נכון, מי שקובע את הטון בממשלה אלה לאומנים קיצוניים. דקה אחרי שהם יוצאים מישיבת ממשלה או קבינט הם צועקים "מוות לערבים".
אליהם אני אמור לסמוך שכאנחנו שולחים את מיטב בנינו ובנותינו לעזה כשיש סיכוי לא מבוטל שיחזרו בארון?
אליהם אני אמור לסמוך שינהגו בכובד ראש?
התשובה היא חד משמעית לא!!!
המלחמה כרגע בעזה איננה מלחמת אין ברירה.
אפשר בהחלט להפעיל בעזה את מודל לבנון. לשחרר את החטופים, להכריז על הפסקת לחימה אלא אם....
תאמינו לי, אלא אם.... יגיע.
הם כבר יספקו לנו את הסיבה. לא מאמין שהקניבלים האלה ירגעו. בלבנון זה עובד, למה בעזה לא?
הסיבות הן אחרות. פוליטיות. ביבי מבין היטב שסיום הלחימה בעזה יביא ללימוד והפקת לקחים. יחקרו מה קרה ואיך קרה. מזה ביבי חושש. בניגוד להצהרות היהירות של הימין,גם הם מבינים ש 7/10 שינה את עם ישראל מקצה לקצה. פתאום יאיר גולן חמייה מחדש את השמאל. פתאום הימין והמרכז הולכים אל בנט.
הם רואים את הסקרים האמיתיים (לא אלה של ערוץ 14)
הם מבינים ששוב לא יקבלו מנדט מהעם.
המלחמה בעזה היא התירוץ היחיד שנשאר להם
לחמוק (בינתיים) מדין הבוחר.
אליהם אני אמור לסמוך שכאנחנו שולחים את מיטב בנינו ובנותינו לעזה כשיש סיכוי לא מבוטל שיחזרו בארון?
אליהם אני אמור לסמוך שינהגו בכובד ראש?
התשובה היא חד משמעית לא!!!
המלחמה כרגע בעזה איננה מלחמת אין ברירה.
אפשר בהחלט להפעיל בעזה את מודל לבנון. לשחרר את החטופים, להכריז על הפסקת לחימה אלא אם....
תאמינו לי, אלא אם.... יגיע.
הם כבר יספקו לנו את הסיבה. לא מאמין שהקניבלים האלה ירגעו. בלבנון זה עובד, למה בעזה לא?
הסיבות הן אחרות. פוליטיות. ביבי מבין היטב שסיום הלחימה בעזה יביא ללימוד והפקת לקחים. יחקרו מה קרה ואיך קרה. מזה ביבי חושש. בניגוד להצהרות היהירות של הימין,גם הם מבינים ש 7/10 שינה את עם ישראל מקצה לקצה. פתאום יאיר גולן חמייה מחדש את השמאל. פתאום הימין והמרכז הולכים אל בנט.
הם רואים את הסקרים האמיתיים (לא אלה של ערוץ 14)
הם מבינים ששוב לא יקבלו מנדט מהעם.
המלחמה בעזה היא התירוץ היחיד שנשאר להם
לחמוק (בינתיים) מדין הבוחר.