מה הרעש על יאיר גולן?

1ספי11

Well-known member
מדינת ישראל לא הורגת ילדים כתחביב, ויותר מזה כל אסירי העולם הפלסטינים ששוחררו או ישוחררו בעיסקאות הם אנשים שהתחביב שלהם זה לרצוח ילדים. ובכלל עבור הפלסטינים מלחמה ללא רצח ילדים היא כמו כדורגל ללא בעיטה בכדור. רצח ילדים זאת השיטה הלוחמה העיקרית של הפלסטינים ולכן באסירים שלהם הם לא מבדילים בין מי שפצע חייל למי שרצח תינוק, לכן לא רק שהטענה לא נכונה היא מכוונת לצד הלא נכון כי רצח ילדים ותינוקות אצל הפלסטינים זה אפילו לא תחביב, זה ספורט לאומי!!!
מדינה שפויה לא רוצחת ילדים כתחביב. זה מה שנאמר.
הבנת הנקרא אצלך לא משהו.

הפרבולה1

Well-known member
מדינה שפויה לא רוצחת ילדים כתחביב. זה מה שנאמר.
הבנת הנקרא אצלך לא משהו.
נכון "מדינה שפוה לא רוצחת ילדים כתחביב" אבל למה יאיר גולן היה הצריך להגיד את זה ? מה זה קשור אלינו בכלל ? הוא גם יכל להגיד ש "מדינה שפויה לא הורגת חתולים כתחביב" או למשל "מדינה שפויה לא אוסרת על אזרחים ללבוש כובע בין 2 ל 4" יש הרבה דברים לא הגיוניים שמדינה שפויה לא עושה .

אבל אנחנו לא תמימים הוא אמר את זה לרמוז שכאילו אנו בדרך כן לעשות את המעשה הבלתי שפוי הזה " לרצוח ילדים כתחביב" , והוסיף חטא על פשע שכרך את זה עם האמירה השיקרת ש"מדינה שפויה לא עושה טרנספר" שזה דוקא לא נכון כי מדינה שפויה בהחלט צריכה לעשות טנספר לערביי עזה אחרי מה שקרה לנו.

1ספי11

Well-known member
נכון "מדינה שפוה לא רוצחת ילדים כתחביב" אבל למה יאיר גולן היה הצריך להגיד את זה ? מה זה קשור אלינו בכלל ? הוא גם יכל להגיד ש "מדינה שפויה לא הורגת חתולים כתחביב" או למשל "מדינה שפויה לא אוסרת על אזרחים ללבוש כובע בין 2 ל 4" יש הרבה דברים לא הגיוניים שמדינה שפויה לא עושה .

אבל אנחנו לא תמימים הוא אמר את זה לרמוז שכאילו אנו בדרך כן לעשות את המעשה הבלתי שפוי הזה " לרצוח ילדים כתחביב" , והוסיף חטא על פשע שכרך את זה עם האמירה השיקרת ש"מדינה שפויה לא עושה טרנספר" שזה דוקא לא נכון כי מדינה שפויה בהחלט צריכה לעשות טנספר לערביי עזה אחרי מה שקרה לנו.
היה צריך להגיד כי בעובדה חלקכם לא מודע למה שקורה.

צביקה5311

Well-known member
כי מה שסמוטריץ אומר זה נכון לגיטימי ומתבקש ( להחריב את עזה ולטרנספר את תושביה ) ושהפרלמנט הבריטי מצטט זאת יש להשיב לו שנכון אנחנו לא מכחישים זאת, אנחנו באמת רוצים להחריב את עזה ולטרנספר את תושביה .

ואילו מה שיאיר גולן אומר שישראל הורגת תינוקות כתחביב זה שקר כי זה לא המדיניות של צה"ל והממשלה.
של צה"ל, ברור שלא, אני סומך על אייל זמיר שלא יגרר אחרי ההזויים. לגבי הממשלה, כשביבי נכנע ללא תנאי למחתרת היהודית?

הפרבולה1

Well-known member
של צה"ל, ברור שלא, אני סומך על אייל זמיר שלא יגרר אחרי ההזויים. לגבי הממשלה, כשביבי נכנע ללא תנאי למחתרת היהודית?

המדיניות היא להחריב את עזה כמה שיותר (בשלב הראשון את כל השכונות שקרובות לגדר שזה כבר די עשו ), לא יגידו את זה בקול רם מחשש מה יגיד העולם, אבל לסמוטריץ לא איכפת מה יגידו בעולם. מדובר במדיניות שמקובלת גם על אנשי שמאל רבים ולא רק על "המחתרת היהודית".

אז הוויכוח הוא האם צריך להגיד את זה ( שהמטרה בין היתר זה להחריב את עזה ) בקול רם , או לא להגיד את זה.
לדעתי אין לנו במה להתבייש צריך להגיד את האמת , ישראל לא תוכל להתקיים עם 2 מליון ערבים שחיים ברצועה צרה ללא יכולת קיום כלכלית עצמאית , וללא אפשרות לצאת לעולם דרך מיצריים , שמטרתם המוצהרת היא להשמיד את ישראל.

evglev1

Well-known member
מנהל
לביבי, וסמוטריץ' אפילו אין רישיון לנשק חם, אז מי רוצח את התינוקות כתחביב מצד מדינת ישראל. או שבניגוד לטענות על פקודה בלתי חוקית בעליל השרים מפעילים את הנשק של החיילים בלחיצת כפתור?

DANIAVNI

Well-known member
נכון, מי שקובע את הטון בממשלה אלה לאומנים קיצוניים. דקה אחרי שהם יוצאים מישיבת ממשלה או קבינט הם צועקים "מוות לערבים".
אליהם אני אמור לסמוך שכאנחנו שולחים את מיטב בנינו ובנותינו לעזה כשיש סיכוי לא מבוטל שיחזרו בארון?
אליהם אני אמור לסמוך שינהגו בכובד ראש?
התשובה היא חד משמעית לא!!!
המלחמה כרגע בעזה איננה מלחמת אין ברירה.
אפשר בהחלט להפעיל בעזה את מודל לבנון. לשחרר את החטופים, להכריז על הפסקת לחימה אלא אם....
תאמינו לי, אלא אם.... יגיע.
הם כבר יספקו לנו את הסיבה. לא מאמין שהקניבלים האלה ירגעו. בלבנון זה עובד, למה בעזה לא?
הסיבות הן אחרות. פוליטיות. ביבי מבין היטב שסיום הלחימה בעזה יביא ללימוד והפקת לקחים. יחקרו מה קרה ואיך קרה. מזה ביבי חושש. בניגוד להצהרות היהירות של הימין,גם הם מבינים ש 7/10 שינה את עם ישראל מקצה לקצה. פתאום יאיר גולן חמייה מחדש את השמאל. פתאום הימין והמרכז הולכים אל בנט.
הם רואים את הסקרים האמיתיים (לא אלה של ערוץ 14)
הם מבינים ששוב לא יקבלו מנדט מהעם.
המלחמה בעזה היא התירוץ היחיד שנשאר להם
לחמוק (בינתיים) מדין הבוחר.
בוא נתחיל מאפס
הגדרת המילה תחביב
עכשיו תאמר לי בבקשה
האם הפעולות הבאות נחשבות לתחביב ?
- אכילת מזון כשאתה מרגיש רעב מאוד
- פרוצדורות רפואיות : הליכה לרופא, תרופות, ניתוחים
- תיקון נזילות בתוך הבית שלך
- ביצוע פעולות שמסכנות את חייך
ועוד...

evglev1

Well-known member
מנהל
נכון, מי שקובע את הטון בממשלה אלה לאומנים קיצוניים. דקה אחרי שהם יוצאים מישיבת ממשלה או קבינט הם צועקים "מוות לערבים".
אליהם אני אמור לסמוך שכאנחנו שולחים את מיטב בנינו ובנותינו לעזה כשיש סיכוי לא מבוטל שיחזרו בארון?
אפשר בהחלט להפעיל בעזה את מודל לבנון. לשחרר את החטופים, להכריז על הפסקת לחימה אלא אם....
הם כבר יספקו לנו את הסיבה. לא מאמין שהקניבלים האלה ירגעו. בלבנון זה עובד, למה בעזה לא?
הסיבות הן אחרות. פוליטיות. ביבי מבין היטב שסיום הלחימה בעזה יביא ללימוד והפקת לקחים. יחקרו מה קרה ואיך קרה. מזה ביבי חושש. בניגוד להצהרות היהירות של הימין,גם הם מבינים ש 7/10 שינה את עם ישראל מקצה לקצה. פתאום יאיר גולן חמייה מחדש את השמאל. פתאום הימין והמרכז הולכים אל בנט.
אולמרט לא היה צריך את המשך מלחמת לבנון השנייה כדי להישאר בשלטון כש-80% מהציבור רוצה שילך הביתה. לקואליציה אין מה להרוויח בבחירות, גם לפי הסקרים של ערוץ 14 הם בסך הכול שומרים על כוחם, כך שהקואליציה יכולה לעמוד כחומה בצורה נגד הקדמת הבחירות. כי לפי החוק רק הכנסת יכולה להכריז על בחירות, לעם אין כלים לכפות על הכנסת להקדים את הבחירות.

מה שגולן אמר מכוון לחיילי צה"ל, גם אם התכוון לממשלה מי שיורה זה חיילי צה"ל ולא שרי הממשלה.

ואם מי שהיה קובע את הטון היו לאומנים קיצוניים אז גם לא היה שלב א' בעיסקה וגם היו מפציצים את המנהרות תוך סיכון חיי החטופים, והיו עוד ועוד מקרים שחטופים נהרגו מאש צה"ל (יחד עם השומרים שלהם).

ביטניקט

Well-known member
אם אתה רוצה לקבל עוד 7.10 תשאיר את החמאס בשלטון שמאלני וזה בדיוק מה שתקבל ועל סטרואידים. ואז תוכל להאשים אך ורק את עצמך ואת שטיפת המוח שלך והנדוס התודעה שדפק לך אותו.

למעלה