מה זה הפורום הזה?

חולוני

New member
אני לא זוכר פה דיונים..

על אמנים אלטרנטיביים.. אולי היה פעם בחצי שנה, אבל בכללי לא. ומחירות זה לא ממד לאיכות. עצוב מאוד אם אתה חושב שכן...

shelly egan

New member
westlife rules!!!

היי כולם, מה קורה? אוהבים את ווסט? אם כן אתם מוזמנים להצטרף לפורום שלהם בתפוז, אני חברה בפורום שם, וממש כיף שם, ו...זהו. אוהבת הכי הכי, שלי.

hospital_food

New member
מה זה הפורום הזה?

הפורום הזה בהחלט אחד המוזרים ברשת אנשים שומעים כאן דברים שונים פופ ואלטרנטיבי ואל תכתבו שזה טוב לפורום צריך להיות יחוד זה יוצר בלאגן ענק אחד כותב כמה הוא אוהב את פורקיופיין טרי פיקסיז וכו... והשני כותב על נו דאוט וכל הזבל בסגנון.. אולי שיפתחו פורום מוסיקה אלטרנטיבית בתפוז ונסגור עניין?

radi2

New member
Westlife rules what ?

רק בגלל תגובות כאלה של מעריצות אני לא אוהב אותם למרות שלכותבי השירים שלהם (כן,כן הם כתבו חלק מהאלבום החדש) כישרון לשירים טובים ( טובים = קליטים = בעלי קצב = חסרי מלל היגיוני = אני צוחק
. אז לסיכום אין לי בעיה שאת אוהבת את המוזיקה שלהם ( מעריצה = אוהבת מוזיקה ?
). השאלה שלי היא האם היית אוהבת את המוזיקה גם אם הם היו מכוערים והשירים היו חסרי קצב ( תחשבי קצת לני שאת עונה ). טוב זה כל מה שהיה לי על לב ! אני בא עוד דקה לפורום שלהם ... ביי.

Nof-Y

New member
תשובה: כן!!!!!!!!

הייתי אוהבת אותם גם אם הם היו נראים אחרת!!! התחלתי לאהוב אותם בגלל השירים המהממים!!!! ושתדע לך שיש עוד הרבה להקות של בנים חתיכים...אבל מה לעשות....המוזיקה לא מוצאת חן בעיניי.....ולעומת זאת המוזיקה של ווסטלייף כן מוצאת חן בעיניי!!! ואני אפילו מאאאאאאאאאאאאד אוהבת אותה!! כל שיר שאני שומעת אני רק הופכת למעריצה שרופה יותר!! ואני חושבת שכל המעריצות של ווסטלייף לא אוהבות אותם בגלל היופי! אחרת הן לא מעריצות.......ושוב פעם אני חוזרת: זה שהם יפים לא מונע מהם לשיר יפה!

אנה-

New member
כן..אני רואה את זה....

אם הם היו נראים כמו הסטונס הייתן כולכן מעריצות אותם!!!

belts

New member
לא הייתי סומכת...

לא הייתי סומכת עליהם לדעת מי הסטונס!

s.p.y

New member
לאנה.... חשוב!

אז ככה, אני לא ילדה ואפילו די מתביישת להגיד את הגיל. יש לי רקע מוסיקלי וניגנתי המון שירים של פינק פלויד, הביטלס, קווין ואר אי אם. כל זה לא מפריע לי לאהוב מוסיקת פופ ולאהוב את ווסטלייף. קראתי מקבץ מההודעות והפריע לי מאוד הסטיגמה שלך לדברים. את קוטלת להקות על ימין ועל שמאל בלי אפילו לדעת פרטים. כמובן שמותר לך לאהוב את מי שאת רוצה, אבל אני לא יכולה לסבול אנשים שאפילו לא מכירים את המוסיקה של ווסט או נאמר באקסטריט בויז. אז חוץ מאפ טאון גירל יש עוד שירים. ומאוד אהבתי את השירים דווקא הלא מוכרים מהדיסק של באקסטריט-מילניום.אז תתחילי לכבד להקות שעובדות מאד קשה כדי להוציא אלבומים ושירים! וגם תתחילי לכבד את האנשים שאוהבים אותה! כי זה ממש מעליב כפי ששמת לב... אני למשל לא אלך ואקטול את המוסיקה שאת מעריצה אע"פ שאת חלקם אני לא אוהבת. אני יכולה להקשיב לשיר רוק טוב ולאהוב אותו ולא לקטול ישר בגלל שזה רוק. זה ממש לא פייר הגישה הזו שלך. אפשר לאהוב פופ - כי זו מוסיקה שעושה טוב בנשמה ולא מכבידה מידי. מקווה שתלמדי משהו !

Nof-Y

New member
תסלחי לי מאד אבל.....

אני כן יודעת מי אלה!!! אז בבקשה לא לזלזל! ואני בניגוד לרמה הנמוכה שלך לא מתכוונת לרדת על הלהקה הזאת...כי באמת אין לי שום עניין בלהתחיל לקלל להקות שאני לא אוהבת! ועוד משהו "יקירתי" אני רוצה להגיד לך שהבת של מיק ג´אגר השתתפה בקליפ של ווסטלייף... רואה?! אני כן יודעת מי זה! ולמרות זאת אני מעריצה של ווסטלייף... תעשי טובה לי, למעריצות/ים של ווסטלייף ולאנושות...תתחילי להרגיע את עצמך ותפסיקי לקלל להקות שאת אפילו לא מבינה כלום עליהם!

belts

New member
ואוו

את יודעת מי זה מיק ג´אגר! כל הכבוד לך! עכשיו אני באמת יכולה להתחיל להעריץ ווסט לייף! רגע..את יודעת מי זו הבת של מיק ג´אגר! ו..וואווו..היא השתתפה בקליפ של ווסט לייף! זה רק מראה איזה טעם יש לבת שלו! וזה ששמעת פעם את השם מיק ג´אגר זה לא אומר שיש לך מושג מי זה ! אז קודם כל תתחילי להשיג אינפורמציה ואחר כך נדבר!

אנה-

New member
אויש באמת נו די!!!

דיי כבר.. מספיק....אני לא אוהבת מוזיקת פופ... לא אוהבת את הז´אנר לא אוהבת את כל העניין הזה של חברות אידיוטים מקפצת.. ככה אני מה לעשות... איזה בלאגן ניהיה פה... נתתי את ווסטלייף כדוגמא ו- 900 פרחות מתנפלות עלי ומתחילות להסביר לי עליהם... אז ככה.. ההיסטוריה שלהם לא יכולה לעניין אותי פחות... גם לא מעניין אותי הסיבות לזה שאנשים פה שומעים אותם.. אני לא שומעת טוב לי ונחמד לי... דיר באלק.. מספיק לנסות לשכנע כמה המוזיקה הזאת טובה... דייי...

Nof-Y

New member
פרחות??????

את שמה לב לאיזה רמה את מתדרדרת????? תגידי..מה עובר לך בראש!!!???? תסלחי לי מאד! אם אנחנו פרחות אז מה את????? פרחה בריבוע! כי בסך הכל להזכיר לך את התחלת עם השטויות שלך!! ואת בנוסף לכל מקללת!!! פשוט ח-ו-צ-פ-ה! ולשניייה אני יודעת יותר טוב ממך מי זה מיק ג´אגר! ואני מכירה הרבה להקות רוק ! אבל בכל זאת ממשיכה לאהוב את ווסטלייף!!!! נורא בא לי לקלל אתכם אבל אני לא מתכוונת לרדת לרמה שלך ולקלל אותך! ומשהו אחרון לסיום: את חושבת שאת איכותית בגלל שאת שומעת רוק?! תסלחי לי לעורר אותך מהחלומות שלך ולהגיד לך שאת פשוט: לא!!!!!!

PORCUPINE

New member
Unbelievable...

האם עיניי מטעות אותי או שהמשפט האחרון שלך היה - "את חושבת שאת איכותית בגלל שאת שומעת רוק?! תסלחי לי לעורר אותך מהחלומות שלך ולהגיד לך שאת פשוט: לא!!!!!! " מתוקה, בואי תלמדי משוואה דו-כיוונית אוניברסלית - רוק = איכות

belts

New member
אני לא מאמינה!

איש טוב שכמותך! אני בטוחה שגם יש לך טעם משובך במוסיקה!

PORCUPINE

New member
אכן כן...

כבר הצעתי לאנה שנפתח פורום משלנו... אנחנו פשוט מדברים באותו הראש...

belts

New member
מגניב

זה באמת רעיון טוב! הדרך היחידה לקבל תגובות אינטיליגנטיות לשם שינוי!

PORCUPINE

New member
נחמד לדעת שיש אנשים שחושבים כמוך...

במיוחד כשכל תגובה שנייה שאתה מקבל בפורומים האלה היא - "אתה כזה היפי, צבוע, מתחסד וסיסי", כשאתה מוציא איזו הערה על R.E.M בדיון על KORN.

למעלה