מה זה אומר כש..

As היחידה

New member
מה זה אומר כש..../images/Emo23.gif

חברה שלכם איכזבה אותכם יותר מידי פעמיים.. חברה טובה שתמיד בטחתם בה.. וכבר נמאס לכם, ואת פשוט מפסיקה לדבר איתה והיא מתעצבנת כי "את לא שמה ז*ן עליה"... וכשהיא מתקשרת לשאול מה קרה את פשוט מתפקעת מצחוק...
ופיתאום לא מזיז לך, מה היא עושה, איך היא מתנהגת, מה יש לה לומר ובכלל... מה עושים באותו מצב? .

spirit noa

New member
אמממ

תני לי דוגמא כשאת מתכוונת איכזה אותך.. מה מזתומרת מה היא כבר עשתה?

As היחידה

New member
בוא נגיד יותר מידי..../images/Emo23.gif

אני לא רוצה לפרט אבל המ.. נגיד משהו אחד- היא הבטיחה לי לא לעשות משהו מסויים אבל עשתה זאת שוב ושוב וזה גרם לי לחשוב קצת שהיא לא התשנתה [רבנו ואחרי חצי שנה השלמנו...כי חשבתי שהיא השתנתה..]

spirit noa

New member
אז..

*יש לי שני אופציות.. 1
את יכולה לדבר איתה, להגיד לה שבזמן האחרון את לא כ"כ אוהבת את איך שהיא מתנהגת ומתייחסת לדברים שקורים, להגיד לה שבזמן האחרון את מרגישה שחל אצלה שינוי.. ואולי יכול להיות שהיא תשנתה ותחזור להיות מי שהייתה, עם מה שאת אהבת בה. 2
אם את רואה שאת והיא לא כ"כ מסתדרות בינכם, פשוט תעזבי אותה, אני בטוחה שיש לך עוד הרבה הרבה חברות אחרות, שתמיד ישמחו לדבר איתך, להתייעץ איתך להנות וכל מה שחברות עושות ייחד.. (מה שאת לא עשית עם החברה הזאת
)

sh53

New member
השאלה היא מה ביקשת ממנה

נכון שמבטיחים וצריך לקיים, אך מצד שני אולי היא הבטיחה כדי לא לאבד איתך את הקשר, אך מצד שני ביקשת ממנה משהו שקשה לעמוד בו?

As היחידה

New member
לא..

היא בעצמה אמרה שהיא לא חושבת שצריכה לעשות זאת אבל היא לא יכולה לשלוט בעצמה [אל תשאלו מה היא הבטיחה לי , לא אוכל לספר]... אבל הקטע של להשתנות זה בעצם ללמוד לשלוט על עצמך. והיא ]פשוט יצאה ילדה זונה. =ז

sh53

New member
את כועסת עליה?

אולי גם היא כועסת עלייך? את רואה את הצד שלך במקרה והיא רואה את הצד שלה במקרה.

As היחידה

New member
היא כועסת..

אחרי שאני התחלתי לכעוס נמאס לי מהעניין אז פשוט הפסקתי לדבר איתה ולשים עליה בעצם אז היא כועסת עלי כי היא יודעת שקרה לי משהו [אבל אני לא אומרת מה] ובגלל זה אומרת שאני לא שמה עליה.

Aussie Girl

New member
לנסות לא להעליב ואולי פשוט לא לדבר

איתה כשזה לא נחוץ. אני לא הייתי יכולה לבטוח במישהי כזו שוב! פשוט כשצוחקים עליה וכאלה זה סתם יביא לריבים ילדותיים אז מתעלמים וזהו.

נינושש

New member
לדעתי..

לדעתי הפתרון היחיד למצב הזה הוא.. לדבר איתה.. ןלהסביר לה שאת לא מקבלת את ההיתנהגות שלה.. ולא נוח לך ככה...

As היחידה

New member
פעם ז'מה שאני הייתי חושבת לעשות../images/Emo23.gif

אבל פיתאום [אולי מרוב ההתיאשות] אני חושבת שאין לי סיכוי.. היא לא תשתנה... כנראה שהיא לא רוצה להשתנות למרות כל הדיבורים..

sh53

New member
אולי צריך לקבל שזה האופי שלה?

את רוצה שהיא תשתנה, אבל אולי היא רוצה שאת תשתני? למה לא לקבל אותה כמו שהיא? לכל אדם יש דברים טובים ויש דברים רעים, אולי כשנקבל את זה שיש לו גם דברים רעים ומינוסים, אז נראה שבעצם אפשר להסתדר יחד?

As היחידה

New member
תשובות.

היא לא רוצה. היא הייתה אומרת.
כי אני הייתי חברה שלה בתנאי רק שהיא תשתנה. והיא הבטיחה לי-לא רואה תוצאות. אי אפשר להסתדר-ניסיתי.

תות15

New member
........

אולי מה שאני אגיד לא יראה לך כל כך, אבל אני מדבר מנסיון.. כל בנאדם רוצה להשתנות, כ-ל בנאדם. הקטע הוא איך מדברים איתו ומסבירים לו את המצב, צריך לדעת איך לדבר. אם תתקפי אותה או שדתברי איתה בצורה לא נכונה ברור שהיא תראה לך כאילו "היא לא רוצה להשתנות".. את פשוט צריכה לעשות איתה שיחה ב-4 עיניים, שתדברי איתה מהלב, ותגרמי לה להבין שכל מה שהיה איתה פעם עכשיו לא קורה, וחבל לך על זה, ואת לא רוצה לאבד אותה ובגלל זה את מדברת איתה. אם תדברי איתה בצורה כזאת, ותרגשי אותה, ותגרמי לה סופסוף לקלוט, אני בטוח שהיא "תרצה להשתנות".. בהצלחה
, אל תתייאשי

As היחידה

New member
"הייתי שם, עשיתי את זה.." ../images/Emo23.gif

אתה יודע כמה הרצאות עשיתי לה?~?!?!! וכמה היא הצדיקה אותי?!!1?11 ובכלל אפילו עם נעזוב את זה [כי זה חלק קטן מכל הסיבוך-של להשתנות] היא ממשיכה לאכזב אותי. ומתנהגת כמו זבל..

sh53

New member
אני הייתי נעלבת אם היו צוחקים לי

בפנים או בטלפון ממשהו שהייתי אומרת וזה לא מצחיק. אולי החברה שלך גם צודקת קצת?

As היחידה

New member
לא../images/Emo4.gif ../images/Emo23.gif

במקרה שלי-לא. וגם עם כן היא נעלבה- לא קרה כלום, לא יזיק לה גם קצת להפגע לשם שינוי.

enjoi butterfly

New member
לא קראתי את הכל...אבל!...

משהו פה מאוד מאוד מעצבן אותי במה שאמרת....מה זאת אומרת גם עם היא נעלבה לא קרה כלום?.....לא יזיק לה להפגע?????? את נורמלית?...היא עוד קראת לך חברה שלך????... יש לך חשיבה מאוד מאוד משונה אולי תחשבי על הכל ואולי תביני למה היא עצבנית...כי לא יודע מוזר לי מה שאת אומרת...

As היחידה

New member
וואטאבר ../images/Emo23.gif

לא יודע תסיפור. לא יכולה לפרט. עם הייתה יודע-הייתה מבין. ותחשוב מה שאתה רוצה... כבר נמאס לי להסביר כבר נמאס לי מכולם.. בעע!

למעלה