יאללה לי בא O:
אתם חושבים שקוספלייר יכול להפוך לסוג של סלבריטי? ברור שכן. כמו כל ספרה אינטרנטית כלשהי, אנשים שמעלים דברים שלהם אל האינטרנט וחושפים את עצמם בתחום מסויים הגיוני שיאספו אליהם אנשים שמכירים אותם ומעריצים. בדיוק כמו שיש יו-טיוברים עם מליוני צפיות [מדברת על כאלה עצמאיים, לא קליפים מסחריים וכאלה], אומנים וציירים שהתפרסמו דרך אתרים כמו טאמבלר או DA...יש גם קוספליירים. מהסוג שתמיד רואים בעמודים הראשיים בDA, העיתונים של הקוספלייז, בשוקייסז בקוסקום, וכאלה שפשוט מלא מכירים. במובן הצר יותר בארץ אני חושבת שקשה לקבוע את זה, כי אנחנו דיי קהילה כזאת של כולם מכירים את כולם, ונורא קשה לי אישית לראות מי תופס שם מסויים ומי לא. מכירים כאלה? איידול קוספליי? ברור XD אני מכירה המון, רוצה רשימה? אני מסוגלת להביא לך לפחות 30-40 שמות בלי להתאצץ יותר מידי. הנה למשל: יש את בור לויר, את בלאטריקס, קאנאמה, סטיי, דיס, CVY, יוקיפליי, האגארן, אלודיה, מייפל ג'ון (למרות שהכינוי שלה בDA אחר, אדלהיד) וזה להביא 10 בבאמת שליפה ובלי להתאמץ XD] יש קוספלירים שאתם "מעריצים"? עוקבים אחריהם באופן קבוע? כה, יש כמה בנות בDA ובקוסקום שעל הוואץ' שלי בצורה קבועה. בדרך כלל גם הקוספליירים האלה התפרסמו לא רק בגלל שאיזה מזל שיחק להם, אלא כי הם טובים- אז אני יודעת שלרוב בן אדם כזה יוציא קוספלייז מהממים שאני ממש אוהב לראות. ואפילו דיברתי עם כמה במסן O: הנה למשל, זה קוסםליי אחד המוכרים -> *מפרגנת בתמונה*