מה זה בדיוק string-type bow tie?
ס ססילי New member 18/7/05 #2 יש כמה תמונות בגוגל שרומזות שמדובר בעניבה המכוערת ביותר שיכול אדם לדמיין לעצמו: http://images.google.com/images?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=GGLD,GGLD:2004-42,GGLD:en&q=string+bow+tie
יש כמה תמונות בגוגל שרומזות שמדובר בעניבה המכוערת ביותר שיכול אדם לדמיין לעצמו: http://images.google.com/images?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=GGLD,GGLD:2004-42,GGLD:en&q=string+bow+tie
F Fanja New member 19/7/05 #9 עניבת פרפר-שובלים, ואם עונד אותה ההוא מהשרשור של ע' העורכת שיש לו "סיפורים מהצד" אז אפשר לתרגם לעניבת פרפר-סרח(ים)
עניבת פרפר-שובלים, ואם עונד אותה ההוא מהשרשור של ע' העורכת שיש לו "סיפורים מהצד" אז אפשר לתרגם לעניבת פרפר-סרח(ים)
B Boojie New member 19/7/05 #6 התבדחתי, את יודעת. התכוונתי שאני לא יודעת אם "העניבה המכוערת ביותר שיכול אדם לדמיין לעצמו" זה תרגום תקף.
התבדחתי, את יודעת. התכוונתי שאני לא יודעת אם "העניבה המכוערת ביותר שיכול אדם לדמיין לעצמו" זה תרגום תקף.
ע ע העורכת New member 19/7/05 #7 כן, הבנתי, אבל באמת לא מצאתי דרך אחרת לתיאור העניבה הזאת, אז השארתי ככה.
D d a p h n a New member 19/7/05 #8 ואוו. באמת די מחריד. אבל הכרתי פעם מישהו שהיתה לו עניבת פרפר עם מנורות צבעוניות עליה (אה-לה עץ חג מולד), והיה כפתור שאפשר להאיר את המנורות. זו היתה העניבה המכוערת ביותר שיכול אדם לדמיין לעצמו.
ואוו. באמת די מחריד. אבל הכרתי פעם מישהו שהיתה לו עניבת פרפר עם מנורות צבעוניות עליה (אה-לה עץ חג מולד), והיה כפתור שאפשר להאיר את המנורות. זו היתה העניבה המכוערת ביותר שיכול אדם לדמיין לעצמו.
ע ע העורכת New member 19/7/05 #13 זה דווקא לא ההוא עם הסיפורים מהצד, זה ילד בגיל העשרה בדרום ארה"ב שלובש חליפה. ועוד שאלה, אם כבר: "חלף עם הרוח" - the road version מה זה?
זה דווקא לא ההוא עם הסיפורים מהצד, זה ילד בגיל העשרה בדרום ארה"ב שלובש חליפה. ועוד שאלה, אם כבר: "חלף עם הרוח" - the road version מה זה?
L Layman New member 20/7/05 #15 טוב, תלוי בתקופה ובאזור הגיאוגרפי, ייתכן שעניבה זו היתה סמל מעמד ואנשים העריצו אותה. נראה לי כמו אחד הגלגולים הכושלים של עניבת אסקוט. (ascot-tie).
טוב, תלוי בתקופה ובאזור הגיאוגרפי, ייתכן שעניבה זו היתה סמל מעמד ואנשים העריצו אותה. נראה לי כמו אחד הגלגולים הכושלים של עניבת אסקוט. (ascot-tie).
ע ע העורכת New member 20/7/05 #16 תודה. ועוד: חלף עם הרוח - הדוברת אומרת שהאישה (דרומית עשירה עם מבטא) נשמעת כמעט כמו "חלף עם הרוח" - The road version. מישהו יודע למה הכוונה?
תודה. ועוד: חלף עם הרוח - הדוברת אומרת שהאישה (דרומית עשירה עם מבטא) נשמעת כמעט כמו "חלף עם הרוח" - The road version. מישהו יודע למה הכוונה?