה רצינית יותר, שתי אלו, אבל רק אחרי הדביאנטארט שלהן ובקטנה. למרות גם שגאיה עשתה לי סוג של שטיפת מוח על סטיי

happy berry

New member
וואט, אם שקט לכם פה תגיבו על השוק שאריות!!~

אתם חושבים שקוספלייר יכול להפוך לסוג של סלבריטי? כן,נו. תראי מה שהולך פה בתגובות זה כאילו :"אומגוש היא כזו מאממממת!!! *שקרכלשהו* תעשי לי ילדים!! כאילו, שיואו יואו היא כזו מוכשרת~~ מכירים כאלה?הממ.. לא, כי זה לא ממש אכפת ליD: (למרות שהבלאטריקס הזו ממש יפה) אם אני רואה קוספליי יפה אני אוהבת אותו, אבל אני לא יושבת ומחפשת קוספלייז של אנשים סתם כדי להעריץ(למעשה, החיפוש קוספליי היחיד שאני עושה הוא לדמויות ספציפיות כדי ללמוד מטעויות/הצלחות של אחרים) יש קוספלירים שאתם "מעריצים"? עוקבים אחריהם באופן קבוע?לא ממש, אולי ג'ן (אקא, ג'נקסדהג'ינקס או טיילפיירט), שהיא תכלס לא קוספליירית מושי מושלמת כמו אלה שהוזכרו למעלה. אבל יש לי קראש אפלטוני סמוי עליה

akirekaeru

New member
דעתי כבר נאמרה.. אבל שומם פה להחריד

אתם חושבים שקוספלייר יכול להפוך לסוג של סלבריטי? אני בטוחה. לפחות בקהילת הקוספליי או בקהילות חופפות (צילום, עיצוב, אנימה, אופנה), ובעיקר הזכות האינטרנט והקלות שבה מידע זורם היום. קראתי על מישהי שהמעריצים שלה עוזרים לה ותורמים לה כדי שתוכל לממן את הקוספליי.. ברמה יותר רחבה של הכרה מקומית, ארצית או בינלאומית - אני מניחה שזה דורש חשיפה גדולה יותר של מושג הקוספליי, או חשיפה של האדם עצמו בפלטפורמה שאינה אינטרנט - תוכנית טלוויזיה פופולרית, קולנוע, עיתונות וכו'. מכירים כאלה? יש שמות שאומרים לי משהו, או אם אני נתקלת בתמונה מסויימת אני יכולה לקשר לקוספליים קודמים של הקוספלייר או משהו. בעצם, ביני לביני יש כאלה מהקהילה שלנו שנחשבים בעיניי סלבּים מקומיים, אבל יכול להיות שזה קשור לרמת הפעילות שלהם בתחום, או ההכרה של אחרים אותם. כמו שנאמר, אנחנו קהילה קטנה מדי לזה. יש קוספלירים שאתם "מעריצים"? עוקבים אחריהם באופן קבוע? לא ממש.. בעיקר כאלה מקומיים, אבל מתוך עניין ב"מה חדש" יותר מאשר "הערצה".

akane

New member
יא-יה ואדלה - אני זקנה?

אתם חושבים שקוספלייר יכול להפוך לסוג של סלבריטי? כמו שרשמו מעליי, לכל תחום יש טובים יותר ופחות. והממש טובים, פעילים ובעלי יכולת בדרך כלל צוברים שם לעצמם. יש קוספלירים שאתם "מעריצים"? עוקבים אחריהם באופן קבוע? מצחיק אותי שכולם מציינים את אלו שצצו בשנים האחרונות, אבל אף אחד לא ציין את אדלה המדהימה שהקימה את קוסקום, יאיה - האישה, האגדה (ולימים החזה), ג'יני מקוין (קעקוע-של-האפי-ברי-על-הצוואר-תתחתני-איתי), ג'ו אלן ואחותה (שאשרה אותי בפייסבוק והיא בן אדם סופר מתוק!), פיקמין-לינק ועוד~ היום יש את היותר בינלאומיים כמו איידן שהוזכרה אבל לפעמים קשה לי עם חלק מהגדולים יותר כי הם בעצם חלק מהפקה. זה כבר לא יכולת של חובב יחיד והשקעה, הרבה קוספליירים כאלו עובדים עם מקצוענים בתחום. זה לא מבטל לשנייה את האיכות והיופי שהם יצרו, רק גורם לי להעריך את כל העניין קצת פחות.

innocence

New member
אני לא אוהבת את יאיה..

כאילו, יש לה קוספליים יפים, אבל משהו בגישה שלה פשוט.. לא. אבל ג'ו אלן ואחותה - וואו! חבל שלאחרונה היא בעיקר תופרת תלבושות של פיות מכוערות כאלו >> וגם אף אחד לא הזכיר את קיפי.

akane

New member
כי יאיה הופכת כל דבר לסקסי

אפילו דמויות מואה קטנות ועדינות. היא הייתה סקסית גם בהתחלה שלא לדבר על מאז הגדלת החזה שלה. הכל נראה קצת...זול מידי? אפילו שהיא תופרת ומעצבת איכותית לחלוטין. כן, ג'ו אלן 3> סופר מקסימה. באקספו היא נגשה ואחלה לי מזל טוב ובשפיטה היא הייתה קשקשנית וחמודה לחלוטין ;; ולחלוטין מצפים לסנוביות כלשהי מאנשים ככ מוצלחים. וממה שהבנתי היא כבר מעצבת במשרה מלאה. פיות תמיד היו האהבה שלה, אז לפחות זה חמוד שהיא עושה מה שהיא רוצה ועדיין לא מפסיקה להכין דברים בשביל הכיף. לקיפי אין לי הערכה בכלל XD היא לא מכינה אף תלבושת, היא רק לובשת אותן. ובשביל רווח כלכלי שזה עוד תוספת שהורסת. באותה המידה יכלו להביא כל כוסית אסייאתית, לא קוספליירית.

innocence

New member
אניעדיין אוהבת את הדברים שלה,

היא יפה, והקוספליים שלה יפים P: (הכוונה לקיפי). אני ללא ספק מעריכה יותר קוספליירים שיוצרים לבד, אתה יש קוספליירים שנעזרים באנשי מקצוע שהם קוספליירים או שהם מקצועיים בעצמם (כחלק מ"קבוצות קוספליי"), אז במה זה כל כך שונה?

HetareFlora

New member
אני חושבת שהיא יותר דוגמנית קוספליי מאשכרה-

-קוספליירית יש גם המון פעמים שראו איך הפנים שלה מפוצצות בפוטושופ אז לא יודעת כמה ה'יפה' הזה שווה מצד שני גם יכול להיות שאני טועה כי יש כבר המון "הוכחות" כאלה

innocence

New member
יכול להיות..

אבל אז צריך להגדיר הרבה דברים בנוגע למי הוא קוספלייר וזה דיון הרבה יותר עמוק ורציני ;)

למעלה