מה זה אומר כש..

sh53

New member
את נפגעת, אבל יכול להיות שגם היא

את רואה את הצד שלך והיא רואה את הצד שלה. אם רוצים להיות חברות, צריך לוותר והאמיני לי שזה לא משנה מי עושה את הצעד הראשון, רק צריך לזכור שבחברות צריך להשקיע - 2 הצדדים ולא אחד. כמו שכתבתי בשורה ראשונה, כל אחת נפגעה כאן, כל אחת חושבת שהיא צודקת, אם החברות חשובה לכן - אז למצוא את האמצע. אם החברות לא כל כך חשובה לכן, אז להמשיך הלאה בחיים.

As היחידה

New member
שושי את סתם משחקת אותה ../images/Emo23.gif

פסיכולוגית עכשיו! עם היית יודעת תסיפור היית מבינה ואני מכירה טוב מאוד אותה כדי לדעת מה היא חושבת בכלל!

enjoi butterfly

New member
משחק לא משחק תקשיבי!!

את באה רושמת משהו אנחנו מנסים לעזור ואת רוצה שאנחנו נבין דברים ופרטים מהאויר אז אנחנו אומרים מה שאנחנו חושבים ואז את תוקפת ואומרת שאנחנו לא יודעים כלום!??!?!ועם היינו יודעים היינו מבינים!?!?!? עכשיו בנקודה הזאת תחשבי....עכשיו או שאת מספרת את כל הסיפור בלי להעלים פרטים שאנחנו צרכים להבין מהאוויר או שאת לא מספר מה קורה את יוצא אלינו !??!?ואת לא מספרת את כל הסיפור??? עם את לא מספרת אז גם על תציא אלינו שאחנו לא יודעים את הסיפור!. תחשבי על זה.

As היחידה

New member
איזה מעצבן אתה!!!!../images/Emo14.gif

צודק אבל אתה מעצבן!!! למה אתה כזה נגד בזמן האחרון?!!1?!?!
טוב לא צריך כלום! מצידי תמחקו! לא עונה יותר.

enjoi butterfly

New member
../images/Emo140.gif

אני אומר את האמת ואת מה שיש לי להגיד גם עם זה משהו טוב וגם עם לא.... זה לא שאנחנו לא רוצים לעזור...אנחנו רצים ביגלל זה אני רושם ... עם לא הייתי רוצה לעזור לך ולכולם פה לא הייתי רושם... ולפעמים זה לא דברים טובים......סליחה עם זה פגע או משהו אבל זה מה שאני חושב...
כי את כואסת אלינו ואנחנו לא יודעים את כל הסיפור אז זה כזה רוצים לעזור אבל את נותנת רק אצבע כמו שאומרים ולא נותנת את כל האינפורמציה... שיהיה לך ערב טוב ולילה טוב וחלומות פז....

As היחידה

New member
התכוונתי שבכללי

אתה כזה נגד.. תמיד נשמע עצבני או כועס אני 'דעת... =[ אפילו לפינה שלי לא כתבת כלום אז חשבתי אתה כועס עלי או משהו..
בעע.. ואני לא יכולה לספר את הסיפור הבטחתי שלא..

enjoi butterfly

New member
אני לא גנד בכלללל....מה שעובר אצלי.

רק עוד בן אדם יודע ...ואני מרגיש ניפלא אני מאושר
תמיד!...!!! ועם תרצי לדבר על הכל אז באייסייקוי בכיף...

As היחידה

New member
איסיקיו-> ../images/Emo31.gif../images/Emo23.gif

יש לי בעיה עם הסיסמא.. לא זוכרת אותה ולא כתבתי אימייל אז אין לאן לשלוח אותה
אין איסיקיו בקיצקץ..

As היחידה

New member
כה.. אבל אז לא תהיה לי הרשימה../images/Emo23.gif

וכל המספרים שהיו לי פעם.. ואין לי איך לתקשר עם חצי מהם חוץ מבאיסיקיו.. =\

sh53

New member
לא משחקת אותה פסיכולוגית

כדי להבין במערכות יחסים (ועברתי אחת או שתיים, אפילו יותר), אני לא צריכה להיות פסיכולוגית. מערכת יחסים יכולה להיות בין בת לבן ובין בת לבת (המקרה שלך), ולא צריך לעבור המון בחיים כדי להבין דברים, לפעמים מספיק לעבור מקרה או שניים ולהסיק מהם את המסקנה ולראות את ההבדלים ביניהם. הכוונה שלנו לעזור, העלית הודעה בפורום כדי לקבל תגובות לא? יכול להיות שלא תאהבי את התגובות שלנו, אבל אלה התגובות שלנו, אנו לא יכולים לתת תגובות לפי רצון כותבי ההודעות, כי אחרת זה לא אנו.

ThE BluEyeS

New member
מממ.. סיפור די מוכר..

אבל עדיין לא נקלט לי ממש למה "וכשהיא מתקשרת לשאול מה קרה את פשוט מתפקעת מצחוק".. לודעת למה.. לא ממש קלטתי למה.. יענו.. הבנתי שהיא איכזבה אותך.. ושבטחת בה לגמרי והכל, ופתאום היא 'נטשה' או משהו [בול הסיפור שהיה לי].. אבל לא הבנתי למה הצחוקים.. כאילו.. את לא אמורה לשמוח שהיא התקשרה, רצתה לברר מה שלומך, מה קורה איתך.. !? ניצן

As היחידה

New member
אני מכירה אותה ומנסיון../images/Emo23.gif

[אולי היא לא שמה לב] אחרי שרבים איתה. היא תמיד מתקשרת הבייתה ואחר כמה זמן היא אומרת "די נמאס לי!" ואחרי עוד כמה זמן היא מתחילה לבכות בטלפון שיראו ש"אכפת לה"...[עכשיו זה לא רציני-זה הצגה] ואני צחקתי בגלל זה כי אני כבר ידעתי מה היא תגיד לי.. אני מכירה אותה מעולה. ופשוט מאז ששמעתי תטלפון מצלצל באמצע הלילה ידעתי שזו היא. אז הייתה לי התפקעות צחוק כזו ש.. בעע.. לא דעת.. פשוט לא הפסקתי לצחוק.. וניסיתי לסתום תפה כי בכל זאת 'לא יפה' אז היא אמרה בדיוק מה שהיא אומרת לכולם[ממש לכולם[!]]..

ThE BluEyeS

New member
ממ.. אז מה הקטע שלה.. ?!

ררר... למה היא בכלל עושה את זה ?! לפי דעתי את צריכה ללכת אליה ולדבר איתה, כמו שאמרו פה לפניי.. למרות שנראה לך שזה לא יעזור, וזה לא יכול לשנות לה את האופי והכל.. לכי תדעי, אולי זה מה שיסב את תשומת לבה.. שהיא פשוט תדע מה את חושבת על כל הקטע הזה ביניכן..

As היחידה

New member
אבל אין לי רצון..../images/Emo23.gif

התיאשתי כל הזמן מלדבר איתה ולשוחח... כי היא לא מבינה זה נכנס באוזן אחת ויוצא בשניה!

למעלה